Čemu služi ekonomski tehničar
  • b

Po meni je to bela drvena bojica. Šta to konkretno radi ekonomski tehničar, osim što iz nekog razloga vole teme o vakcinama

• Š

Popravlja ekonomiju brateuuuuuu

• b

uopšte, mislim da je to jedna od najbesmislenijih škola... bilo koji zanat po defaultu znaš nešto da radiš... svaki drugi tehničar (mašinski, elektro, građevinski) ti da odrđeno znanje i imaš mogućnost da radiš i zarađuješ. Ovo da ga jebem, šta uopšte ekonomski tehničar radi u životu

• Бохор

To je danas što je gimnazija bila uvek

• Š

Imam protu-argument, smer koji sam ja završio je daleko besmisleniji, a u pitanju je TURISTIČKI tehničar, šta pa on treba da radi majku mu jebem i ko ga izmisli

• b

Бохор
    To je danas što je gimnazija bila uvek

a nije brt, slabo ko upisuje gimnaziju bez želje za fakultetom, dakle priprema i to... imaš bilo koji faks posle sa prirodnomatmatičkim recimo, ili višu..

TURISTIČKI tehničar, šta pa on treba da radi majku mu jebem i ko ga izmisli

zajebi, turistički vodič, bilo šta u turizmu, ima milion zanimanja... tu generalno i ne treba više obrazovanje ako znaš neki jezik... šta dokurca radi ekonomski tehničar?

• houltu9l

Smokljo tamo ima dosta picaka,jel tako?

• Š

Jeste batke, na nas šestoricu (petoricu posle prve godine kad je jedan ponavljao), je išlo 25 pičaka, i to dobra većina baš ono top topina pičke. Al džabe kad sam ja autista bio i tad i ostao incel do dan danas. Bar sam se nagledao što ono kažu.

• Скелетор

Možda mi je mali al je zato ekonomski tehničar

• Š

Bila je jedna brate mili još tad u to doba, pre nekih 15ak godina, u školu je dolazila noseći crne YOGA PANTS ili LEGGINGS što su danas popularne među pičkama, pionirka prava. A imala je vrhunske noge i izvajanu bulju, hvala joj što nas je častila sjajnim prizorom.

• Скелетор

Znam i ja nju brate, samo pre nekih 20ak godina

• melkijades

Računovodstvo, banka, HR, marketing, asistent na fakultetu...Zavisi gde se uvališ. Ne rade elektrotehničari i zidari računovodstvo niti uvaljuju kredit za stan.

• Š

S tobom išla u osnovnu znači HE HE XD

• DP

Znao sam da će na ovoj temi boh da ima gimnaziofobične izjave hahaha moj braaaat

• DP

Osecam lik više mrzi gimnazijalce od šiptara i pedera

• Koveshi

ako tako gledaš ne treba ti ni dipl ekonomista, imaš digitron.

• b

Računovodstvo, banka, HR, marketing, asistent na fakultetu...Zavisi gde se uvališ. Ne rade elektrotehničari i zidari računovodstvo niti uvaljuju kredit za stan.

računovođa ima poseban smer ili obuku, ekonomski tehničar ne može automatski biti računovođa

u bankama ne rade ekonomski tehničari

hr u svakoj firmi ima fakultet ili poseban kurs (obuku) za hr... ekonomski tehničari ne rade u hjuman resurs odeljenju

asistent na fakultetu? druže, za ovo ni fakultet nije dovoljan

• Скелетор

Jer šta je asistent na fakultetu do pissboya profesoru svome

• melkijades

E pardon, malo sam izbrljavio - mislio sam na dipl. ekonomistu, ne tehničara. Tehničar vrv stoji za šalterom i pita šta ćete od priloga.

• М♦

Ja sam ekonomski tehnicar. Sranje od smera i zvanja. Ne preporucujem nikome da upise. Solidna znanja steknu se iz ekonomije i racunivodstva

• хезно

pa gimnazijalci su i gori od šiptara