Sranje u Engleskoj
  • melkijades

Jel prati neko ovu totalnu eskalaciju opšteg sranja tamo? Englezi se okupili pod zastavu, hteli da zapale hotel sa migrantima, muslimani zbili redove takođe, policija hapsi ljude zbog fb postova i tviteraja (već oko 4000 njih), ovi prvi optuženi da su ultradesničari, murija ne sme reguliše islamske proteste, mole ih bukvalno da ne prave sranja. Premijer cirkus veći nego naš, Mask ga sprda javno, vlada Engleske se svađa sa Maskom otvoreno, potpuna sprdačina. A zemlja na ivici građanskog rata bukvalno, novi migranti pristižu li pristižu.

• Galantni kosovac

:jedu se kokice a osmeh od uveta do uveta gif:

• Cara™

Kace london

• melkijades

Jako jako čudno - ajd što je to uveliko podeljeno društvo i mrze se džindžeri i drti paki, to nije ništa novo, ali deluje kao da je vlada stala na stranu migranata i islamista i tlače rođeni narod, to nisam očekivao.

• Cara™

I treba podrze migrante sve dok ne pukne sistem, isto ko i zapadna jevropa francuske njemacke

• Јова

Jako jako čudno - ajd što je to uveliko podeljeno društvo i mrze se džindžeri i drti paki, to nije ništa novo, ali deluje kao da je vlada stala na stranu migranata i islamista i tlače rođeni narod, to nisam očekivao.

Šta ima biti čudno, jesu trebali da stranu na stranu onih koji su

hteli da zapale hotel sa migrantima

Englezi sa islamistima generalno nisu imali problema ni blizu kao Njemačka i Francuska, i naravno da je u interesu države da se smire te tenzije i da se razbiju ti desničarski protesti. Država pokušava da ne antagonizuje migrante, muslimane, jer ako bi ih antagonizovala, onda bi tek mogla stvarno sa njima imati problema.

Koliko sam skonto, ti desničarski protesti su počeli kao reakcija na onog lika iz Ruande što je nožem kreno bosti ljude. Bilo troje mrtvih. On koliko sam skonto je neki lik sa autizmom, i napad se ne tretira kao terorizam. Znači luđak neki, nije politički motivisano.

A sve i da jeste politički motivisano, ne možeš zbog jedne budale paliti hotel sa migrantima.

• Јова

Anti-immigration protests and far-right riots have occurred in England and Northern Ireland since 30 July 2024. They followed a mass stabbing in Southport on 29 July, in which three children were killed. The attacker was falsely alleged on social media to be a Muslim, an asylum seeker or both. The first riot started in Southport and later many protests and riots spread across the country. The riots have involved racist attacks, arson and looting, and have been the worst disorder in the United Kingdom since 2011.

Ova lik što je boo ljude nožem, izgleda nije uopšte bio musliman. A nije bio ni migrant, jer je rođen u UK.

Axel Muganwa Rudakubana (born 7 August 2006) was arrested at the scene on suspicion of murder and attempted murder. Rudakubana was born in Cardiff, Wales, and is a British citizen. His parents are originally from Rwanda.

• Cara™

Nije iz ruande nego je rodjen u eng, a ove price o autizmu plasiraju mediji nebil umanjili znacaj dogadjaja

jbt danas cim narod se krene buni za nesto svoje odma ovi ultralevicari ko jova krenu ih nazivaju kojekakvim desnicarima

• Јова

Da. U UK rođen, roditelji mu iz Ruande.

• Јова

Nisu desničari nego fašisti. Čuj oće pale hotel sa migrantima.

• Cara™

i otkad to autisticne osobe izvrsavaju ovakve napade nije mi to nesto poznato

Autisticna osoba postala public enemy ok

• Јова

Autizam sam po sebi nema veze sa agresivom. Možda je lik zbog autizma imao neke druge frustracije.

• Cara™

M a ovo problem je sistemski, nemos zivis od cigana o tome ti se tu radi nista vise

Ko kabi se u tvoj kvart doselilo 50% siptara, jok smeskao bi im se i nudio sina za dzenidbu

• Јова

Posle jebanja nema kajanja. O tome su trebali misliti ranije. Sad što mogu uraditi je da otežaju dolazak novih migranata. A stare ne treba dirati.

• Cara™

A jok neko ih je pitao, bio referendum el zelite ciganje u svom kvartu svi zaokruzili DA

• melkijades

Jovo brt nemo kenjaš, imaju Paki bande koje siluju žene masovno, 700.000 slučajeva lol. Traje to jako dugo, sad je baš buknulo

• Cara™

Sta su paki bande jebo vas sleng da vas jebo

• јп

Mislim da je ok da ti migranti naprave svoj entitet federacija UK i uzmu pola engleske pod svoje da ih većina ne bi ugrožavala paljenjem hotela i oštrim rečima na tnjiteru

• Јова

700.000 slučajeva

Izvor?
    Nemoj mi neki bitchute kačit.

