OKUP 2011 - BG
  • jogurt_kifla

Jel vas ima koji ste slobodni u subotu, 18-og? Da legne neko upoznavanje? Piće plaćate sami, kući se vraćate po sećanju :D

• Natnat

Znaš bre ti gde je 18. juni?

• Луди Чак

Stvarno, danas je osamnaesti, sledeci je tek u junu... Do tad me mozda tramvaj razmaze po sinama od Slavije do Zeleznicke.

• jogurt_kifla

Čuj mene 18- 21. 21. Znači subota OVA. SAD. Pošto verujem da ima vas koji trebate da učite kao i ja, ali od tog nema ništa već vatate zjale, pa ajd' da ih vatamo zajedno

• En_Dotter

Нећу. Зајклоњен ће ми бити Сатурн тада, те нећу бити ненавидан довољно. Венера ће ми сјебати Сунце и онда ћу бити сморен.

• Burzum

Заборавите на то. Право пост испитни рок окупљање следи негде почетком јула, по завршетку рокова, и план и програм није седење и циркање, већ патриотско-шешељевско пеглање хипстера који се масовно окупљају у једном београдском парку.

Значи, само агресивно против квази интелектуалне, шарене, понитејл, умишљене алтернативне жгадије. ВУКАЈЛИЈА ВЕРСУС УРБАНА ПЕДЕРАСТИЈА.

Вођа скупа и заповедник наших снага, Свестократор Бурзум.

• Луди Чак

To Burzume imas moju podrsku, samo da je posle Judas Priest-a kad se nabijem dojajnoscu!

• Burzum

Биће после Џудаса, мени за Џудасе још траје други рок, а и немам паре, мајку му. У договору са осталим члановима наше заједнице, који можда нису спремни на радикалне акцију пи самом почетку, можда можемо почети са провокацијама, а након тога прећи на "кил јор мадр, рејп јор дог" методу.

• Луди Чак

Tanananana-tanananana-na-na (harmonika solololo) Vi ar d s'rbs!

• jogurt_kifla

Kad onda možete? Ajde ozbiljno sad, ko ima vremena da odvoji tih par sati :)

• Др Јанковић

LUDI CAK
    Рачунајте и мене тамо. Мислим, мене си већ упознао па ћеш ме препознати, кад сам ружан на километар.

• Луди Чак

Pa de se zaleces Jankovicu, vidis da jos ne znamo jel se ide, mada ako nas bude nekoliko, mozemo da popijemo nesto :)

• Др Јанковић

Де год идете, рачунајте на бар литар жестине од мене :)

• jogurt_kifla

i od mene litar džekija. x)

• Др Јанковић

Виш како се ми лако договоримо :-))

• jogurt_kifla

alcohol - connecting people :)

• Др Јанковић

Ил пијеш ил си хипстер!

• jogurt_kifla

il' piješ, il' se drogiraš. Za ovo drugo se nema novaca ;)

• Луди Чак

Jankovicu jel to biznis ili plezr poseta? :)

• Др Јанковић

Ово ће буде плезир :)

• Natnat

Što bre kulirate otvarača teme? Nema smisla...

• Луди Чак

Vidi ovu, dezurna da brani ojadjene, pa ne kuliramo, rekli smo da moze okupljanje.

• jogurt_kifla

brate, što ojađene? ne zavisi meni život od okupljanja, nego dogovarao sam se sa nekim da se vidim, pa rek'o daj da i ostale upoznam ako imaju vremena. Što's nadrndan tako :)

• Natnat

Kome bre ti "ovu"?

• Луди Чак

Tebi natnat :)
    Nego jogurt_kifla, moze u subotu, samo reci gde i kad tacno. Ja sam uvek za, ionako nista ne ucim, nego se samo zajebavam.

• Сантјаго Коровјов

Биће после Џудаса, мени за Џудасе још траје други рок, а и немам паре, мајку му. У договору са осталим члановима наше заједнице, који можда нису спремни на радикалне акцију пи самом почетку, можда можемо почети са провокацијама, а након тога прећи на "кил јор мадр, рејп јор дог" методу.

Ako se pod radikalnom akcijom podrazumeva, upadanje bez karte, onda sam ja za. :) Pričah nešto o tome, pošto nemam tri iljade za kartu, ako me razumeš.

• Луди Чак

Ma reme, ne citas! Nije radikalna akcija za Judas, nego za hipstere.

• Сантјаго Коровјов

A što se tiče okupljanja možda, al' bih banuo na sat-dva, i to ako je preko dana, pošto za veče imam druge planove.

• jogurt_kifla

Nego jogurt_kifla, moze u subotu, samo reci gde i kad tacno. Ja sam uvek za, ionako nista ne ucim, nego se samo zajebavam.

Vidi, nisam bio ni na jednom okupljanju do sad, pa bi mi par predloga gde ste do sada visili bilo ok. Što se tiče vremena, kapiram da svima odgovara 7 poslepodne.

Sad, ako se ja pitam, mogao bi Kalemegdan, ko ima bolje predloge, naravno nek predloži

• jogurt_kifla

ili manjež, a?

• Natnat

Čače, Čače, kad te dofatim!

• Сантјаго Коровјов

Ada? Kališ? Studentski park?

• Луди Чак

Moze Kalemegdan, ali daj ranije, tipa oko 4-5 jer uvece imam neki rodjendan.

• jogurt_kifla

Studentski bi moglo baš, svima je blizu. Pet sati pp, a? Što da ne.

• Сантјаго Коровјов

E to, ako može 4-5 da banem malo. :) Imam i ja neke obaveze uveče.

• jogurt_kifla

E to, ako može 4-5 da banem malo. :) Imam i ja neke obaveze uveče.

Taj fazon onda, 5. samo oko mesta se još izdogovarajte, pa kako se složite tako će biti :)

• Луди Чак

Ajde moze Studentski park, u pola 5. Jel ok? Natnat ako dolazi, ja ne smem :)

• Луди Чак

Ponesite piva samo i to je to.

• Natnat

Proći ću na bajsu, samo da vas vidim.

• Сантјаго Коровјов

Pivo nabavljamo na licu mesta. :D Ponesite pare. :D

• jogurt_kifla

Važi, znači pola 5 - studenjak da ugodimo svima :) Popijemo pivce, dva, četir', osam :D

Proći ću na bajsu, samo da vas vidim.

Come to the dark side, we have cookies

:)

• Natnat

Jogurte kako da te prepoznam?

• Луди Чак

Imace brkove od jogurta, i nosice kiflu u levoj ruci :)

• Natnat

A, da, desna je slobodna za krmaču :)

• jogurt_kifla

Jogurte kako da te prepoznam?

moraćeš da pogađaš ;)

• NadžakBaba

jogurte dobro je, već sam počela da kontam da pravimo okupljanje u troje, ja ti i pivo... xD
    remeee <333

• m@jon€zZz

ti i pivo... xD
    remeee <333

Sezona parenja je zvanično počela -.-

• NadžakBaba

Da da, tačno. Moj nolajferizam je dosegao krajnje granice, muvam kolege vukajlijaše.