Velika Seoba Vukajlijaša (rezervni plan)
  • Thilmo

Šta da se ovoga trenutka ugasi Vukajlija?

404 error

Gde bi otišli?

Šta bi tek ovi iz inostranstva što im je ovo sve.

Dajte neki rezervni plan, gde da se nađemo i napušavaml kad Kajzen ugasi svetlo.

• celt

ocete da vam napravim forum sajt sa jos ponekim zajebancijama, ako svi oce da predju?
    tipa memei i tako to?

• Zoran Bombašević

Hoćemo da otkupiš Vukajliju od Kajzena i preseliš joj sedište u Švajcarsku i da vratiš sve kako je bilo. Možda i profitiraš:)

• Thazz Dugg

Hoćemo da otkupiš Vukajliju od Kajzena i preseliš joj sedište u Švajcarsku i da vratiš sve kako je bilo. Možda i profitiraš:)

• Zoran Bombašević

I da ubaciš Gambija i mene za moderatore,

• Thilmo

Al ozbiljno, probao da uđem i isfleširalo mi nešto, na trenutak pomislio da je ugašen sajt. Xd

I onda pomislim, a gde bi svih ovih 17 vukajlijaša išlo ako ovo pukne, mora se imati rezerva rođaci.

Ili celt da kupi Vukajliju.

• celt

lakse bi mi bilo da napravim novi sajt ispocetka ako vec ocete da se selite jbg.

• Zoran Bombašević

Nije, nego jeftinije. Pa pitaj ga, jbg. Ako hoće i po kojoj ceni. Uradi studiju isplativosti potom, pa reci Gambiju i meni, da učestvujemo u kupovini, sa posterima i reakcijama povećaće se posećenost i moći ćeš valjda da zaradiš 300 franaka mesečno od reklama, taman za gorivo u džipa

• celt

cak i da mi besplatno da sajt, ne bi znao posle sta da radim sa time, morao bi da zaposlim kajzena da programira, kapiras?

• Zoran Bombašević

Hahah kakav si ti to informatički mastermajnd da ne možeš da provališ u kajzenov programerski jezik?

• Čiča Morada

Ako ti je potrebna zamena za ovo po svaku cenu, i da ti nema zivota bez ovoga, onda si ti decko —- debil.

• Zoran Bombašević

I ovo što je ukinuo slike na forumu, treba ga ispolivati kofom toplih govana

• Zoran Bombašević

Halfrovasta pojava podigla svoj piskutavi glasić

• celt

Hahah kakav si ti to informatički mastermajnd da ne možeš da provališ u kajzenov programerski jezik?

lenj, sa ne bas toliko vremena da ucim rubi ili stajevec sad.

• Čiča Morada

Vukajlija je potrebna koliko i desni palac Radojki Zivkovic.

Opet ovaj bobrokic sa stotog naloga... koje su sanse da se iza svih tih junaka krije jedno krhko bice sto se kloni sunca?

• Zoran Bombašević

Onda napravi novi. Isti ovakav, sa posterima, reakcijama, rang lista k'o što je pre bila, svaki registrovani ima neku poziciju, plusevima napreduješ, sećaš se i sam kako je to sve izgledalo. Pa ćemo da se preselimo tamo i da vidimo da iskreiramo neki sadržaj koji može da privuče nove članove. Ovog govnara ovde ko jebe

• Zoran Bombašević

Možda da te pozdravim šamarom, halfrovasta pojavice, pa da sam potvrdiš svoja nagađanja ili da ih demantuješ?

• Zoran Bombašević

Pičkice mala iskompleksirana debilna

• Zoran Bombašević

Ma najbolje forum, Celte. Sa sličicama i eto opcija za postere i reakcije bi bilo ex3tza. Registruj ga na švajcarski domen, pišaj po sirotinji hahaha. Tilmo će doći među prvima

• celt

Onda napravi novi. Isti ovakav, sa posterima, reakcijama, rang lista k'o što je pre bila, svaki registrovani ima neku poziciju, plusevima napreduješ, sećaš se i sam kako je to sve izgledalo. Pa ćemo da se preselimo tamo i da vidimo da iskreiramo neki sadržaj koji može da privuče nove članove. Ovog govnara ovde ko jebe

veliki poso to majku mu.... recimo da bi moglo nesto da se sastavi od open sors foruma:
    https://community.nodebb.org/
    i mimova za koje moze da se apdaunvotuje https://memegen.link/

mozda ustvari najlakse neki redit klon pa turaj sta hoces na glasanje, moze i slike i definicije i stativolja.

ceo format vukajlije malo prevazidjen

• Zoran Bombašević

Ma jebeš format, važno je šta se tu ima pročitati. A ne vidim šta ćeš naprednije tu od foruma kao ovaj sa slikama i sve. Napravi, pa da kolonizujemo polako,

• Zoran Bombašević

Klub negovatelja sećanja na Vukajliju

• Čiča Morada

Hahahaha sto si napaljotka tolika jado?

• Zoran Bombašević

Ne pregovaram sa debilima

• celt

koji ti orginalni nalog bombasevic?

ima li smisla ovako nesto? https://voat.co/
    ustvari ima li smisla bilo sta?

nesto mi se cini da necu da imam vremena danas popodne ovo da uradim a onda cu posle da zaboravim / da me mrzi.