Sama cifra mi ne zvuči kredibilna, jer da je to tako, to bi bilo odavno u Engleskoj vanredno stanje samo zbog toga. Oni su ekstremno osjetljivi na silovanja i takve stvari... Pa znaš šta su uradili Vajnstinu... Njima je silovanje nešto gore maltene od ubistva.

• Cara™

oh noo nemoj bitchut daj neki zapadni liberalni medij

• Јова

Kako ljudi ne kontate da su desničari se povampirili u poslednje vrijeme. Ne mogu podnijeti to što su u Engleskoj pobijedili Laburisti (i to ubjedljivo), pa traže načina da prave sranje.

• Cara™

Nisu to desnicari, to ti ustao narod ko ovaj afd ili ovi u francuskoj. Dokurcilo im jbg

• melkijades

Izvor?

Čuj ovo - izvor. Izvor imaš na guglu i tri klika je od tebe, jok, ćeš vičeš izvor kad god ti je nešto tu ili tamo, pa ti ljudi bacaju izvor a ti baciš pogled i onda većaš sam sa sobom šta ti je i koliko kredibilno. Ukratko, jepse traži sam.

Carimire ako te ne mrzi baci pogled na ceo ovaj intervju, vredi

https://www.youtube.com/watch?v=-_3r0_0BoFY

U suštini nije to ništa novo, samo je sad baš buknulo.

• Јова

He's heard to say... što ne puste snimak original. Ovako je rekla kazala.

• Јова

Nisu to desnicari, to ti ustao narod ko ovaj afd ili ovi u francuskoj. Dokurcilo im jbg

Šta narod, koji narod? Da je narod ne bi glasali masovno za laburiste.
    Oni su manjina, samo vrlo glasna.

• P

UK uvijek bila muslim friendly country, imali muslimani više prava nego u nekim vecinski muslimanskim zemljama e sad problem je sto UK ima sada svojih problema internih (dosli ovi libertarijanci (?) pa se englezi upalili da ta nova vlada ne bude totalno promigrantski orijentisana pa su zato podivljali, inace taj mali ubica nit je musliman niti je migrant (rođen je u UK) sam povod me ne iznenađuje jer povodi za sukobe i ratove uvijek budu besmisleni

• Mali Mujo

Bukvalno situacija sa Kosovom samo na vecem planu. Stoka kolje, pljacka, siluje obican narod neometano, vlast ih ohrabruje i pokriva na svakom koraku, dok obicnom narodu ne dopizdi, pa ih pocnu istrijebljivati kao gamad (sto i jesu), i koga treba i koga ne treba, onda ce da kmece *heljp, djenosajd, islamofobija* kao i uvijek.

• melkijades

u Engleskoj pobijedili Laburisti (i to ubjedljivo)

Gde bre ubedljivo, idi pogl. koliko ljudi je glasalo (nikad manje) i koliki procenat je glasao za tu vlast, praktično četvrtina celokupnog društva. Imaš li mozga Jovore lolo

• melkijades

Jovore jesi težak čovek ,kopaj malo sam jbt

https://www.youtube.com/watch?v=jUIwF3fOMdc

• P

*Migranti mentioned*
    *Mujo summoned*

• Јова

Izvor?

Čuj ovo - izvor. Izvor imaš na guglu i tri klika je od tebe, jok, ćeš vičeš izvor kad god ti je nešto tu ili tamo, pa ti ljudi bacaju izvor a ti baciš pogled i onda većaš sam sa sobom šta ti je i koliko kredibilno. Ukratko, jepse traži sam.

Carimire ako te ne mrzi baci pogled na ceo ovaj intervju, vredi

https://www.youtube.com/watch?v=-_3r0_0BoFY

U suštini nije to ništa novo, samo je sad baš buknulo.

Kao prvo za tako velike tvrdnje, mora se to nečim potkrepiti. Kao drugo,
    evo našao sam ja podatke koji to opovrgavaju:

https://en.wikipedia.org/wiki/Sexual_offences_in_the_United_Kingdom#/media/File:Eurostat_rapes_reported_to_police_in_UK_2008-2015.png

U Engleskoj 2015. prijavljeno 62 silovanja na 100.000 ljudi. UKUPNO

Na 60 miliona stanovnika to ti je 37.200

Da bi došao do tvoje cifre od 800.000 morao bi sabrati sva silovanja koja su se desila tokom 21,5 godina.

