Evrobasket će biti održan od 27. avgusta do 14. septembra ove godine u Letoniji, Poljskoj, Finskoj i na Kipru.
Žreb za Evropsko prvenstvo:
Grupa A: Letonija, Češka, Turska, Estonija, Portugalija, Srbija.
Grupa B: Litvanija, Crna Gora, Finska, Velika Britanija, Švedska, Nemačka.
Grupa C: Španija, Grčka, Italija, Gruzija, Bosna i Hercegovina, Kipar.
Grupa D: Francuska, Slovenija, Poljska, Izrael, Belgija, Island.
- 6
Кад почиње?
- Š
27.08.2025.

evo jedna ocinoć za međedodeom
https://pbs.twimg.com/media/Gy-VJs2XkAMKePV?format=jpg&name=medium
- 6
Па ваљда ће играти Масопуст.
- 6
Мада, Јан Колер би могао ту да искочи уколико Росицки буде расположен да асистира.
- 6
Па Жељко полудео јер је 5-6 играча било на сплаву до 5 ујутру. Тугица
- 6
Кошарка - небитан спорт!
- 6
Никаква кошарка, ни мушка ни женска.
- Š
Micić je višak, bolje Topića da poveo da oseti taj kult da ga karaju tamo pod tuševima i da im nosi torbe da se privikne na reprezentaciju.
Već vidim da će Micić da zasere četvrtfinale tako što će da davi loptu i uzima retardirane šuteve. - 6
Топић? То онај што се повредио пре 3 године и још није заиграо, дајте молим вас.
- 6
Добрана је ово екипица, не знам какви су овај Тристан и Јовић, пази јовић не знам ни де игра још од кад је отишо из ЦЗВ тамо 2018. године.
- 6
Ово се прати тек од четвртфинала
- 6
А Чехе треснули кошаркашки моцарти Португалци
- P
Jel realno da se sve na balkanu gleda na jebenoj areni, kod nas drzavna tv prenosi samo našu repku jbt prosli eurobasket sam gledao najnormalnije na sportklubu cini mi se
- P
Nisam upucen u to jer ne pratim sportove ali na koju foru arenasport prenosi apsolutno sve sto pozelim da pogledam nekad
- 6
Па на фору што су једини спортски канал на балкану?
- 6
СпортКлуба више нема, осим ваљда у Хрватској.
- P
Evo nasao sam, zato sto je Telekom Srbije vlasnik Arena.. understandable, have a nice day.
- P
Hahah caro poceo da te prca jovor s ovim pitanjima