- b
naravno da ne
- l
ja navijam za nasu reprezentaciju da izgubi.a navijanje za zvezdu u ls mi je isto kao da u borbi izmedju psa i macke navijam za macku.ajde maco mozes ti to sredii tog rotvajlera
- l
25 miliona evra je ovu drzavu kostala zvezdina pobeda protiv liverpula.a za ono navijanje sam mislo kad neko navija da zvezda ostvari neki uspeh u ls.i stvarno ne znam kako su mogli da stadion nazovu marakana.to je velika sramota za ovu naciju koja doduse oduvek blamira sama sebe.dobro je da nisu onaj sat u novom sadu nazvali big ben
- l
negde sam procitao da je prosecni iq u srb 86..eto zasto smo nerazvijena zemlja.jedini pravi razlog a ne turci, milosevic, ameri ili nesto drugo.a na moralna pitanja mogu da dam samo jedan odgovor--moral vise ne postoji
- l
Још један вукајлијашки форум даунко који мисли да је духовит кад пита овакву глупост, али не, ипак је дебил.
- DP
Postavljah ja skoro klip gde Salo prima čestitke od Sloba, a usmeh od uva do uva.
Nema to veze, jer profesionalni sportisti su uglavnom tupavci zaostali i neprosvećeni koji knjigu u životu nisu takli i nemaju kritičko mišljenje ni prema čemu. Tako da im prija, kao svakom nižem biću, pažnja od strane bilo koga, i svako ko im omogućuje uslove da se bave kojom god retardiranom sportskom aktivnošću im je ok. Ne možemo od njih očekivati revoluciju, ili da budu perjanice bilo kakvog otpora.

https://xdn.tf.rs/2018/04/19/dejan-andjus-2-830x0.jpg
Andjus isti Seth Rogen bokte