Разноразно питање
  • Јова

Šuma še se kod nas kaže za nekog ko je malo lud.
    A šen pen, je više kao u negaciji... Nema ti s njim šen pen, kao nema zezancije s njim.

Ali ne znam koristi li se to igdje van Bosne.

• atomski mis

Cabadath hvala na savetu,. Sto se tice virusa mislim da je riskantnije skidati softver nego li video igre i koristim uglavnom free i opensource varijante softvera za ono sto mi treba kao recimo open office umesto microsoft office, paint.net i gimp umesto fotoshop, handbrake za video konverziju. Dan danas uglavnom kupujem video igre presvega preko GOG jer Steam nevolim nesto osim toga sto ima podrsku za linux, i ipak imam postovanje prema tome sto su ljudi ulozili trud da naprave neko remek delo. Opet kad je i placanje u pitanju vise volim da dajem donacije na opensource kreatore nego da placam nekom kao sto je adobe i ostalim firmama sto papreno naplacuju softver.Znaci koristi open source i nema sekiracije da ce ti neki virus pojebe kompjuter.Nego znas li nesto gde se pretplacuje kao na netflix al da ima vise filmova s nasim prevodom?

• 6

Аполон!

• 6

Ај атонски подијели са нама шта играш.

• atomski mis

Pa sada ne igram nesto narocito a ranije sam igrao mnoge raznorazne igre od strategija preko rpg-ova pa i GTA igre