I to pod uslovom da u UK, niko ne siluje osim Pakistanaca. (Što je naravno nemoguće)

• хезно

hahahaha što me nešto svrbi PAKŠU nek se poubijaju bukvalno svi tamo

Sta su paki bande jebo vas sleng da vas jebo

snime

• јп

Ne znam što se čudite jovorovom stavu, ako bilo koja vlast nešto radi ili tvrdi on će to podržati i to je to. Sad je za Kamalu jer su njeni glavni i za Laburiste jer su pobedili, podržava i Dodoa i Putina a sutra će Trampa i Mariniku, a prekosutra će već doći na red

• melkijades

Jovo prvo, daješ mi vikipediju kao izvor, drugo, 700.000 je cifra u zadnjih 30-40 godina, ne godišnje. Čitaj.

• хезно

zbog ovakvih kao što je jovor muslimani uopšte postoje

• melkijades

Čuj ovo, nije migrant rođen u Engleskoj lol - njegovi došli iz Afrike, tu se rodio, zove se Rudakubana ili tako nešto. Nije ni onaj moj komša što krade šahtove Ciga već Srbin, rodio se u Srbiji...Jebote

• Јова

Jovore jesi težak čovek ,kopaj malo sam jbt

https://www.youtube.com/watch?v=jUIwF3fOMdc

Dobro okej, jeste idiotska izjava tog policajca. Nije trebao to izjavljivati.

S druge strane, nema osnova ni da se pretresa 10.000 demonstranata i da misliš da svaki od njih potencijalno ima neko oružje. I ako je legalno oružje nema osnova da se otima. Realno niko od njih nije napao nikog, nije ni na kog pucao, otkud sad pravo policiji da pretresa mase samo zato što su došli na proteste. Tj. na kontraproteste, jer su desničari prvi počeli.

• јп

Čuj ovo, nije migrant rođen u Engleskoj lol - njegovi došli iz Afrike, tu se rodio, zove se Rudakubana ili tako nešto. Nije ni onaj moj komša što krade šahtove Ciga već Srbin, rodio se u Srbiji...Jebote

Jovor bosanac CONFIRMED, molim da za svako dalje pominjanje bilo čega o nekakvim srbima u bosni bude iskorišćen carin banhammer

• Јова

Za laburiste znam da je pobjeda bila neupitna, imali su dovoljno prednosti u odnosu na ostale, a desnica nije dobila veliki broj glasova. To ti pokazuje stav naroda.

I taj neizlazak na izbore isto pokazuje stav naroda, jer da im je toliko bilo stalo, izašli bi svi na izbore, digla bi se kuka i motika, i doveli bi one najtvrđe auslander raus desničare. Ali to se nije desilo.

• Јова

Naravno da sam bosanac. To me ne čini ništa manje Srbinom.

• melkijades

nema osnova ni da se pretresa 10.000 demonstranata i da misliš da svaki od njih potencijalno ima neko oružje

Ljudi bukvalno nose mačete ulicom usred bela dana LOL

https://www.youtube.com/shorts/3Uf6i0BugJY

https://www.youtube.com/watch?v=rrsMS-R0o5M

• celt

more ne brinite vi britanske brige, nego gledajte da vas ne zasipaju kiselinom za sitne pare

• melkijades

Naravno da sam bosanac. To me ne čini ništa manje Srbinom.

Ovo je zapravo suvo zlato.

• јп

I ako je legalno oružje nema osnova da se otima

Skoro da nema toga u UK, osim tipa da si lovac al čisto sumnjam da 17godišnji Radžisabahudin Alimehmet Mamluklar nosi čakiju ili uzi na protest jer mu je ostalo u kaputu kad se vraćao iz lova na srndaća na renomiranom lovištu lorda Keringtona

Praviš se mutav jebiga

• Јова

Dobro Melk, u pravu si. Nisam ovo pratio detaljno od početka. Al opet nije to vatreno oružje i ne možeš ti sad uzet svakog od njih pretresat, na šta bi to ličilo?
    I kakvu bi poruku poslalo?
    Kad su realno daleko veća sranja napravili ovi desničari, a ovi su tu došli kao reakcija.

Znači desničare treba pustiti da divljaju, a ove treba sve pretresati, i otimati od svakog sve od čakije do petarde.

Koliko sam skonto, nisu išli ulicom da kolju ljude, na to možeš gledati i kao na oružje za samoodbranu.

• Cara™

jova lebdi u sorosevom baloncicu daleko daleko

• Јова

more ne brinite vi britanske brige, nego gledajte da vas ne zasipaju kiselinom za sitne pare

U pravu je čovjek.