БИЈЕЉИНА: Да се умодују људи који ће да спрече дивљање по одређеним темама
  • Стеван

decko_koji_obecava

И да, ај умодујте Билија, Лукса ил' тако неког ко је чешће на овој теми, чисто да брише спем од iv ana и сличних кретена. Пошто полако и ово одлази у курац.

И нарочито да се казни свако спојловање без упозорења.

Допуна: Ово је са теме "Дакле, филмови", а предлог се тиче оних пар тема које још вреде нечему.

• Стеван

Ја сам за...

• Rasni

Ja sam protiv...

• Марко 

И ја сам за.

• Šalabajzer

Ja predlažem čovjeka od Prijedora, Samhaina, mnogo bi više uradio za sajt.

• director©

UMODUJTE BIJELJINU
    BANUJTE ROGATICU

• plok

duvajte ga

• Rasni

Umodujte mene na navijackoj temi ahahaha

• Valdemar

Stevane, koja bi to po redu bio predlog za reformu sajta i razmodovanje/umodovanje ljudi...

• Milos-88

Za. I da se odbanuje ajax ili banuju i drugi koji vredjaju jer nije fer da neko moze da vredja a neko ne. A i realno jeste ono ajaxovo vredjanje bilo sprdnja i zajebancija i ako ne odobravam to sto je uradio. Plus je covek jedan od zanimljivijih likova i nije smarac kao bob rok i kompanija. A evo rajder se vratio i na par tema (cak i na smesnim slikama al to je obrisano) je postovao i na svih par je izvredjan iz cista mira i nikom nista. Nije da se nesto sekiram za njega, cak i mene sto puta nervira njegovo ponasanje ali nije fer da je vredjanje njega ili bilo koga drugog izuzeto od bana a da se druga vredjanja sankcionisu. I banujte ove duple naloge kojima je cilj samo da smaraju, mada sam video da je par njih i banovano sto podrzavam.

• Стеван

Valdemar

Stevane, koja bi to po redu bio predlog za reformu sajta i razmodovanje/umodovanje ljudi...

Никаква реформа, само апел да се обрати пажња на пар тема које су вредне нечијег цимања. То може да се среди чак и без нових модератора.

• лош тенор

reče mi drugar da je bio u Bijeljini, kaže da više ružnijih ljudi nigdje nije vidio

• Rasni

Ja sam za to da se uvede verzija vukajlije na bugarskom.

• лош тенор

A sa mnom je u osnovnu išla jedna seljančica, Neda se zove, i sjećam se da je napisala Beljina, jer Srbija.

A isto tako je pisala i Predor. Učiteljica se ranila šakom ja mislim.

• Šalabajzer

reče mi drugar da je bio u Bijeljini, kaže da više ružnijih ljudi nigdje nije vidio

Mićo Mićić važi za plejboja tamo, pa ti vidi.

• Стеван

лош тенор

A sa mnom je u osnovnu išla jedna seljančica, Neda se zove, i sjećam se da je napisala Beljina, jer Srbija.

A isto tako je pisala i Predor. Učiteljica se ranila šakom ja mislim.

Цупић дефинисо:
    http://vukajlija.com/hiperekavica/136665

• Makaronac

Ima finih riba u Bijeljini. Puno pozdrava za njih :***

• В

ja sam tenorov drugar.

• В

i ne, ono, jel ste vi billy (a jes mi jako ovo xexexe) tu kad je kajzen reko da se za mes dana uvode novi modovi, sa novim nivoima zaduzenja, und so weiter?

• Стеван

Ја нисам биллу ту. Дај линк.

• Makaronac

Biće Novi Snack Wrap ljudi :O

• В

e brateu ne mrem naci na nekoj opstoj temi upo kajzen dono i print nove risponziv verzije dojaja pola strane reklame ali boli te jajo imas adblcok mada ce ti biti pola strane prazno bas to i komentarisali ljudi uglavnom reko on tu i kako ce uvest nove verzije modo bice nas svakakvih razlicitih nadleznosti i to tako brate pozdrav tebi i tvojima edit evo okacijo je mesja fala mesja pozdrav tebi i tvojima iako si musliman nema veze i ja sam uan lav <3

• celt

na zalost, svaka, pa cak i blago restriktivna moderacija foruma (pored one osnovne), dovodi do toga da forum postane dosadan. sto vise slobode to vise zajebancije, tako vam je to.

verujte mi ovo na rec, jebeno sam 5 godina na ovom sajtu. mogo bi i da zajebem vise,

• Pajo Dačak

Umodujte mene, ja necu nista raditi...tako da ce biti max slobode...

