Nači, vako. Dom nas je neke iskulirao i moRmo da se snalazimo. Trebaju mi studenti koji ili već imaju stan i traže još cimera ili oni koji nemaju stan, da nađemo zajedno. Ajde, znam da vas ima, pomozite malo, sad će prvi :)
pa?bio je jedan onaj lik što je nudio pre neki dan paš na ovom podforumu... Potraži malo... PS aj na fb za nekih pola sata-sat da ti otkucam ono što sam ti obećao...
Ne mogu da ti budem cimer, al mogu da banem neki put da zablejimo i pošteno se napijemo. Šta studiraš beše? A i organizuj neke čke da ti banu na gajbu kad bude dolazila Vukajlijaška delegacija.
Ne mogu da ti budem cimer, al mogu da banem neki put da zablejimo i pošteno se napijemo. Šta studiraš beše? A i organizuj neke čke da ti banu na gajbu kad bude dolazila Vukajlijaška delegacija.
Ma znam za tu temu, ali autor je mutav. Ja mu pišem pvt, on ništa od juče ne odgovara. Pa rek'o da otvorim svoju. A Reme, za čke se ne boj torema, toga uvek ima kod mene.
E'o ovdi, daj pvt ako niste još našli, bio sam prošle god. kod burazera, međutim on je od ove godine "zauzet", pa tražim i ja sad. Koga vi studirate? :)
Ova tema je zaključana. Nije moguće dodavanje novih komentara.