Зашто је закључана тема "Разноразно питање"?
  • Chule37

Поставио бих тамо на "Питање Аутор - Одговор модератор" али сте и ту закључали, па ми не преостаје ништа друго него овако да питам.

• Makaronac

budalo, sad će da te banuju

• Zhajk

Chule se neke gluposti na njoj, pa onako...

• Pajo Dačak

Nepotrebno otvaranje teme kad imas ovu http://vukajlija.com/forum/teme/64447?strana=1 za sva pitanja! BAN

• Chule37

Што да ме банују? Нисам крив што су закључали све теме на којима могу да поставим питање њима, а у инбокс да цимам нећу никог, јер би ме онда бановали за узнемиравање, ил' шта већ. Овако сам питао јавно, да сви виде и да их не смара више нико. Кад одговоре нек је закључају слободно.

• Стеван

KOLE MAMCI

Chule se neke gluposti na njoj, pa onako...

http://cdn.meme.am/instances/500x/10484893.jpg

• Chule37

Коле мамци, занимљиво је што си покушао мој ник шаљиво да употребиш, чек да пробам и ја.

Коле Мамци глуп си к'о Албанци, у потпису Чуле.

• Zhajk

Ja bih tebe častio kad bi te upoznao , al banci nedam ni dinara.

• Pajo Dačak

UMODUJTE ZAJKA!

• Стеван

хахахахах

најбоља тема од свих које су данас отворене

• Радјард Куплунг

Kakav sirotinjski pokušaj spuštanja od strane čuleta, newjera

• Радјард Куплунг

Da li je slučajnost što se KOLE MAMCI rimuje sa STERAM VAM GA MAJCI

• plok

chule,kako mislis da krenes u rat rimama sa zhajkom za majkom,pre bi se jurio sa psajhom

• Стеван

Жајк је господар шаљивог, нек вам ово буде опомена да не улазите у битке које не можете да добијете.

• Chule37

Радјард, већа је увреда неког сиротињски увредити, јер није вредан богатије увреде.

Оланиче, Жајк је ц а р. Не знам одакле ти замисао да могу да се носим са њим?

• A

Ja sam banovao i zakljucao. Pozz.

• Dilan Dog

Ti si neki mangup je li?

• Бохор

Zajkara da bude mod oca mi

• Chule37

Хвала, Агилни, ако можеш откључај је, чисто да не морам стално отварати теме кад хоћу нешто да питам. А ову можеш закључати.

• A

Nema na čemu. U redu, otključaćemo je ujutru, a zaključavam ovu. Hvala na dopustu.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.