• Rasni

Kelte ja bi za tebe uveo vukajliju na bugarskom da ne moras sve da prevodis preko gugl translejta.

• celt

bratko, siskas mi kurcinu. il kako se vec kaze na bugarskom

• Rasni

Ti bugarskata pickata

• Mala Vidra

шта бијељина?

• Pajo Dačak

Evo kazu, da su sve cure iz "Beljine" ruzne i debele.

• Стеван

Фала, Менсуре.

Келте, боли ме курац за већину тема, јебите матер једни другима на Препуцавањима, Разноразном, Подијели са В, итд, али постоји пар тема на којима већи број људи учествује и још већи број људи прати, и не можеш да ме убедиш да је занимљиво то што ће доћи неки сморени лик да својим дуплим налогом испемује 2 стране. То што тај нема осећаја за друге и мисли да је духовит у свом "не знам шта ћу са собом" моду, не значи да 30 људи треба да трпи то.

• Mala Vidra

ја сам из зен'це, љепото, а отале смо све здраве, румене, јаке и лијепе

• celt

a sta konkretno 30 ljudi trpi? dovro, kapiram kadneko kaci sranja i nesto od cega ti se izvrne stomak, to je debil i treba ga banovati u mozak

ali brate, dovoljno ozbiljne teme izignorisu budale. ako ne mogu, nije ni tema ozbiljna,

• iv ana

ма самхаин сере
    него Видро и Младен Крстајић је из Зијенице да ти није род неки?

• Galantni kosovac

Pa celte po toj logici koji će kurac ovde moderatori? Ako je sve dozvoljeno, šta je tvoj posao ovde?

• celt

da usmeravam. polagano i neprimetno. i, nazalost, da cistim govna. to je to

• Mala Vidra

није, бо'ме, ал навијала сам за шалке због њега

• Pajo Dačak

ја сам из зен'це, љепото, а отале смо све здраве, румене, јаке и лијепе

Vidro, ja b' tebe spavo.

• celt

moderator koji pomisli da treba da radi vise od toga se samo vitla sa vetrenjacama...

• В

kako si kelte?
    ti radiš velik poso za ovu internet zajednicu, a niko te ne pita ni kako si.
    šta smo dočekali u ova teška vremena...

• M

Prištevac, radi se o tome da kad ne bi bilo moderatora, na sajt bi na sve strane prštali kurčevi, goatse slike, jebavanja majki i slično, tako ti je to kad čovek nema osnovnog vaspitanja, ili trpi, ne smije to u ril lajfu tako pa dođe i izdrkava se ođe. Ovo nije sajt za te stvari. Za mnoge jeste, ali za te nije, za te stavri su neki drugi sajtovi, đe se vrti jedna te ista tema i za ljude istog mentalnog sklopa.

• celt

dobro sam, nije lose. imao poduzi odmor sad oko nove godine, pa sad ulazim polagano u rutinu. sve u svemu ok je.
    kod tebe?

• Galantni kosovac

Mešo ne znam kakav si utisak stekao iz mog posta, ali ja se slažem sa tobom.

• Стеван

ali brate, dovoljno ozbiljne teme izignorisu budale

Напротив. У последње време је немогуће отворити озбиљну тему, а да иста и преживи, односно да не оде у пичку материну.

Погледај ово:
    http://vukajlija.com/forum/teme/49788-kapirate-li-poeziju?strana=6#post_2627038
    Пре годину дана отворена тема, накупила око стотинак постова нормалне конверзације, где су људи заправо разменили по коју. Упао је и неки трол, али са мером, чисто да се дода мало и тог шмека. А онда је неко оживео тему и сјатила се гомила чистих спемера, који мисле да је то спемовање и да је занимљиво. Није да ћемо пропасти без те теме, ионако је послужила сврси, али овакву најезду доживљавају и нове теме. Размишљао сам да отворим тему о овом новом Закону о раду, од ког се одустало, јер ме занимају мишљења, али у оваквој атмосфери ми не пада на памет.

• Стеван

*да је то троловање

• celt

tema je umrla pre godinu dana. nekropostovali, da bi se zajebavali. gde vidis ovde da neko nekome smeta. prvo bilo ozbiljno, onda se posle posrali. postoji godinu dana prostora izmedju jednih i drugih, tako da ne smetaju jedni drugima.

• Стеван

Јеси прочитао пост до краја, леба ти?