⚠️ Havarija
  • kaizen

Usled teske havarije na jedinom preostalu serveru sajta trajno je izgubljeno sve sto je zapisano na sajtu poslednja 4 meseca.

Iskreno se izvinjavam svima koji su izgubili svoje definicije i komentare, i postaracu se da se to vise ne desi. Uskoro vise o tome.

• Che-Vu

Au već počeli da oplakuju po fejsbucima

• mesni narezak

može li odabrana?

• Che-Vu

Meni se neodabrala Nismo na Marakani :(

• mesni narezak

inače, prođe osamnaesti rođendan vukajlije tako.

• mesni narezak

nadam se da ovo nije još jedna od kajzenovih smicalica, jer ovo je odlično. spao mu piksi sa profilne i izbrisala se sva govna koja je autor dr .vuk izasrao u ova četiri meseca. lepota.

• Che-Vu

Moš se jebe legalno sada

• mesni narezak

kud nije bekap bio sedmicu dana stariji, sa starim dizajnom sajta... mislim znam odgovor, ali nema glupih pitanja.

• Бадвајзер

Али су и бановани сви они који су били одбановани онда кад је Каизен питао "кога одбановати".

• Cara™

cus havaraija.
    Havarija krenula sa ovom temom
    Ako smo vec pojeli govna umesto tebe (nekoliko miliona aktivnih korisnika) budi covek pa vrati bekap sa starim dizajnom kad vec ceo sajt misli isto a jedini ti pametan

• l

bolje da se vrati sve staro kako je bilo.ono je makar radilo, nisu se brisale nase dragocene poruke.ne znam cemu svo to petljanje oko sajta..pa ne moze iz nicega da se napravi nesto.recimo, hoces od kamena da napravis neki ukras a nemas alat.pa ne moze

• kaizen

Bekap za profilne slike je iz davne 2022., tako da menjajte ako je "pokvarena". Posteri su sacuvani, cekaju promenu vlasti na sigurnom.

• celt

iznenadjujuce, nikakav problem, nista posebno se nije izgubilo za 4 meseci. jbg. pomislih da si resio da ugasis za 18. rodj, sto bi isto bilo kul.

nego, name&shame brotha' koji hosting? ili si ti zasro nesto tipa da si sam instalirao OS, on crko, neko te hakovao, enkriptovao DB stagod?

daj neki info zanima me.

• Cara™

nista posebno se nije izgubilo za 4 meseci

jbt glupog komenta. Isto si mogo kazes i da se obrisalo zadnji 10god fazon

Pitaj jovora jel izgubljeno sta coveku unisten izazov citanja top100 autora i silne recenzije koje ostavio ovde

• Цар

Буквално му живот уништен

• Mali Mujo

Oh ne, kako cemo sad imati porast od 4320948230498 miliona pratilaca kad vise nemamo te kvalitetne nove definicije koje su privlacile ljude i reanimirale sajt?

• Cara™

Bekap za profilne slike je iz davne 2022., tako da menjajte ako je "pokvarena"

al pajz ti ovo upuctvo za ljude da srede profilne kakva fejspalmara

• kaizen

ili si ti zasro nesto tipa da si sam instalirao OS, on crko, neko te hakovao, enkriptovao DB stagod? daj neki info zanima me.

ja zasr'o. napunio se disk na 100% i onda sajt bio parcijalno pokvaren (svaki 3-4 request tog dana ako se neko seca)... pokusavajuci da popravim na brzinu ujutru pre posla, konsultovao sam chatgpt kako da resetujem neke stvari i opa - disk odjednom na 3%. Tako da mozemo da kazemo i da je vestacka inteligencija kriva.

• celt

hahahahahahaha, vrv ti lepo reko kako da ispraznis disk, jebi ga. radi brt, sa 100 na 3

To free the space use the following commands
    cd vukajlija_data
    sudo rm -fr ./*

• Cara™

ja zasr'o.

bukv juce mi zmia pisala sta je sa saitom el trajno ugasen, reko ma jok zasro papak

• celt

Pitaj jovora jel izgubljeno sta coveku unisten izazov citanja top100 autora i silne recenzije koje ostavio ovde

sadrzaj na internetu je prolazan. kao i sadrzaj na tvom kompjuteru. i sve digitalno. osim neceg sto bi hteo da obrises, to sranje ce postojati dok sunce ne eksplodira

• kaizen

To free the space use the following commands
    cd vukajlija_data
    sudo rm -fr ./*

Pa dobro sad nije bas bilo tako i nije bio "/" ali jeste "rm -rf" bio ukljucen :) pojma nisam imao da su podaci tamo sudeci po nazivu direktorijuma.

