Magija
  • Триша

Ja sam čuo da je Vudu bio neka vrsta državne magije kojom se terorisalno stanovništvo i učvršćivala vlast nekog njihovog diktatora.

Za ovu temu pogledaj malo na Tolkien.com za više informacija...

• Granon

Čovek se toga prihvati samo ako ga muka natera. Ili je velika budala kojoj je dosadno. Kad se malo razgaći atmosfera u nekom društvu , povede priča o tome-iznenadiš se. Sako ima svog i rado će ti dati telefon.

• Триша

Paganski običaji ? Još veći razlog da ideš na Tolkien.com.

• Granon

Cold i ja ne mislim na astrologe, nego na domaću, našu magiju.

• bane6722

Moj savet, ne petljajte se, bolje je da neznate sta su NEKI sposobni da urade!!!Uglavnom, RADITE SVE PREKO SVOJE INTUICIJE.........,da na nasu magiju mislim i ja ......

• Цыплёнок

U manje razvijenim sredinama je to još uvek jako zastupljeno. Primećujem da i pojedini moji drugovi i drugarice jako veruju u kletve, magiju i sl. A ja samo prevrćem očima na tu temu... Mislim da je su te "veštine" pokazatelj nivoa primitivizma u nekom kraju.

• Ч

ма ебему миша мене је једна дјевојка била баш,баш учарала :)....и оно мислио сам сваки дан о њој ...и онда сам збавио њен број (тј она мој) и онда смо се нашли...и онда смо попили по чај...и онда сам почео са форама , и онда је она одговорила са својим форама...и онда смо се сконтали...и онда смо завршили у хмх :)...и онда је дошло јутро...и онда је магија престала...
    тако да ја вјерујем у љубавну магију...само оћу неку која није пролазна...

• bane6722

da zastupljeno je u ISTOČNOJ SRBIJI, ali ne petljajte, jer se nikada necete ispetljati...

• M

Abrakatebra!

• Tronožac

Bane podelio odlične savete ovde

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.