- k
Ja čekam novi Bravo, biće džambo poster Keli Femili i Tejk Det
- Š
KELI FEMILI JEBENI gde se seti tih goveda
BLOOD BLOOD BLOOD EVERYWHERE WE GO - k
Ajmenlov vid di elijen, aujmenlov vid r ajzz...
- 6
Јел овде стављамо дефке које хоћемо да мудоратори обришу>;
- k
Autore Mesni, želite li reći da nema više postera?
- Š
ma nemoguće, možda ih sada trenutno nema ali ko zna šta budućnost nosi nama
- 6
Укуцајте на гуглу и гледајте постере и дркајте док не умрете јебали вас постери
- k
Posteri su stvarno bili jad i beda, a sećam se i cenjenog autora koji je brstio ideje sa ruskih foruma te ih predstavljao kao svoje.
- d
Mozete mi zameniti felnu na ferariju, mene bas mrzi
- k
Mogu izgubiti ferarija na felni, nije problem
- d
Mozes li izgubiti i nevinost?
- k
Sa felnom? Teško, ali ne i nemoguće.
- d
Ti si bolestan
- k
Ništa nije nemoguće, autore Gdjesimir. Vaš sopstveni mozak vam udara granice, ali granice ne postoje. Mi jesmo svemir. Sazdani smo od zvezdane prašine i u nju ćemo se opet pretvoriti. U našim grudima je iskra života. Ljudi lete već pet hiljada godina, ali moderna znanost to krije od nas jer se boji dubina našeg uma.
- d
Pojacaj haldol decxko
- Š
ne u interakciju
- d
Da ti imas interakciju sa bilo kakvom zenskom osobom ne bi moro da smrdis ovde smole usta te jebem incelska
- k
Vi smatrate da se pet ljudi ne može pretvoriti u šest i da se u steni usred Kalaharija ne krije duh vode? Potrebno je samo otvoriti svoje čakre i gledati prema nebu. Gledanje u zemlju samo čini štetu, jer gledanje u grob nije pomoglo nikad nikome. K nebu stremite, autore Gdjesimir, tamo je iskra boga našeg, Avramovog, Isakovog i Jakovljevog.
- d
Odmah ti mogu reci da picke na vukajlije nema i da je neces dobiti, ma koliko ti mislio da hoces i da mozes