Negovanje pravih vrednosti
  • Eru Ilúvatar

Moje ime je Mihailo, ja navijam za partizan od danas i mislim da su zvezdini navijaci musavci, glasam iskljucivo za DS dok se ne pojavi neko s boljim planom za srbiju i mislim da ono sto svetlana raznatovic arkan radi je degutantno
    a sta ste vi uradili za srbiju?

• celt

bitno je takodje slusati pravu muziku, stari dobri rokendrol. jedino tako mozete se izboriti sa musavim sundom, acom lukasima i grandom. pustite sa vremena na vreme azru i, i te bendove, za akusticno ciscenje organizma od crveno bele posasti

• Eru Ilúvatar

ja sam svestan da ce biti potrebno neko vreme da se naviknem na pravi zivot, verujem da ce biti tesko i da odolim posasti koja se zove crvena zvezda i turbo folku

• riffraff

i like trains

• Petar Pan Pezo$

I ja od sad navijam za partizan, ali ne menjam politicki pravac....ziveo gospodin vucic

• Tronožac

2014... ha ha ha

• Škudetto

To su te vrednosti

lord20

еј бре малиша па речено ти је да нестанеш са мог сајта, зашто идаље смрдиш овде? па сад ћу да ти ставим курац у уста и исцедим све из себе, паразиту један приглупи

pre 4 meseca

lord20

сад ћу опет да ти га утурим у уста и експлодирам, глупердо. Ајде реци ААА као прошли пут

Никако бре да научиш како се разговара са старом гардом, трпаће те чика Буља сваки дан у 17.10 и 18.10 док те не васпита

pre 4 meseca

• Škudetto

A poruka naslovljena tačkom

lord20

Дуго је прошло откад сам ти напунио уста спермом полупанчићу србофобни, поздрав. Клони се тих 50 иначе ћу да ти вратим ПТСД лујмовањем