Bag: Ne registruju se odabrane definicije
  • Dejanče

Ne povećava se broj definicija koje možeš da napišeš i ne dobijaju se palčevi, značke, medalje itd.

• Makaronac

definicije su govno
    reakcije su govno
    posteri su govno
    sajt je forum
    ukinite definicije, reakcije i postere

viva la forum!

http://oi62.tinypic.com/5ocex3.jpg

• Pakao Juga

Stvarno ne znam druže, nisam dobio odabranu ima godinu dana.

• Dejanče

Ma to je već mesec dana tako, ima dosta ljudi kojima to baguje al vidim da niko ne prijavljuje...

• Марко 

који ће ти курац значке кад су све опције поукидане

• Бохор

Ja pomislio da sam lud, 24 imao odabrane definicije, Cik odabrao 25 i ja gledam ništa se ne menja, reko škk, posle mi Brus kaže da je bag jebeni

• Бохор

Doduše nije rekao jebeni, to sam ja dodao

• AndreyArlovski

Sta ce sad da radi tvoj virtuelni pishica kad spozna da nikad nece imati krunu?:((

• Бохор

Da ti jebe tetku najverovatnije
    Virtuelno. Napisao bih nekog iz bliže ti rodbine al će da me banuju a mrzi me da dolazim sa duplih, nemam boju na četu pa me malo sramota.

• Galantni kosovac

Dečko otvorio temu da prijavi bag na sajtu, a onda se prikače indijanci da ga iznapušavaju, hah. Kako ste kul. Idite stricujte jbt, šta ćete vi na ovako noobowskoj temi?

• Natnat

Gazda je blagovremeno obavešten i uveliko radi na sanaciji nastalog problema.
    No te preocupes!

• Mali Ker

Kaizen uvodi nove znacke, pricekajte samo dok se primi na server.
    Uvodi se za 30, 35, 40, 45 i 50 odabranih: žezlo, zlatnik Sv. Save, Vučićeva usna, sisa vinčanske Venere i falus Nola Đokovića, respektivno.
    Malo strpljenja samo.

• Kashof

Ni meni neće da učita, mislim, jes da je samo palac al jebiga vredi i taj palac nešto. :)

• Puzzle-Fox

Ne povećava se broj definicija koje možeš da napišeš i ne dobijaju se palčevi, značke, medalje itd.

To je i meni bilo, posla sam PVT kaizenu i sredio mi je.

Gazda je **blagovremeno** obavešten i uveliko radi na sanaciji nastalog problema.

Pa rečimo da sam ja moj problem riješio prije 2 neđelje a da je Kajtezz ima isti problem još prije toga...
    Dejanče poslušaj me šalji PVT kaizenu i reči da sam te ja posla i da sam mu viđeo ono za ona dokumenta da nema problema.
    Inače dobra ti je defka. Obzirom da je prva

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.