Vradžbine, magija, skidanje toga i ostalo
  • М♦

Jedna malo ozbiljnija tema za malo ozbiljnije glave sa ovog sajta. Jedna uljudna diskusija o specifičnoj temi. Drugar mi je pričao svoja neka iskustva, zvuči vrlo neverovatno. Opet ja sam skeptičan po pitanju svega a kamoli ovoga. Možda je sve to pseudo? Možda je autosugestija nešto jako jako moćno.

Pišite koliko i šta smete. Linkujte slične postove ako ih je bilo. Ja ću na spavanje pa pišem sutra.

• Бохор

Ima negde na nekoj temi da l je posebna ili ne ne znam al je pisalo nas desetak baš dosta o tome

• l

kakva autosugestija pa ne kaze tebi onaj sto ti baca crnu magiju-ej bacio sam ti magiju da se razbolis, da se razvedes itd.a ta tema je na nivou zemlja ravna ploca

• Пипач хлеба

za bacanje crne magije najbolje ona kožica od penisa pri vrhu, ko ima mož se zajebava, nekom u kafu narežeš, usereš mu se skroz u život boli te.

• Рус

Tvoja stara je narezala moje kozice ustima

EDIT: Salim se ovo sam izmislio xD

• Mali Mujo

Drugar mi je pričao svoja neka iskustva, zvuči vrlo neverovatno. Opet ja sam skeptičan po pitanju svega a kamoli ovoga.

Slicno i kod mene, i to pricali su mi neki ljudi koji nemaju obicaj da lazu ni za uvjerljivije stvari. I znam za nekog lika (nisam ga licno upoznao) koji navodno skida te pizdarije, koji je negdje u privatnoj atmosferi priznao da je najveci deo toga proseravanje, sugestija, psiholoski trikovi itd, ali da ima i onaj drugi deo koji je realniji.

Sad ko vjeruje, ko ne vjeruje, jebem li ga, ja sam i dalje skeptican, al ne bih bas ni da se petljam nesto s tim, samo mi jos taj kurac treba

• b

satanija, ko se ovim zanima greši

• Čiča Morada

Sto bi moja baba govorila :
    Bajt flesha je bajt flesha, dvesta grama kafe je dvesta grama kafe

• М♦

kakva autosugestija pa ne kaze tebi onaj sto ti baca crnu magiju-ej bacio sam ti magiju da se razbolis, da se razvedes itd.a ta tema je na nivou zemlja ravna ploca

ne pricam o tome jebem ti mamu glupu u picku nego kad te neko ubedjuje da ti je bacena magija a on ce da ti skine naravno za pare

• М♦

Kad ti neko kaze saznaces uskoro ko ti je to zavracao, javice ti se, sanjaces tu osobu, doci ce ti i traziti nesto itd. Pa ti sam krenes da mozgas sam doneses neke zakljucke i sam sebe istripujes

• b

Maestro to onda nije autosugestija već sugestija, eto napredni dva dana u Šapcu i već iq manji 40% kod naroda

• Давид

10 Neka se ne nađe u tebe koji bi vodio sina svog ili kćer svoju kroz oganj, ni vračar, ni koji gata po zvezdama, ni koji gata po pticama, ni uročnik,
    3 Moj. 19:26
    11 Ni bajač, ni koji se dogovara sa zlim duhovima, ni opsenar ni koji pita mrtve.
    1 Sam. 28:8
    12 Jer je gad pred Gospodom ko god tako čini, i za takve gadove tera te narode Gospod Bog tvoj ispred tebe.
    3 Moj. 18:24
    13 Drži se sasvim Gospoda Boga svog.

14 Jer ti narodi koje ćeš naslediti, slušaju gatare i vračare; a tebi to ne dopušta Gospod Bog tvoj.

• М♦

Autosugestija druze moj, on tebi samo ubaci rovca a posle ti sam filmujes sve

• PA

Mom burazeru baba salivala stravu crvenom tkaninom izlečila ga kad je izludeo od esida istinita priča. Ne znam da li je magija ali znam da je nešto onostrano ušlo u njega takoreći zla sila bili smo na festivalu u Mađarskoj svi imali vantelesna iskustva on se jedini nije vratio završio bio i u ludnici ništa mu nisu pomogli i onda ga sledećeg meseca baba izbavila eto.

• s

Tebra ja neku noć sanjam kao vozimo se ekipa neka motorima ja nešto tu fazon glava najstariji ovo ono i kažem im ajmo da ne idemo jednom ulicom imam neki osećaj da su panduri tamo i buraz šta se dešava ja sutradan prolazim tom istom ulicom i eto je saorbaćajna partola baš na tom mestu gde su inače jednom godišnje

A sada ću vam otkriti nešto vrlo intimno... Piškio sam u krevet do 7-8 godine često, bio sam baš nestašno dete... I vodili me moji kod neke babe i bajala mi noću na pun Mesec, kupali me sa nekim travama trljali itd i ja neko vreme posle toga prestanem

Zaključak je kao i uvek- ima nešto

• s

Ne prolazim ispod merdevina, crna mačka kad mi preseče put sačekam da neko prođe preko te linije ili se vratim tri koraka unazad i šutnem kamenče, prekrstim se kad prođem pored crkve, nosim osveštani komadić moštiju sveca u novčaniku, ikonicu svetog Nikole, i tako dalje

• s

Kad se ide na rulet obraća se pažnja i na najsitniji detalj

• s

Kad sretnem tako nekog baksuza tipa Maestro usput znam da pucam sigurno, i nikad se nisam zajebao

• l

maestro, nije to nikakva autosugestija nego slusaj coveka sta ti kaze sa tim nema zezanja,ako ti kaze da slikas kurac i posaljes sliku pedesetoro ljudi onda to uradi.