• K

Meni ovo malo konfuzno deluje, verovatno jer ne ulazim na takve forume i sajtove cesto, al mislim da bi meme kategorija bila dobar korak u vracanju ljudi ovde ako je to uopste moguce

• Čiča Morada

Bob rok jebe se za sok

• Скелетор

To s modern mimovima je jedno vreme zagovarao SKostić što je kasnije dovelo do pojave reakcija što je kasnije dovelo do novog članstva što je kasnije doprinelo pojavi svakakvih govnaša ovde što je sve to doprinelo stanju u kom se sajt nalazi danas

• Zoran Bombašević

Ne, ne, Bob Rok puši džok, sine moj zalutali

• Zoran Bombašević

Neće kazein da se javi jebem ga usta. Bar da nam saopšti zašto nam je sve ovo priredio. A svi smo mu mi zarađivali neke pare u nekom periodu. Nije u redu

• Čiča Morada

Kako sine moj a mogu tata da ti budem

• Zoran Bombašević

Što nisi rekao odmah, čitajući te, čovek zaključi da imaš 12 godina

• Čiča Morada

Nismo mogli da ti kazemo mama i ja, mozda ne zelis ocuha, ali spremali smo se da ti kazemo znas

• Zoran Bombašević

Snaga tvog "intelekta" je otprilike prdež posle jednog tanjira, onako, ređeg, čorbastog pasulja. Ili koka kola ziro u čaši na plus 40, treći dan

• K

To s modern mimovima je jedno vreme zagovarao SKostić što je kasnije dovelo do pojave reakcija što je kasnije dovelo do novog članstva što je kasnije doprinelo pojavi svakakvih govnaša ovde što je sve to doprinelo stanju u kom se sajt nalazi danas

Pa to vec ne znam, ja sam 2012. Usao poslednji put sa proslog naloga, od tad mi je par ljudi poslalo neke teme i kad su na zvonku kacili nesto odavde usao sam par puta, tako da ne znam koji su bili ti prelomni trenuci propadanja sajta, a i kolko vidim svi misle da su bili cinioci neke LEGENDARNE generacije autora ovde, a da je posle njih sve propalo. Masovnost uvek dovodi do toga da se svakakvi ljudi navlace, to je normalno. Sto je neka grupa masivnija, tu su cesci ti average komentari, tako da mene ne cudi to sto ce sa novim ljudima doci i novi debili, posto debili uvek najvise i upadaju u oci. Ja sam se ovde samo dotakao spasavanja sajta u buducnosti, nezavisno ko je na njemu

• Zoran Bombašević

Misliš na ona vremena dok je Bog hodo zemljom

• Čiča Morada

Moj tata ima veci kurac od tvog tate

• Zoran Bombašević

Epa moj tata ga frekventnije koristi i to sa tvojom mamom dok tvoj tata nezna ništa o tome

• Thilmo

celt

ima li smisla ovako nesto? https://voat.co/

Nešto prostije, da ana.rs forum dominira jer se sad svi lože na to, plus kreativni deo za mimove i ostale kurce.

Vukajlija u ogledalu, tu su pare.

• Zoran Bombašević

E kad se setim, pa to Gambi, pa Stoker, pa Kelt, pa sve legende, pa ne znaš jesi na enbiej ol star utakmici ili na zadnjoj strani atlasa

• Bata Sale

Kelte a sta mislis da se udruzimo, otkupimo Vuku, zadrzimo samo baze podataka, a izmenimo komplet bek i front end? I vratimo postere i reakcije. Najngeg fazon samo da filtriramo kancer da ne bude najngeg sa hentai i politickom korektnoscu.

• Mali Mujo

Ana.rs definitivno

Nema sanse, citao sam prije par mjeseci malo onaj forum, normalna komunikacija izmedju Vukajlijasa je ekstremnija od njihovih svadja, cenzurisu psovke sa zvjezdicama, i padaju u nesvjest kad neko nekog podoji kurcem, nije to gostoljubivo okruzenje za nas odavde

Najngeg fazon samo da filtriramo kancer da ne bude najngeg sa hentai i politickom korektnoscu.

Otkud politicka korektnost na najngegu? Tamo su se uvijek mogli trigerovati svi, zene, crnci, pederi, migranti, libtardi itd. nisu valjda promijenili

• PA

Upis, napravite neki referendum da se uključe svi posetioci sajta u donacije i puštanje u pogon nove vukamalgamacije. Samo nek ne bude opcija da se brišu ili edituju postovi stariji od sat vremena, kao niti da se banuju autori, po meni je forum vuke trenutno zakon bez modova, al opet sranje što su slike sjebali, valjda neće i jućub opcija otići do kurca. E da i nek postoji mogućnost brisanja sopstvenog naloga tako bi se uklonila ova pošast duplih.

• Thilmo

I da se napravi neki algoritam pobezan sa vukajlijom.

Apsolutno sve da se meri, od odabranih, ocena, ocenjivanja, postova na forumu i sl.

• Thilmo

Taj ko napravi novu vukajliju, sa definicijama, posterima i reakcijama, i povuče sve nas odavde, biće milioner (u dinarima al opet).

• Zoran Bombašević

Da, hoćemo da doniramo. Može ili bata Sale ili Celt da otvore devizne račune, poslaćemo ko koliko ima da dobijete motiv za rad.

• Zoran Bombašević

Ali najbolje bi bilo da se usvoji bata Saletov predlog, baza podataka da se sačuva, a sajt prekuca u novo ruho. Isto ovako zeleno, opuštajuće