брате сви смо ми свесни да је све ово отишло у курац и држава и друштво и какви стандарни али ко даје овим сценаристима и режисерима средства за снимање овога,пепељару у главу одма, прво што је овом пренапаћеном народу доста поред свега што нас живот черупа на сваком плану свакодневно а онда дођу ови ментоли са играним програмом који је све мрачнији и мрачнији све неки криминал неке тешке приче тешке судбине кења ми се од свега више а тек ријалити и глупости и онда изађе на тв енглески студент и прича нам како нам је све супер све мед и млеко и пумпа нам овакве глупости као што су јужни ветрови задруге кланови пичке материне, његови пси по улици за нашу децу свеже ексере спида и белог, тврдим да кад би се играни програм наше режије усмерио у правцу неких лепих прича позитивних светлих поучних инспиративних обичан човек који то гледа би имао много лепши дан гледајући те ствари , визуелна импресија толико делује на психу човека а да не буде свестан тога

буквално ескејп д мејтрикс прича све више ми пада на памет да га живим ко Билановић јер је све постало јако бесмислено , ево сад се деси ко ово нешто људи у кредитима остали без посла на улици плус и да је све нормално живот ти је курац јер те је Бог направио да живиш у једнакости са природом и свим њеним богатствима и дао ти све и да се храниш и да живиш и луксуз поред свега тога само да знаш да то узмеш а са послом у овом болесном граду са болесним људима немаш шта да радиш а да то реално испуњава твоје биће сем деструкције,пиће курве дроге лажи сујета мржња подвале оговарања шлихтарења , јеботе сунце моји вршњаци то пола дрогирано дебилно материјализовано потпуно, друже матрикс буквално овај клан и те пичке материне те само одржавају у том матриксу бесмисла једног ЈЕБИТЕ СЕ МАНЕКЕНИ ЈЕ БИ ТЕ СЕ
- 6
Ево једна одлична смијешна серија о сељацима коју сам гледао последњи пут пре 13 година отп
https://www.imdb.com/title/tt0819748/ - 6
ео имају епизоде на јутубету хахаха топ серија
- PA
Mogu ja da vam snimam blogove evo me u jednom slavonskom selu zadnja kuća pre četinarske šume... Otišo iz Sautemptona pre više od pola godine dao otkaz kad su mi rekli da moram distancu na poslu ne smem s kolegama normalno da opštim reko da ali ne, doviđenja. A šta sad radim? Zavijam pite, pečem rakiju, kestenje, krompir sa moje zemlje nikad špricane, ne da ga ne mogu potrošiti nego i da pola razdelim opet bi ostalo do jeseni. Brda svog kukuruza koji mrvim kokoškama koje me svaki dan dočekaju sa 10 svežih jaja u gnezdima, doduše sad mnogo manje nose jer zima jbg. Orah eto više nemam to mi je žao posadio sam u voćnjaku i nešto kestena, kajsije i pun kurac grožđa, uskoro planiram i pistaće i badem Imam još tonu jabuka koje nema ko da pojede pa se suše sad ih samo u pite trpam. Bunar je majka eej pumpam svoju čistu nehlorisanu i nefluorisanu vodu i u kupatilo al najveća mi je milina što u prodavnicu ne idem ni dva puta u mesec dana, ne treba mi ništa ono najbitnije je tipa ulje i šećer, hrana za dva mala šteneta i ćao đaci. Svi koji imaju nekog na selu tople preporuke da odu na par meseci da nauče nešto o pravom životu i malo da olade mozak od sranja sportski pozdrav