Predlozite nesto originalno. Organizuje se glasanje, pobednik osvaja bolje misljenje o sebi i jos tako nesto, videcemo.
Evo nekih predloga za pocetak :
"Srbija : 7 miliona selektora, 300 miliona Rusa -- i naravno Kosovo"
"Brzo se vratite kuci!"
"Orlovi rano lete ali neke ptice nikad ne polete"
"Mi smo pikado, probadajte kako stignete"
Izvolite gospodo
- DP
Momci... želim vam mnogo uspeha.
- b
indije i rumunije nema, odbranite cast cigana
- b
nemoj se ljutit, mi grobari mrzimo reprezentaciju trenutno i drzavu, kad bude nasa, demokratska i prosperitetna Srbija , bicemo na celu za nju, a ove fasisoidne diktature u pokusaju preziremo i pisamo na sve sto nosi predznak Srbija moze se dosta o temi citati na grobarskim forumima
- b
pa nismo se istripovali jbg, imas milion dokaza
- b
dobro, to ne mozemo znati, nikad necemo saznati
- b
nazivati tadicevu vlast diktaturom je neumesno, da ne upotrebim tezu rec
- b
nije dao merkelovoj nista, a ova govna radikalska palila Srbiju za svaku sitnicu i destabilizpvala zemlju, sad cute ko picke kad je izdajnik njihov.... teska su to govna, teska
- b
nacicu ti sad pedeset dnevnika i udarnih emisija gde su ova radikalska govna srala uzivo pod Tadicem
- bNema potrebe, nije bila cenzura jaka kao danas, ali oni su kod nas uveli botove npr
nadam se da se zajebavas
- bps
Pa zapitaj se kako uopste znas za 50 dnevnika gde se neko pojavio idiote nebitno dal je istina ili netakonsto jutjub ne moze da cenzurise iako su ovi tvoji pokusavali da ih pozovu telefonom i fejsbuk
- b
nisam ga ja zvao, nego Toma radikal telefonom, to si ti, za to glasas, hahahah
- b
nije ga dobio, kaze Toma ne moze da nadje broj fejsbuka, verujem da ste u mesnom odboru raspravljali kako predsednik ne moze da nadje broj telefona da pozove jutjub
- b
a ovo kad ste krenuli na miting
https://m.youtube.com/watch?v=E7iWSDAuWQA - b
Mirno da stanes kad generala pominjes
- b
radikalska posla, napadaju zene i bolesne ljude, junacine
- b
jer citiram
"Prirodno je i logično biti protiv režima Aleksandra Vučića i magaraca koji ga okružuju. To je civilizacijska dužnost. Moralni, a ne ideološki čin". S