Има ли међу посетиоцима Вукајлије пратилаца ове сцене или барем ветеранских играча оригинала? Ако има, ваши омиљени играчи, омиљене расе, стратегије и мишљења о будућим турнирима, ма пример, Шаутрафт је сутрадан, учествује великан WhiteRa. Будући да овакве теме нема на форуму отворио сам је у нади да се повежу зналци и аматери(под условом да их уопште има).

Ja ne mogu da kazem da pratim turnire ali 2 sezone sam se drzao u top 5 u diamond 1v1 ligi (ovu sezonu nisam igrao ali planiram da nastavim kad izadje HoS). U potpunosti sam terran igrac i 90% partija igram sa Marine/Marauder/Medivac build-om, sa naravno modifikacijama u zavisnosti od protivnika (u vecini partija pravim i siege tanks a u slucaju da mi treba vise anti air-a naravno ubacim po kojeg vikinga da "prati" medivake). Kao svaki terran mrzim banelings-e i proton cannone ^^. Blejim na oko 70% pobeda i sasvim se ponosim time xD.
Nickname ne mogu da ti kazem jer account delimo ja i drug ... mada ja igram 95% vremena, on je samo bio "podrska" kad se placala igrica ;)
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.