Praktični saveti za zdraviji život - Djoković
  • celt

Za dobar san, pred spavanje premazati laktove uljem od lana, popiti malo soje a onda lezati glavom na dole na jastuku od hmelja.

• celt

Moze i Novakovi jebi ga ne stavih ga u naslov

• celt

Za dobar i dugotrajan brak, ako vas žena tuče, najbolje je otići odmah u drugu gostinjsku vilu i tamo udarati teniskom lopticom o zid dok se ne razljuti. Pažljivo se vratiti kasnije, ali nikako pre ponoći.

• fade

oženiti vegan karakondžulu

• fade

"Zbog kineske studije sam ostavio meso, ne jedem 16 sati": Novak objavio novu epizodu "svesnog življenja"

• Sevastokrator_95

kad malo razmislim, oduvek je izgledao kao antivakser koji se lozi na one najgluplje teorije zavere

• riffraff

Prosjecni srbenda

• Čiča Morada

Kelte zvucis kao neki pomesh erua i ollanika, nisi valjda primio vakcinu protiv korone??

• Čiča Morada

Nasa deca definitivno ne uce dovoljno o kitovima...

• kizo

A ovo Đovakovo sranje je takav trend u svijetu da je to čudo. U suštini Vitafon, al za instagram generaciju. Mislim, mehanizam prirodne selecije je neumoljiv. Pa nek piju spiritualno pročišćenu vodu.

• celt

da bi ste postigli optimalno ciscenje organizma, pomesajte avokadovo ulje sa avokado pastom, namazite na avokado pa pojedite uz avokado salatu sa avokadovim uljem

• celt

kada ste nervozni, umesto grickalica pozovite vaseg privatnog trenera i odradite cas joge u vasoj zen basti

• kizo

da bi ste postigli optimalno ciscenje organizma, pomesajte avokadovo ulje sa avokado pastom, namazite na avokado pa pojedite uz avokado salatu sa avokadovim uljem

I ostaviteto da stoji, ne jedite, već apsorbujete detox avokado kotel spiritualnim putem. Posmatrajte, upijajte. Za to vrijeme u pozadini pustiti šum na 528 Hz, frekvenciji ljubavi.

• kizo

ha, znam citirati, JA JEBEM!

• celt

za zdrav duh pomaze spiritualna meditacija uz etericna ulja i ikonu svetog vasilija ostroskog

• celt

svi imamo dane kada nas deca nerviraju. kada naidje takav period, nemojte se nervirati, ostavite decu vasim dadiljama i potrudite se da ostanete u balansu tela i duha kratkom molitvom

• kizo

I njavažnije od svega je kako gledate na vađe imovinsko stanje, jer su upravo te brige najpešće izvor stresa. A stres, kao što znamo, narušava protok pozitivne energije kroz jezgro ćelija, i pomjera vas prema negativnoj astralnoj ravni. Upamtite, nemanje novca je stanje svijesti.

• celt

vezbajte cesto napolju, na suncu. suncevi zraci daju energiju telu i najbolji su prirodni izvor endorfina tojest hormona srece. ne trazite izgovore. ako je hladno, ili kisa, uvek mozete otici avionom negde gde nije.

• Ejdus

Tri puta dnevno zagrlite sekvoju i tri puta pomazite koalu u Vašem safari dvorištu.