Sportski pozdrav.
Mvp portal je obradovao ljubitelje fantazija pred ovo SP:
https://www.mvp.rs/mvp-fantasyKo hoce da igra dobrodosao je u nasu privatnu ligu:
naziv: Vukajlija
sifra: vukajlijafantasyImajte u vidu da ce serveri biti optereceni kao i svaki put kad masa nagrne, pa je preporucljivo da se timovi naprave sto pre.
- DP
Nemam živaca ali da vam preporučim jednu bagatelu od igrača koji će napraviti bum
Rui Hachimura, zahvalite mi kasnije
- DP
Ne zaletati se u prvoj fazi s Jokićem... od Amera Džo Heris se nameće kao cheap poenter. Satoranskog obavezno imati jer je sad tamo jedini koji igra košarku i naravno crni brat po sirtakiju hehe
- DP
Rui Hachimura japanski Janis sa boljim šutem
- DP
Ima b92 kakav crni mvp
Dva sata sam potrošio da se registrujem, popunim svih 12 mesta i uđem u ligu. Toliko sporo radi. Nisam uopšte isprobavao bilo kakve kombinacije, to bi trajalo ujutru do 9, idem sa prvih 12 igrača koji sam izabrao.
I prošlih godina je zajebavalo, ali ovo sad je hardkor, kliknem i čekam 2-3 minuta... Baš šteta što ljudi rade uz pomoć štapa i kanapa, čak i ovako su skupili 600 ljudi koliko vidim.
Samo što ne znam da li ću imati strpljenja da pravim izmene između svakog kola, ako se nastavi ovako.
- DP
Meni je na b92 radilo bez ikakvih problema. Imam bobu, vaseta, herisa, hachimuru, vačinskog printezisa itd
- DP
Pa zašto me niko nije obavestio da je to gay :(((
- b
haha Tilmo misli da je Kina veličine Niša