- P
Cuj ovog iz vojvodine sto se mjesa u tudje poslove cc
- 6
монтенегрине пошаљемо тамо где припадају..
у албанију 
vi ste odmorili od nas od 2006 boli vas kurac, ne znam zašto se cetaši toliko busaju u prsa kako imamo more aaaa mi imamo more vi nemate more, a ko nam dolazi na to more da jede, pije, jebe i sere po ulici, pa srbijanci lol, ižive se ovde i vrate se kući da mi čistimo za njima i još treba da im zahvalimo jer bez toga ne bismo leba imali
- P
Hezno odgovori drugu jebachu na temi serije, bolje no što prdiš ođe u prazno mrčo
- P
Ma ništa ne može naštetiti Bosanskom Monte Karlu <3
- P
Ma u neumu ti je u vrhu sezone vazda krkljanac, a na granicama se smanjilo jbg i bolje
- Pkroasani zaebali za toliko obale
ne razumijem se u to pretjerano ali kakav nam se kolač spremao 90ih, dobro imamo sve ovo
- P
Ma sve obale svijeta ne mogu da stanu s našim montekarlom, neum ima
D U Š U
U
Š
U(*staviti na sirotinjsku spiku*)
- P
Cara be like: ehh kad se sjetim kad je Fruška gora bila ostrvo a kikindom plivali kitovi..
- P
Caro lopovu ne damo ti obalu
- k
ja bih svjetlo zvao mrakom
da te nije Alijo 
u što četničija lebe mekani
https://pbs.twimg.com/media/G38JHhzWEAE4yDl?format=jpg&name=360x360
- 6
хахах аххахахаха
- P
Glup si ako ne kontas o cemu se tu radi, crnogorski ćaciji ispunjavaju zadatke
- P
Osjetljiv si na zvalavog u zadnje vrijeme kao da si sendvicar neki
- P
Šta ti ovo znači:
a u bg ulaze zastava sandžaka i palestine i narod dočekueNisu ti što dolaze s tim zastavama u BG i NS nikakvi migranti ni doseljenici, Srbija je i njihova zemlja, a gostoprimstvo gradova šalje lijepu sliku u region i šire.
S druge strane crnogorski ćaciji, navijači i huligani nisu za pohvaliti, zapravo se blamiraju solidno posebno kad znaš da rade po instrukcijama