Ljudi koji tvrde da su nas sudije privilegovale 1995. u Atini - Autošovinisti, objektivni kritičari i realisti, ili četvrtosrbijanci, ćoravci, sline, debili...
  • Vo iz kupusa

Shta niyeah u redu sa oVOm masom kretena. Rodila ih majka sa ochima a oni vide neshto shto yeah totalno provaljeno. Sve yeah bilo chisto. Zashto mrzite zemlju koja vas hlebom 'rani...

• Мосасаурус

Imao sam samo 4 dine tad, ali jedna stvar mi je apsolutno jasna: ti jebeno cviliš za tim da ti neko šibne tuki u čmar, prospe ti seme po kosici čupavoj i onda te pomazi glavićem po oba obraza, atenšn fanfuljo.

• Bobi Prangija

Pokušajte ponovo. Obojica.

• Мосасаурус

Možeš prestati da se trudiš, Cobi Ganglijo, prestao si da mi budeš zanimljiv još pre neko veče kada sam se prešaltao na Vikipedijine članke o otrovnim ribama. Priznaćeš da je to mnogo svrsishodnije od guranja tukija u usta liku kome je vrhunac postojanja bivanje patetičnim smaračem na truloj sajtari. Želim ti lep život, Cobi Ganglijo.

• Bobi Prangija

Ima li posta da ti ne zaudara upravo na trulež. I uzgred, pošto si već priznao da sam ti bio zanimljiv, dakle, što se mene tiče- ti si jebana!

• Eru Ilúvatar

hhhhaha cobi ganglija jebote

• Vo iz kupusa

Molim vas da se koncentrishete na temu.

• krupovrbaski zmaj

cobi ganglija je dijagnoza

• Čika Bolja

Šta pišeš ko retard više volušino nezanimljiva

• Čiča Morada

zdraVO mislim da je oVO na mestu poyy