Pokrecem ovu temu jer u moje godine kada uvidim neke stvari koje sam radio u detinjstvu mogu opisati kao obican gubitak vremena.Mogu da navedem npr anime gledanje crtanih filmova poput dragonball z,digimona,pokemona,konan varvarin itd... pa i gledanje filmova poput terminatora,serije mocnih rendzera,betmena i sl je uopste bio nepotreban gubitak vremena gledajuci nestvarne stvari i stvarajuci opterecenje na psihu i da to vreme se moze provesti na mnogo kreativniji nacin npr u pravljenju torte sa drugovima i drugaricama sto sam i radio cesto za vreme osnovne skole kad god se okupimo kod nekog od nas kao dodatak na to sto smo se igrali neljuti se covece,monopol,loptom sve od fudbala preko rukometa i odbojke pa do neke vrste improvizovanog ragbi-ja itd...U skorasnje vreme mogu reci slicno za video igre poput warcraft III,cs 1.6,league of legends da predstavljaju pravo sr***e i gubljenje vremena zbog koga se kajem al sta cu jbg kada sam poso u sredju i kada su izumrle prethodno navedene drustvene aktivnosti poceo sam se navlaciti dosta na igranje ovih igara zbog cega se jako kajem dok kad mi je jednom kvrcnulo u glavi i kad sam prestao igrati ove igre poceo sam raditi na sebi trenirati kao i preso sam u novu vrstu zavisnosti dopisivanja sa vise devojaka na fejsu i badoo (nemora da se sa svakom sastanem i nadjem ali dopisivanje znaci puno).Danas sedim tako i razmisljam kako sam mogo biti mnogo bolji covek da sam znao pametno iskoristiti to vreme koje sam tako uzalud bacio na anime-e i na igre.
- b
na citanje ovog posta iznad

Jebanje clana bombas u mozak na sajtu vukajlija.com
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.