Заборавите на то. Право пост испитни рок окупљање следи негде почетком јула, по завршетку рокова, и план и програм није седење и циркање, већ патриотско-шешељевско пеглање хипстера који се масовно окупљају у једном београдском парку.
Значи, само агресивно против квази интелектуалне, шарене, понитејл, умишљене алтернативне жгадије. ВУКАЈЛИЈА ВЕРСУС УРБАНА ПЕДЕРАСТИЈА.
Вођа скупа и заповедник наших снага, Свестократор Бурзум.
Биће после Џудаса, мени за Џудасе још траје други рок, а и немам паре, мајку му. У договору са осталим члановима наше заједнице, који можда нису спремни на радикалне акцију пи самом почетку, можда можемо почети са провокацијама, а након тога прећи на "кил јор мадр, рејп јор дог" методу.Ako se pod radikalnom akcijom podrazumeva, upadanje bez karte, onda sam ja za. :) Pričah nešto o tome, pošto nemam tri iljade za kartu, ako me razumeš.
Nego jogurt_kifla, moze u subotu, samo reci gde i kad tacno. Ja sam uvek za, ionako nista ne ucim, nego se samo zajebavam.Vidi, nisam bio ni na jednom okupljanju do sad, pa bi mi par predloga gde ste do sada visili bilo ok. Što se tiče vremena, kapiram da svima odgovara 7 poslepodne.
Sad, ako se ja pitam, mogao bi Kalemegdan, ko ima bolje predloge, naravno nek predloži