• М♦

Dao mi vracar neku vodu da kadim kucu svako vece kadim druze moj kurac kuca ima 150 kvadrata a ja umoran ko ker dodjem jer sam paletirao krastavac ceo dan nemam snage da stojim na nogama a kamoli sta drugo

• melkijades

Moji u familiji su imali neka vrlo zajebana iskustva sa tim sranjima. Pradedi dodje Ciganka na kapiju, ne znam zbog čega, ovaj je istera napolje i žena mu kaže - šlogiraćeš se sa 81 i živećeš još 9 godina tako. I ovaj se stvarno skljoka. Dobro, tu možemo da se pozovemo na autosugestiju.

Tetka kad je bila klinka naidje na nekakvo klupko dlaka, igala i nekih sranja (često bude tako nešto) i uzme. Uskoro krene da se ponaša kao izbezumljena, da vrišti i plače, histeriše, iskače kroz prozore, valja se po blatu...Baba je odvede kod neke ženetine, ova joj objasni da je naišla na nekakvo sranje koje je bilo namenjeno nekom drugom, i to joj reši.

Keva je, dok je studirala bila sa nekim tipom, jako su se voleli ali su imali baš žestoka sranja. On se vremenom sjebao skroz (sedi i crta nadgrobne spomenike satima, izmedju ostalog). I keva čuje za neku babu koja radi ne znam šta, bane joj u kuću - baba sedi ispred nekog limenog lavora punog uglja i vode, gleda u zemlju i, keva kako je ušla, ova joj prepriča čitav njen život i kaže sve šta i kako, da zna zbog čega dolazi, da je ovog neka druga baba urekla kako bi oženio neku ribu i štatijaznam. Keva pozelenela. Pita baba - jesi ponela sliku njegovu, keva kaže jesam, ova je ubaci u lavor i kaže - ne brini, sutra će se sve rešiti, al moraš doći još jednom. Ovaj stvarno dodje sutra sav izbezumljen i iskrivljen (razišli se bili pre toga), bukvalno na kolenima, kumio i molio da se pomire, kaže - juče sam ceo dan mislio da će mi glava eksplodirati, ne znam šta mi se dešava...Keva se ukenjala, objasnila mu šta je radila, umirio se, otišao i više se nikada nisu videli, niti je išla kod ove babe ponovo.

Klinka jedna iz sela (bajka varijanta, lepa, zgodna, pametna, sve za 5) ode nešto u kurac odjednom pre dve godine, isto se načisto sjebala, ono, skrenula. Bukvalno je skidali sa konopca, zamalo se ubila. Odvedu je njeni kod nekakvog odže ili čega već, i ovaj im kaže ime i prezime neke babe iz sela pored koja je već radila ne znam šta, pita - oćete da skinem, ovi rekli - naravno. I baba umre sutradan.

Klinac od bivše koleginice, do prvog razreda najnormalnije dete, upadne u nekakav totalni autizam, isto se sjebe skroz. Pokušavao da otruje roditelje i imao još 1000 raznih sličnih ispada, sad je već na hardkor lekovima koji su od njega napravili bukvalno biljku. Kažu i on i keva da ga je učiteljica omrzla od prvog dana i da ga je baš maltretirala, što pričaju opet i druga deca. E sad momak već ima tipa 26 -27 godina. Pre jedno mesec dana slučajno se zadesimo zajedno, čekali bus, i on krene da priča sa mnom (prethodno se videli jednom u životu). Usporen skroz, od lekova, ali može sa čovekom najnormalnije da se razgovara, sve konta trezveno. I krenemo o bolesti. I vremenu pre toga, počne da priča kako je bio najnormalnije dete, zdravo, živahno...Reko - šta se desilo; kaže čovek - stao sam na nešto na šta nije trebalo...I tu se zatvori skroz. Reko - jesi rekao tvojima, kaže jesam, vodili me i po manastirima, vračarama, kažu ne može ništa da se uradi. I jebiga.

Sve u svemu jebene stvari. Drugar je iskušenik u manastiru sad već duže vreme, dovode im recimo djavoimane (čak je razgovarao sa jednom posednutom ribom). Reko - kako ih razlikujete od šizofreničara i duševnih bolesnika (pošto im dovode i ove), kaže - brate, vidiš posle bukvalno 5 sekundi. Ono - riba odjednom krene da priča dubokim muškim glasom, vredja najstrašnije, prevrće stolove i bije ljude (ne šamara već leši od batina, dok je ne savladaju). Siguran sam da u tome ima jako puno šarlatanstva, pseudomagije i otimanja para jadnom narodu, no svejedno, ne igrajte se sa tim sranjima.