mnogo ortaka iz kraja je igralo u vukovima i odvaljivali su sve...i to nehumano svakoga,timovi u regionu su smatrali uspehom ako od njih izgube nehavaricno mnogo...sad igraju po nemackama i to,ovde nisu ih placali nista lolo...davali im samo meso i to da bi bolje igrali xd
isao sam da ih gledam na adi nekoliko puta i nisam razumeo ona pravila uopste...ne kapiram pravila igre nikako..samo ljuti semafor
mnogo ortaka iz kraja je igralo u vukovima i odvaljivali su sve...i to nehumano svakoga,timovi u regionu su smatrali uspehom ako od njih izgube nehavaricno mnogo...sad igraju po nemackama i to,ovde nisu ih placali nista lolo...davali im samo meso i to da bi bolje igrali xd
isao sam da ih gledam na adi nekoliko puta i nisam razumeo ona pravila uopste...ne kapiram pravila igre nikako..samo ljuti semaforDa, baš sam pričao sa članovima odavde iz Sarajeva, zaključak je da vukovi iz BGa jebu. Ima ta neka liga jebije k'o balkanska. Hrvatska, BiH, Srbija, Mađarska, Slovenija..
Haha, a pravila jesu malo neobična al' strašan sport.
Bio sam više puta na Adi da gledam Vukove, i gledao sam oba njihova meča krajem Jula na stadionu Voždovca.
Sport Klub planira da prenosi ovu sezonu NFL-a, nadam se i buduće. Taman da imam nešto da gledam ujutru pre spavanja. Komentatori su ona dvojica što prenose F1, nadam se da neće odbiti nekog od ovog sporta, meni lično ne smetaju.
Sećam se kako smo moj ćale i ja gledali NFL još onomad na 3K.
Gleda li još iko ili je ova tema osuđena na propast?
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.