PREVARI ME SAMO ME NE OSTAVLJAJ
  • омбре

evidentiraj me zhajkitj ;)

• Rasni

Ahhahahaha

• Rasni

Kakvi bolidi. Jebem ti sunce.

• Isus

Mogu li ovi brojevi sutra na grčki kino u Mozzart-u ili
    adaptirano za rulet?

• Rasni

Au pa sad bi trebalo svi direktori da podnesu ostavke i da se svima vrate pare koje su uplatili.
    Neverovatno. Kakvi majmuni.

• Isus

Ne, ladno ne treba adaptacija za rulet.
    Sutra se javljam kao bogat čovek-Gazda.

• Zhajk

Vučko će sutra da izadje i da kaže da je sve namešteno da se njemu napakosti, jer nam dobro ide...

• Rasni

Au jbt pa 2015. je godina, ako namestaju mogu to barem da rade uverljivo.

• l

to se namestalo kod nas oduvek..kakvo rasulo hahahah

• Petar Pan Pezo$

kakav blam jbt hahah

• Rasni

Da smo neki narod pa da budu protesti veceras ahahaha

• l

prijateljica od moje keve ne moze da prezali zato sto nije jednom uplatila dobitan tiket.sastavila je brojeve ali zaboravila da uplati i ti brojevi izasli.samo sto ne zna da je uplatila izasli bi neki drugi koje niko nije uplatio

• dusan1001

SA 5 POGODAKA IMAMO 28 POGODAKA NA REDU JE PETI BROJ HAHA
    Pa koji blam

• Petar Pan Pezo$

nikad nisam verovo tim igrama na srecu...i sve kapiram da i tim ''dobitnicima'' se plati 100 jura da dodju da se slikaju samo...kao dobitnik skode fabije je milenko zarkovic iz srbobrana, i onda se on onako slika za novine sa facom koja govori kupicu bas dosta kulena za ovih 10 000 din

• Rasni

Jbt ovo voditeljki se picka oznojila od blama.

• l

u ovom vremenu naprednjaka skoro svaki dan neki giga blamovi

• Petar Pan Pezo$

mada lazem, kuma je dobila neki reno megan pre par godina, ne znam na kojoj igri na srecu
    al ovom lotu ne verujem nikako, najnetransparentnija igra

• director©

sledeće kolo uplata 39 dinara

• l

pa normalno da ce nekom da daju kola, jednom u god dana..loto drzavna lutrija srbije, msm koliki bolid moras da budes da bi verovao drzavnoj lutriji srbije

• Rasni

Kapiram da je na grebalici najveca nagrada bila tipa 245 dinara.

• _

zadnji broj 13

• l

verovatno ga mnogo kockara izbegava jer su sujeverni

• Petar Pan Pezo$

hahahah al sto je najgore na sladoledima na stapicima i dalje stoje one nagradne igre, na jednom kraju kao 1 000 000 eura, na drugom kraju stan i kuca, i kao neko treba da pomisli da ce stvarno da izvuce tako nesto....jos ni cuo nisam za nekoga da je dobio na sladoledu neku nagradu

• Rasni

Pa dokazali su za frikom, dali zeni 50 evra da se slika sa autom. I nikom nista.

• l

mozda jeste neko dobio kola.kad zarade milion eura na sladolede onda ubace 2 sladoleda da neko dobije kola, cisto radi reklame
    video sam ta kola jednom, dvaput u zivotu..oblepljena cela, pokretna reklama

• Truleks Krpa

mislite da će da odgovara neko? Tako je i Popović Sašo organizovao sisteme najmanji jedinstven broj ojadio građanstvo kao ni jedan loto u istoriji, i na kraju se samo napravio lud i nikom ništa kad se ispostavilo da su mu provalili sistem i da je jedna ekipa ljudi uzela sve nagrade.

• Rasni

Pa mora jbt, sad ljudi imaju internet, za 3 dana ce da skupi milion pregleda. I valjda smo malo umno napredovali od tada.

