- j
eto, to mene konkretno zanima. sta mi to dobijemo ako smo ponosni i ne dozvoljavamo sebi neke stvari? ako necu nesto da uradim jer sam ponosan sta sam tacno dobio? kad se sve svede izgubio sam, ne?
- l
JA imam defku na tu temu!!! sa ću nađem!
- j
ae cekam :)
- l
a ne, nemam na temu ponosa, već na temu principa... al nekako ono što sam tu zapisala, tako nekako mislim i na temu ponosa...
- l
pa šta da muneš ako nemaš? heheheheh :P
- N
Ponos je najlepsi i najbolji odbrambreni mehanizam.
Ziveo ponos. - z
nije sve ponos ono što ljudi misle da je ponos...nekad je tvrdoglavost, nekad je glupost, nekasd je gordost, nekad je ponos....
ako pričamo o ponosu to je okej...ponosan sam što imam 4 klinca..ili što sam završio faks...ili što nisam glup, ponekad...
ali ponosan sam pa neću ni da popričam sa nekim zato što mislim da me je zgazio, a ni to nisam siguran nego mislim, onda je glupost, tvrdoglavost i gordost....
- j
imas pvt lemaja.
u glavnom ubola si poentu defkom, jbg tako je. glumimo neko ludilo a na kraju samo izgubimo jbg.
cini mi se da dub ima kolekciju slika erotskih pomagala u nekom steku, i svaki put im nadje primenu, nema veze o cemu je tema
- l
ajde da raširimo priču (mada jasno je da ovi manijaci oče da šire nešto drugo) pa da ja vas pitam: da li postoji razlika između ponosa i ponositosti? i koja je razlika? da li ovo prvo znači neko fundamentalno dostojanstvo, dok je ovo drugo produkt malograđanskog mentaliteta naroda koji voli da se inati? i ponos u kom smislu? ponositi se sobom ili drugima?
- l
janpi, odgovorih! :)
- N
Ja se drugima ponosim vise nego mnome :)
Uglavnom. Mada meni je razlika izmedju ponosa, tvrdoglavosti i gordosti sasvim ocigledna.
Ja sam se malo zajebavala sa prvim postom ali neka ozbiljnost i tu postoji.
U zivotu mozes sve da izgubis i da posvratis. Al ponos kad izgubis, kad prestanes da budes ponosan na sebe, na druge. Kad ti bude svejedno. Onda si izgubio, sa moje tacke gledista najvredniju stvar koju posedujes.
:)
mada mozda gresim. Nikad se ne zna 
http://www.youtube.com/watch?v=H8oTcSGG8dM
мада је то зајебана работа. због танких линија
понос... хм ово беше? http://www.kacin.si/e_files/vsebina/parada%20ponosa.jpg

uglavnom, zavisnik i jana (ovo nevoljno priznajem :D) objasnili...
ponositost i ponos nisu produkt samo ovog naroda i ja naprosto ne znam zašto to ljudi povezuju sa zatucanošću... uvijek se pitam kako francuz ili nijemac mogu biti ponosni i da niko ne misli da su zatucani?
jebi ga, šta sad se trebamo saviti do crne zemlje zato što nas ima malo i zato što smo imali miloševiće, mladiće i još neke koji su griješili? kao da drugi nisu imali to isto?
i tako...
- j
a jebem li ga svima smeta sto smo mi nebeski narod... a realno jesmo :) ali vise sam mislio na taj medjuljudski ponos, sta to mene tera da ja glumim pred komsijom neko ludilo ili curom a samo ispastam zbog toga? koja korist od toga? sad sam ja fin, ne kradem i deca mi gladuju a onaj se nakrao i vozi bembaru i sad ja pricam kako je on lopuza a ja castan srbin a u stvari ja sam taj koji je tu glup...
- Nuglavnom, zavisnik i jana (ovo nevoljno priznajem :D) objasnili...
buuri se zaljubio u meneeee :))))
- N
Objasnicu ti kasnije... da ti bude jasnije.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.