- 6
Да ли постоји (или сам ја утриповао) тема где су људи правили компилације спавачке музике ( саксофони и то)?
Нисам видео на музичком подфоруму... - 6
Постављајте разноразна питања
- 6
"ova tema ima previse tema i usporava sajt"
Да ли ово значи да ће свака тема са 3000 страница бити закључана и зашто немаш више од 10 евра да платиш за сервер?!?/ 
iskr velika je sansa za ovim scenariom.
Neki taf posao se zadesio u midtajmu, ubijena volja za ćivotom, dođeš kuči oko desetke kopaš po serveru za nekim defkama koji se izbriso svojom gluposti, oces zaradis neke pare jerbo "imaš nekoć veliki i ozbiljan sait" pa što da se stvar ne oživi. Nista lepse nego raditi od kuce.
Onda krenes redizajn paf paf nove posete eksponencijalni rast paf paf meleonske posete lokovanje tema paf paf...
- 6oces zaradis neke pare jerbo
хаахаха хахахаха хахахахахахаа
- 6
Ео једно питање на које нисам добио одговор, иначе питање са прошле теме.
је л зна неко како се зове она дефинија која описује имена предузећа у југославији?!?! 
Jovor, gdje si? (Šta mi radiš, šta mi radiš)
Jovor, s kim si? (Svaki dan, dan, dan)
Možda s jebač (Šta mi radiš, šta mi radiš)
Pliduu nisi (Svaki dan, dan, dan)
Emma danas? (Šta mi radiš, šta mi radiš)
Kamala juče? (Svaki dan, dan, dan)
Vacce muče (Šta mi radiš, šta mi radiš)
Chatgpt tuče (Svaki dan, dan, dan)- 6
Реално, кога боле курци за Црне Горе, Босне и Републике Српске хахах

Jovore ko je ovaj konvertit?
https://pbs.twimg.com/media/Gm6XbnXXMAExIWn?format=jpg&name=medium
- 6
али како су му набили шиптарско кече, прејако.
Ако је ово Додик, ово је екстра, јер ће га јеврејски лоби бранити од свега јер је њихов. - 6
Одличан потез, неће му моћи ништа, ни тај Шмит нациста, ни ове кабадахије што га јуре да га ухапсе и туре у бајбокану.
- 6
Муслимани би поклали све, укључујући и друге муслимане.

leđenda kaže da kad staviš beli čunj na glovicu ne može ti niko ništa
https://pbs.twimg.com/media/GnCnsVZX0AABxuY?format=jpg&name=small
- 6
Легенда је тачна. Хехее
- 6
Ајде бре је л неко зна за ону дефку де се спомињу имена Југословенских предузећа? Питао сам већ, али су ме сви оладили.
- 6
Одакле да скидавам игрице?!
Тражим РедДед на ТоррентZ оно 5к сидера 15к личера?!
Плиз фадр, хелп ас! - Š
fitgirl radi poso
- 6
Ок, видим има сајто, тражио сам ЦОД Гхостс на ТоррентЗ нисам нашао, али, ипак сам нашао негде!

rutracker.org je meni najbolji i često tu nađem ono što ne mogu na drugim sajtoima, samo ti treba akaunt, ali ne šalje verifikaciju na mejl pa možeš registrovati na info@vukajlija.com i cepaj.

Malopre lik na reditu objavio da ga policija prebila zbog jednog džointa. To nije prvi put da čujem da tuku ljude zbog droge. Ali ono što me zanima je da li je to uopšte legalno, i ako ne, zašto to rade, pogotovo ako se radi o korisniku, a ne dileru? Po mom nekom kontu, imaju pravo da primjene silu kad neko pruža otpor, prilikom hapšenja itd... I to je u redu. Ali ove priče koje sam čuo za drogu nemaju veze s tim. Tu dovedu lika u stanicu, lika koji ne može pružati nikakav otpor, i tamo ga leše od batina. Koja je to logika, koji je to zakon? Koliko znam, ne postoji ni jedno krivično djelo u krivičnom zakonu za koje je predviđena tjelesna kazna. Ako se to dešava redovno, zašto se tu niko ne buni, niko od toga nije napravio problem, prosto se uzima ko normalna stvar?
- 6
Какве глупости овај Јова пише, ја не верујем да је неко тако незрео да не може да схвати зашто туку лика јер има џоинт, хахахахахах, кобејнуј се човече, не мешај се у политику и свецка збивања ко Бога те молим.
- Š
Zašto su na sajtu ukinute one značke tipa snajper mod i ostalo i da li će se nekad vratiti

pa eto zašto, aj mi ti reci?
stvarno ne shvatam glup sam
hipoteze:
1) jer su siledžije i jer im se može
2) da mu unesu strah u kosti... kao fazon da mu ne padne na pamet opet da uzme (znači lik nije diler) - što bi kao bilo iz nekog brižnog roditeljskog razloga...
3) ovo pod dva pada u vodu ako imaš u vidu da većina država i sama učestvuje u poslu s drogom i štiti pojedine krupne dilere... onda zapravo bi razlog mogao da bude da mu pokažu ko je gazda... ne može svaki levat da se bakće s drogom, zna se ko smije a ko ne smije s tim da se bavi... (što bi bilo na nivou kad se pojavi neki novi prodavac nečega na nekom terenu, ovi stari ga otjeraju ako je na tuđem terenu... to mi se desilo kad sam ko klinac negdje prodavao novine... ovi me stari potjerali iz kafića koji oni drže)uglavnom svaki od ovih razloga nisu u skladu sa zakonom i policija nema pravo da tuče one koji ne pružaju otpor

4) možda su kontali da je diler ili su bili u fazonu, ako je nevin (u smislu da je samo običan konzument, mada je i to protivzakonito) možda nas tuži, ali pošto u praksi ih skoro niko ne tuži, onda kontaju, da ti i nisu nevini i da se svačim i bave...
kontaju možda se tako nagode s njima, ovi njih istuku, ali onda zauzvrat ih ne gone krivično ili tako nešto... bukvalno zamjena zatvorske kazne za tjelesnu...
ne znam kako taj svijet funkcioniše... al vjerujem da je i za samo posjedovanje krivična odgovornost znači može i zatvor.Možda lik konta bolje što sam dobio batine nego da sam završio u zatvoru, i zato ih niko ne tuži.
- 6
Па ето од свега по мало ал стао сам на тачки број 2
и која је фора то да питаш на Вукајлија, имаш 35 година, и шта, није ти јасно ништа у животу, живиш под каменом, па убиј се онда и не мешај се ни у шта.