• Petar Pan Pezo$

sta se desilo sa sasom popovicem, koja je prica?

sutra idem uplatiti loto jer 100% ce biti jako malo uplata, veca sansa za mene

• Truleks Krpa

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/179798/Organizator-grupe-osmislio--softver-za-nagradnu-igru

Popović: „Grand“ nema veze s prevarom
    Saša Popović, vlasnik i direktor „Granda“, navodi da ova kuća sa preverama „nema ništa“.
    - Ljudi koji su pokušali da pokradu državu uhapšeni su i biće im suđeno. Policija mi je sugerisala da u cilju istrage ne dajem nikakve izjave, samo ću odgovorno reći da produkcija „Grand“ ni najmanje nije kriva niti ima bilo kakve veze s tim - kaže Popović. I RTS je ranije saopštio da od policije očekuje „energičnu istragu, otkrivanje i imenovanje krivaca i odgovornih za moguću zloupotrebu igara“. U saopštenju je navedeno da RTS „nije organizator SMS nagradnih igara, niti da je vlasnik korišćenog hardvera“.

• Сантјаго Коровјов

Rasni
    Kapiram da je na grebalici najveca nagrada bila tipa 245 dinara.

Добио сам 10 сома на тим чудима. Деда волео да купи то и да мени и сестри. Контам да је то и највише што можеш да извучеш (ауто вероватно не постоји).

• l

hahah da neko odgovara, jbt nije ovo nemacka.jedino ako izadje 600 000 ljudi na ulicu onda ce neko da odgovara.ovako je moguce da ce jos da okrive igrace..kao sto vucic okrivljuje ljude da nece da rade a nema nigde posla

• Truleks Krpa

Organizator grupe koja se sumnjiči da je prevarom dobila četiri stana i 56 automobila od SMS nagradnih igra, autor je prvobitnog računarskog programa za licitacije koje su emitovane na najmanje dve televizije, a u kojima je dobitnik osoba koja pošalje najmanju jedinstvenu ponudu, saznaje „Blic“.

Lik je maznuo 56 automobila i 4 stana. Znači 60 emisija je bilo čisto obmanjivanje mase koja je kao luda slala sms-ove sve vreme.
    EDIT: i ja sam poslao dva tri komata, jbg.

• Бохор

Ju ju čuda Loto se namešta? Ma šta kažete. Ajde terajte se u kurac nemojte se debilisati

• director©

ovo nije nameštanje
    ovo je oranje lolololo

• dusan1001

Nije boh što je namešteno nego što u zemlji lopova lopovi ne rade svoj poso lolo

• Petar Pan Pezo$

pa eto nije Popovic nista pokrao

• Rasni

Ajde što nameštaju, nego što su providni hahaha

• Бохор

Pa to jbg nismo debili.
    A paste sad ovo. U vreme posle Fonta od ortaka keva kraljica je nekoj sms igri slala smsove. Dolazili joj gajbi iz telenora jer je riba nakucala oko 12 k evra račun telefonski za 2 meta dana. Osvojila 7 plazmi, 3 putovanja u grčku i dobila WV Pola. Bila u plusu 10 k evra fazon možda čak i jače. Prodala 6 televizora2 putovanja i kola naravno. Mi se krstili

• Rasni

Znam lika koji je dobio dvd od koka kole. A tad je dvd bio jaka stvar.

• Путинка

Znam likušu koja je dobila auto u nekom blicžena časopisu. Zvala da časti i gledala u plafon kad je stigo račun. Kuja.

• plok

jel moze neki preterano bolesno ljut matemicicar+fizicar(prebolesno ljut i u mat. i fiz.) da izracuna brzinu loptica vreme kretanja vreme stajanja brzinu shamaranja o staklo i tezinu loptica i tako nekako izracuna koja moze da izspadne?

• Бохор

I bio je neki Suzuki Maruti pre 10 godina u Mld imao nalepnicu Bingo.

• Milos-88

Jok. Posto su sve iste tezine

• Бохор

Posto su sve iste tezine

A ja sam brate Kineski car.

• plok

Jok. Posto su sve iste tezine

ja bas mislim zbog toga da bi mogao cak bi i mnogo lakse izracunao u tom slucaju

• plok

da nisu iste tezhine ohhhh onda sve jednu po jednu mora da proucava

• plok

ko da nije dovoljno sto vec mora polozaje i vreme tih polozaja za svku od njih