Evo stize nova godina, prsti prsti bela staza, idu sanke Stanka Vraza...vidim niko se nije setio da otvori ovakvu uzaludnu temu...elem, naravno da nikoga ovde zaista ne interesuje gde ce ko ici, nego je ova tema jos jedna sansa za one "autenticne" da dodju i napisu "nova godina je sranje, fenseraj i pomodarstvo, nije pravoslavni praznik, ostacu kod kuce i leci cu u pola 11".
Zabranjeno ucesce Vucici i Zhajku na temi, ako se setim jos nekoga, dopisacu. Drugih ogranicenja zasad nema.Edit: Ondulator koji je dodao gej link u naslov je...pa, gej.

Јерицхо, сад бих ти рекао нешто...
...
...
...
А то ћу и учинити! Шта фали, ти никад ниси правио тулум у сарадњи са оцем?
Ал реално, зна другар неку буржујку што оће да га јебе, па га звала код себе на приватан жур, а он ће јадан да се прави смотан, па да каже да је обећао да ће с нама да слави, па ће она да каже, мајааао, опуштено, доведи кога оћеш. И онда ће да се испостави да је та риба заправо Небојша Бакарец.
Eclipse
ŠTA RADITE VAS DVOJE?Raspravljamo o potencijalnim opasnostima kuglanja! EDUKUJ SE AKO NISI UPUĆENA!
дебели пацов
ПАЗИ НА ШАНАЦ ЈЕБЕМ ТИ КОЧИЋ ГРАБОВ, КУГЛАЊЕ МОЖЕ ЛОШЕ ДА СЕ ЗАВРШИ, СА ПЛАЧОМ!ZNAM, ČUVAM GA KO DA MI JE NAJROĐENIJO! AL OPET FRKA BUDE KAD ODIGRAŠ VIŠE PARTIJA ZAREDOM, JEBOIĆAĆINĆAĆA!

Лејм ми да славим у клупској атмосфери, а ако будем славио у кућној атмосфери, нациркаћу се, а то ми никако не треба. Нова Година је говно као појам. Сви се куну да ће од следеће године урадити нешто ново типа: смршаћу, престаћу да будем геј, билдаћу се, а у ту авантуру крену мамурни, успут тражећи лавор да се исповраћају.
Можда и преспавам, јебе ми се.- lко то још слави, престало да ми буде занимљиво фазон у средњој, сви се напију и створи се тај лажни хајп а ја га нрп. не осећам и још пукнеш брда пара а дан ко дан, шта..
taj rad..
@radmilo - "ponašam se ekskluzivno"! hahahaaa

Jao OPET NG! E zbog ovaga mi žao što nije bilo smaka sveta. Sada kreće onaj pritisak "Gde ćeš za Novu? Pa kako ne znaš, otkad sam ja rezervisao mesto, treba misliti na vreme"
Ma jebe mi se, ako budem raspoložen otići ću sa ortacima negde gde može da se upadne bez karte ili ako poznajemo obezbeđenje pa da nas pusti unutra ili ću prošetati do trga, znači ako mi se bude išlo! Noć kao svaka druga, ako mi se bude spavalo, spavaću, skroz nebitno.
Hvala Bogu pa ipak ovaj zapadnjački trend koji traje još od '45. MORANJA IDENJA NA DOČEK se nije primio na ceo narod, najviše zbog toga što bar pola Srbije jednostavno nikad nije imalo novca za to, a drago mi je da se kod nas nije primilo ono MASOVNO KUPOVANJE poklona pred Božić.
Ja bih na neku Kopakabanu...ili slično.
http://marcelotesserolli.files.wordpress.com/2010/03/new-year-in-copacabana-copacabana-rights-managed-corbis_633_476.jpg
Vučica21
Ša? Nigde ja to nisam videla.Evo stize nova godina, prsti prsti bela staza, idu sanke Stanka Vraza...vidim niko se nije setio da otvori ovakvu uzaludnu temu...elem, naravno da nikoga ovde zaista ne interesuje gde ce ko ici, nego je ova tema jos jedna sansa za one "autenticne" da dodju i napisu "nova godina je sranje, fenseraj i pomodarstvo, nije pravoslavni praznik, ostacu kod kuce i leci cu u pola 11".
Zabranjeno ucesce Vucici i Zhajku na temi, ako se setim jos nekoga, dopisacu. Drugih ogranicenja zasad nema.Zabranjeno ucesce Vucici i Zhajku na temi, ako se setim jos nekoga, dopisacu. Drugih ogranicenja zasad nema.Zabranjeno ucesce Vucici i Zhajku na temi, ako se setim jos nekoga, dopisacu.Zabranjeno ucesce Vucici i Zhajku na temiZabranjeno ucesce VuciciЕДИТ:
Vučica21
TucanKamen, ja to nisam videla. Ne razumem što ne smem da učestvujem u temi. Molim Džeriha da mi obrazloži zašto je zabranio.Нпр. зато што си Вучица21 и зато што је Џерико отворио тему!!!12

Kupi kod kineza uno karte, vrlo je zabavna igra. Moj muž poludeo za njom pa verujem da će i tvoji, samo očekuj da će da te smaraju i u pola noći da igraš sa njima. :)
http://www.igrajkarte.com/uno-pravila