https://fantasy.premierleague.com/leagues/auto-join/60qdfm
Преко овога ће уђете ако већ нисте унутри. Иначе, самоиницијативно сам одлучио да ће се ово играти само у класик формату, због претеране заинтересованости.
гг вп гл
- S
au brt koliko su lepo izgleda novi UI stranice juju
- Š
Ja sam nobina napravio sam nalog ali ne izlazi mi nikakva liga kad kliknem na l@kijev link, samo difolt sajt fantazija, nisam pri kompu doduše verovatno je to bolje odrađeno za pc nego za mob videću sutra ne sekirajte se.
- S
Izlazi ti squad selection, mora bit, mada jest mutavo preko telefona
Ja vrv necu ucestovati, slabije prati nego pre, wish you guys a great fun
- S
Notingem forest u PL priroda se obnavlja
- S
Perisic stavljen da bude defender, price 5.5 !? Must buy
- TB
Може бити поклон Перишић по тој цени, али питање је колико ће играти јбг, Регилон, Сесењон и Дејвис (који је, додуше, само играо штопера код Контеа) ће му бити конкуренција тако да ће их, контам, вртити солидно тамо лево....
- S
Ali ja njega ne vidim kao konkurenciju njima nego da ce zapravo igrati klasicnog wingera 6p za gol a vodi se kao defender
- TB
И то и клин шит и уме да асистира.... Ал' не игра Конте тако са крилима и бековима јбг већ оно његово са два винг бека и два она офанзивца иза шпица (Сон, Кулушевски, Ричарлисон, онај Жил што им је из Валенсије стигао пре, а моћи ће ту и Перишића исто убацивати, мо'ш њега убацити практично где год о'ш осим средњег/задњег везног и штопера).... Одличну дубину је исто Конте направио код њих, ал' исто га озбиљно размишљам ставити, једино то ме јебе, колико ће играти (исто као пре неколико сезона кад су вртили Дејвиса и Роуза)....
- S
Da da kapiram sta oces da kazes, videcemo
Ocekuje dobar Totenhem, Konte obicnu u drugoj sezoni pokida
- Š
Ček šta kao zakasnio sam za prvo kolo a? Mora nekolko dana pre il kako? Ovaj squad što sam sastavio piše mi tek od Gameweek 2 računa.
- P
Fantasy, to sam mogao samo na faksu da pikam kad sam bio besposlen do kurca 9 od 12 mjeseci
- Š
Nek mi puši baš kurac fantazija, imao sam Zinchenka znao sam da će da pokida ukrainski pacov ono mi ne računa jer sam 'zakasnio'. Šukurac
- TB
Ја мислио вајлд кард да одрадим за ово коло, кад оно синоћ играли Брентфорд и Брајтон и курац, оде ми прво место вероватно....