• celt

jel vala ko bi reko da /var/lib/server_db nesto bitan folder :)

btw, mozda.... mozda ima sanse sa undelete da vratis fajlove, ako je i dalje disk prazan, al kako ces da to ubacis ponovo u bazu to pojma nemam vrv moze nekako, ako nisu osteceni do sad.

• celt

posto nisi iz baze obrisao nego si fajlove obrisao na disku. al mala sansa

• kaizen

neki mini kubernetes koristim pa path nema "server_db" u sebi, nije vazno, jesam isp'o glup, priznajem :)

pokusao da vratim (opet slusajuci chatgpt :)) ali nije vredelo

• Cara™

celte aj pitaj ga jel zna da vrati zelenu temu

• celt

posto svejedno bio pun disk. svaki ovaj moj post vrv na disku prepisuje nesto sto je bilo pre vukajlija baza, cineci da jovorove recenzije budu zauvek izgubljene.

• Cara™

mesto sto palamudite tu ko mejmuni

• Cara™

uuu i promenjen bekgraund kad kucas sifru da vidis sta pises hard rispektara

• Cara™

kako je dobro platforma sve vise pocinje da lici na

S E R V I S
    E
    R
    V
    I
    S

• Mali Mujo

Kad ce onaj momenat kad svi shvatimo kako je redizajn ustvari bio dobar, Ajfelov Toranj i picke materine?

Ja ga cekam vec mjesecima al nista

• krupovrbaski zmaj

ode sajt, a nisam se stigao zhavaliti za kresove

• Cara™

haha al sto docle horde meimuna da

VIDE STA JE BILO SHTA SE DESILO

• Cara™

sace kajzinat opet da izbaci neki graf sa uzlaznom krivuljom: evo vidite jesam reko da stvari idu nabolje, ko onda kacu onaj video o saitu okacili na jucub pa horde vamipra banulo da vide sta ima

• mesni narezak

što ja ne mogu ovih ofera što ih nema godinama i godinama, pa kada se nešto desi, izgmižu iz kanalizacije da iskenjaju ono što imaju iskenjati na forum, pa se opet pokupe i godinama ih nema jer ofuju.

• Galantni kosovac

Gejtkiperi vukajlije kmece standardno, ovo im dedovina pa ne sme niko osim njih da se uloguje

• mesni narezak

to ti meni nešto?

• Скелетор

Ahaha neko tamo napisao da prvu devojku upoznao na vukajliji.
    Sad, ne kapiram dal hteo da kaže da prvi put jebo pomoću sajta ili uopšte zvanično se upoznao s prvom mlađom osobom ženskog pola u svo životu lolo

• Скелетор

Galantni el to na avataru onaj lik što ide s onima marka žvaka kad treba da se krka neka kvalitetna hrana?

• Galantni kosovac

Jasta je, strucni konsultant

• 6

ја се понадао да је сајт коначно крепо кад оно међутим
    а и ракијештинс митар је сахранио сајт на миму
    елем може промена надимка у гадафи

• 6

како се стари дизајн није вратио у овој хаварији ЈЕЛИ БРЕ

• Cara™

bilans kajtezovih gluparija/svinjarija:

sjebo me za:
    -glavatar
    -196 poena ALOO ovo da mi isfabrikujes nazad ovo je pandan nekad 2k poena
    -5 mesta u ukupnom ranku za 2024. godinu jebem te
    -28 definicija DOBRIH
    -400 pozitivnih ocena prema drugima
    -66 negativne ocene
    -110 komentara na definicije
    -21 komentara drugih
    - ko zna koliko postova na forumu vrv iljadu dve komata jebem ti sunce nepismeno bazduljarsko

https://ibb.co/8sVh8FP

• Cara™

čmarnog, granon, kozlica i ostalu ekpu sto je ojadio ne smem ni da brojim

• Cara™

како се стари дизајн није вратио у овој хаварији ЈЕЛИ БРЕ

kontolisana steta koji kurac

sreca, sacuvano je ono najsvetije sto privlaci meleone

• 6

а мојих 1500 плусева од минус скрипте кад ће се врате