Uzeh od brata staru dvojku koja nije bila uključivana dobrih pola godine - godinu, ali je super radila pre toga.
Kad probam da pokrenem neku igricu (tačnije imam samo Fifu 12 i Mortal Combat Armagedon) igrica lepo počne: pita me za memorijsku, pusti onaj filmić na početku, a onda kad treba da se učita meni konzola zabode.
U slučaju fife to izgleda ovako: prikaže mi vejna runija i logo, a čuje se zvuk publike i znak za učitavanje, a onda zvuk stane, pa se posle par sekundi na kratko nastavi i onda stane zauvek. Probao sam par puta, ostavio sam ga bio 2 sata da to radi, ali ništa se nije promenilo.
Šta se dešava i je l' mogu ja to da popravim ili da je bačim?
Јебем ли га. Види нађи неки гејмерски форум, па приупитај. Можда је и само привремено то, док се не врати у ''форму''. Мени тако сега дримкаст није радила, али ја сам заборавио да сам уопште поседовао то чудо и после неких 5-6 година је нађем, и неће да се упали уопште. И мрзело ме да је враћам у друмпо. Сутрадан устајем да је вратим, пробам да упалим и упалим је на кеца. Јебем ли га..
И ај' сад кад сам ту, јел неко упућен - Да ли постоји Мортал Комбат - Шаолин Манкс, за сони тројку? Најјача ко-оп игрица коју сам икад играоJok, samo za soni dvojku i xbox stari... Tako sam vido..
Otvori soni, skini onaj poklopac što ide preko lasera i obriši laser alkoholom i štapićem za uši.To..
Imas po jutubu video tutorial kako da ocistis..
Ali ako pokusas sam, nemoj da stiskas, dobro ocedi od alkohola stapic, znaci tek da bude vlazan i polako lagaaaano! predji preko lasera.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.