- DP
Blekpul dok je igrao u premijer ligi...dolazile neke nemoguće dvojke stalno, kvota preko 5..na svom terenu su bili slabiji. Sad u čempionšipu su nepredvidivi.
i da...bajern me nikad nije zajebo. ali nikad.
- S
Алта, друга норвешка лига. Никад ме није сјебала, донела ми је лепе паре. Одиграм у три кола гг3+, дође лагано, четврто коло не одиграм и заврши се 0:0 :) Јако готиван тим.

Pro Vercelli, Serija c1/a, zbog slavne tradicije! A i u poslednje 2 godine kidaju redom, dolaze iz keca, što je retkost za tu ligu. Na strani igraju čvrsto dolazi 0-2 i Xpp i naravno pred kraj sezone prodaju tekme pa se lako hvata kvota 4,50 na protivnika. Na kraju krajeva ko igra sns kiXVppX na njih na strani dobija 100%. Evo link ako neko želi da se bilje upozna sa slavnim klubom koji je 7 puta osvajao Calcio! http://en.wikipedia.org/wiki/F.C._Pro_Vercelli_1892

Da ne otvaram novu temu.
Koji vas je tim najmanje izdao ove sezone i kome ste jebali sve od dirketora do ekonoma ?Često sam ove sezone znao da ubodem ove igre na ove timove:
Real Madrid dupla pobeda
Barselona više golova u drugom
Arsenal pp3+
PSŽ mislim da me nikad nije izradio..
Borusija 3+
Napoli mi je često bio na tiketu fiks
Jagodina nakon one dojave mi je opet često dolazila, prateći skim igra i da li im treba..
Kasno sam skontao da i kad dobijaju (valjda nameštene) utakmice obično se sve reši u prvom pa odigram VG1
Bilbao u ligi evrope gg3+ obavezno sam stavljao..A sad ona gamad koja me je često jebavala:
Arsenal fiks.. Dosta su me jebavali, najviše u poslednjih par kola, uvek potrefim kad ne treba
Milan - Jebo sam idje išta imaju, oni mečevi protiv Fiorentine, Djenove i ostalih i izbacio sam ih sa tiketa..
Bajern u hendikepu sam par puta ofulio
Legija Varšava me izradila na kvotu 1.35 za silne pare jebo ih Ljuboja da ih jebo..Ima još al ne mogu baš da se setim..
Aj i vi al samo ovu sezonu.. :)
Mnogo gotivim Arsenal, ali su me oni prodali najvise puta ove sezone. I to sve neke unapred dobijene utakmice. Kvote manje od 1.5
Najvise su mi podizali kvotu PSG i Monpelje. Pogotovo Monpelje, kvote su mu bile zaista dobre.
LE generalno GG3+. Jednom sam dobio tiket, odigrao celu osminu finala (cini mi se) GG3+ i Metalist u 90 i nekom da iz penala za 2:1.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.