Koji Vam je omiljeni citat/poruka sa društvenih mreža?
  • Ejdus

Meni je najbolji onaj citat od Ive Andrića: “Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a fukara se obogati.”

Bio je jedan od najpopularnijih sigurno. Svaka žena je barem jednom iskoristila ovaj citat čini mi se.

• k

Odličan citat/poruka sa društvenih mreža

• A

Umirem od smeha hahahahhahahahhahaha
    jbt, Caro vatromet, nepelcovan si, nema ništa

• Chule37

Nisi žensko ako nisi stavljao ovaj citat na društvene mreže:

"And suddenly I felt nothing"

• A

Kako prezirem tu glumicu. Ogavnijeg stvora ženskog niđe, veštičja faca. I ona isto iz Sumrak sage, odvratne obe.

Umanjila je kvalitet Borilačkog kluba x 2948739292

• Mali Mujo

Sto je najgore, recenica je iz Fight Cluba, niti je osoba sa slike izgovara - izgovara je narator dok posmatra nju - niti ima veze sa ljubavnim pizdarijama i raspolozenjima kroz koja averidz kurva sa drustvenih mreza prolazi, znaci nidje veze, to je neka nabijaca prva stavila bezveze i sve druge je iskopirale, kladim se da nijedna ne zna ni odakle je to

• Mali Mujo

Inace Ejdus se vratio kad je Totally banovan, sto hrani onu teoriju da je ista osoba iza njih, neuporedivo manji respect imam za Ejdusa sad

• celt

isti ludak dakle, jebe u mozak ovde i sebe i nas, bez ikakvog razloga

• Cara™

a kacam reko pustite cocalia kmecali ste

• Galantni kosovac

Ejduse stara fukaro

• Cara™

Inace sajt je oduvek bio poznat po jakim melkovim duplim trol nalozima, ejd, cocali, bazdulj...

• celt

ejdus > totali nema price

• Cara™

Isto najvise volim brata Ejda, true dingospow pianino hotel moskva zalasci sunca.

• Galantni kosovac

Sasvim je moguce da ove naloge Ejdus/totali i sl. vodi gospodin Igor Terzic

• Š

ko god da ih vodi je baš baaaš teško začukana psihički labilna osoba čiju mučnu sudbinu i teško postojanje jako sažaljevam

• Cara™

grozna osoba hvala bogu da smo je se resili