Pozdrav svima.
Već duže vreme me interesuje priča o klanovima američkih repera iz 90-ih i njihove muzike.
Pretpostavljam da ovde ima poštovalaca ove muzike i dela ovih muzičara.Kojem klanu je pripadao Bigge Smalls, a kojem Tupac Shakur?
Koja je priča između Easy E-ja i Snoop Doga i Dr. Dre-a, zašto su se oni pokačili?
Zašto su smaknuti Easy E i Tupac i kako? Koja je Ice Cubova priča? Pošto sam video da su oni repovali u NWA i onda je svako otišao na svoju stranu.
Zašto je Rajder iz GTA SA prikazan kao negativac - on mnogo liči na Easy E ja.Da li neko ko je upućen u ovu temu može da mi da prave odogovore vezano za ovu temu.
Hvala.
Koja je priča između Easy E-ja i Snoop Doga i Dr. Dre-a, zašto su se oni pokačili?izi i dre su bili u NWA grupi i drea je shug napujdavao na izija kojeg je dzeri hela napujdavao na drea...dre i shug su osnovali death row records u koji se pridruzio snup i zajednos a dreom disolvali izija na albumu ,,cronic,,...izi je odgovorio disovima i ceo taj bif je trajao sve do izijeve smrti
Zašto su smaknuti Easy E i Tupac i kako?za izija postoji teorija da ga je shug najt ubo iglom side,ali moj kolega clannad koji je ljuti medicinar kaze da je to nemoguce tako da njemu verujem u ovom slucaju...takodje jako je sumnjiv i u ubistvima tupaka i bigija
Zašto je Rajder iz GTA SA prikazan kao negativac - on mnogo liči na Easy E ja.skoro svi u gta lici na nekog reper tj po njima su pravljeni likovi...ne verujem da su bas hteli izija da predstave kao NEGATIVCA...vidis i tupaka kako ide ulicom sa crvenom maramom i dzointom u gta takodje i jos nekoliko repera
- º
BorisB. dok "navaren" sluša gengsta rep
http://67.media.tumblr.com/e74c65fc96bdcb1e702eb18ecd20ad31/tumblr_o52mdpEw5q1sg9gi2o4_400.gif - º
Zamislite samo da je u ruci figurica nekog zajebanog crnje iz nekog akcionog filma s kraja 90ih
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.