Светско првенство у кошарци - Турска 2010
  • Пд

Дакле, кад смо већ отварали гомилу тема за фудбал, ајде да отворимо и за баскет, требало би да смо и даље земља кошарке.

Управо се игра први наш меч на СП против Анголи, 25+ поена предности је за нас на полувремену. Играмо са десет играча, с обзиром на то да Теодосић не игра прве две, а Крстић прве три утакмице.

Па, оплетите...

• P

Za košarku imam znatno veća očekivanja... Za fudbal sam znao da ćemo da puknemo, dok sada imam više vere. :)

• selenijum

Možda kao i u fudbalu, pobjedimo Njemce, a izgubimo od Australije...

• selenijum

IsZaboravila sam bude poslije možda, a prije kao. :)

• Пд

Једва некако победисмо Анголу, 94-44.

• Stormborn

Ovo je komedija, definitivno. i još bandža za kraj. :)

• Млатони

Лагано, ово је за наше био само лакши тренинг. Сутра очекујем бар 20 разлике против Шваба.

• Пд

Како им је крнуо тројку Рашић, охохо!

• Пд

Па где гуљавом Тепићу дајете да завршава утакмицу...

• Wookman17

Ijaooo majku im ziljavuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

• Stormborn

Utakmica za srčku, mater mu. Nedostaje mi Bodiroga, i Rakočević... Eh... Al' dobro, očekivalo se da će biti tesno sa Nemcima. Igrali smo loše. I nikad, ali nikad neću shvatiti koj' moj Veličković statira u reprezentaciji.

• Пд

Фали нам Тео.

• NMF

Дефинитивно није играч за финиш. Сећам се да је још у партизану пар мечева продао својом себичношћу и трапавошћу.

• Jericho

Da je bilo samo par, pa i nekako. Nije igrac za velika dela, jos jednom dokazao.

• gremlin

ne znam gde drugde da se obratim moderatorima, ovde cu ih zamoliti za uslugu.

prvo> pobrisite mi one definicije sto sam stavio da se brisu...

drugo>banujte mi ovaj nalog(gremlin) kao i ove duple koje imam(stavite vredjanje drugog clana za sve profile, mogao sam da vredjam ali nisam hteo)>
    http://vukajlija.com/recnik/autori/25192
    http://vukajlija.com/recnik/autori/23904

otisao sam...

toliko...

• Стеван

Ја сам данас преспавао све живо: и ватерполо, и кошарку, и фудбал (Звезду). Можда је боље што се то десило.

• С

Фаворити за освајање:
    1. САД,
    2. Шпанија,
    3. Србија, Словенија, Бразил, Грчка, Турска,
    4. Француска, Аргентина, Литванија, Русија...

Контам да Шпанци рано испадају, типујем да Французи могу нешто из сенке, Бразилци ће бити изненађење, Турска није лоша + домаћин, Словенија бар до 8 најбољих. Амери ако не испадну у 1/8, освајају титулу, осим ако их ми не сјебемо. Србија 1, 3 или испада у групама.

Ваљда погодим нешто.

• Пд

Не можемо да испаднемо у групи, осигурали смо пласман у осмину финала, тј. осигурали смо 4. место у групи. Додуше, било би добро да победимо и преостале две утакмице (или бар једну), с обзиром на то да се укрштамо са групом Д где су Шпанци, Французи, Литванци, Канада, Либан и Нови Зеланд. Ако освојимо групу, ишли би на четвртог из те групе; ако би изгубили ове две, онда би вероватно на Литванце, а они су добри.

Калкулације на страну, ја мислим да можемо далеко јел стварно играмо добро. Видећемо додуше како ћемо да се покажемо против ових најјачих екипа.

• С

Па је л' можемо да испаднемо у тој другој групи?

• Пд

Нема друге групе. 4 групе по 6 екипе, 4 иду даље из сваке у осмину финала.

• С

Е у курац... па онда можемо и на Шпанце, а? Они ће бити трећи, ми други и јбг...

• С

Него, кад ће фантази за ЛШ?

• Пд

Кад отвори уефа, редовно проверавам. :)

Ма тешко ћемо на Шпанце, калкулисаће се ту много. Гледаће и они нас да избегну, и ми њих. Можда неко изгуби да избене овог другог...

• Пд

Падоше и Аргентинци, у осмини финала на пораженог из меча Хрватска-Бразил.

• С

Чекам Хрвате...

• Зека

Ови наши су луди, сваки пут када их гледам полудим.
    На почетку меча, скроз сам отипсао ову утакмицу, кад...некако се ови индијанци извукли...свака им част.

Него сад гледам овај распоред, нама бре, није лош распоред...толико.

Ми сад ако (кад) добијемо Хрвате, играмо са победником меча Шпанија - Грчка.
    То нам је и најгоре, ту ћу за Грке да навијам, боље они да добију него Шпанија.

Е сад, ако победимо у том мечу, укрштамо у полу финалу са Словенијом, Турском, Аустралијом или Француском, али то зависи од њихових мечева, ја раучнам да ће нам упасти Словенци или Турци, некако ми реално да ће они да победе ове друге две репрезентације.

Можемо до финала ладно да дођемо, и да избегнемо амере, али бедак што нам Шпанци одмах улећу после Хрвата, ако Шпанце добијемо, ја мислим да улазимо у финале, а тамо може свашта да буде...

• delboy14

Idemo na Hrvate. Ovi Hrvati bas nemaju srece...!!!

• Mićko

Словенци или Турци

Slažem se, samo malo više tipujem na Turke, pošto su domaći...A Španci su bez starijeg Gasola itekako osakaćeni... Ja mislim da sigurno osvajamo medalju, ako ne i šampionat!

• D-MAN AC-DC

Uh jedva izgurasmo ovu pobedu.

• Јова

Svaki put s Hrvatima za infarkt, nevjerovatno! Dobro je da smo ih uzeli brate, al nekom će čuka da rikne.

• mrljo

Pocupao sam sebi 689 dlaka sa glave kad im je Teo dao loptu.Ali Izgurasmo,i kad ne ide bitno je pobijediti Hrvate

• С

У јбт, која утакмица. Све у свему, очекивао сам ил' ово ил' да их деремо 30 разлике. Овако је слађе. Горе не можемо, а и Тео је одиграо најлошији меч тако да ће за следеће да се дигне. Без њега смо слабији 30%. Једино ми Тепић није јасан, због његовог форсирања могли смо да изгубимо. Боље пањ да је бацио да игра... разочарало ме и што су се 'Рвати више борили ал' јбг, ваљда наши изгину за следећи меч...

• D-MAN AC-DC

U pravu si Samhaine Teodosic bio potpuno mrtav.

• Млатони

Дај бре, Тепић нас је диго у уводним минутима друге четвртине оним асистенцијама, после почео да греши јер сви чекали да он почне да све решава. А Рашић запушио уста свима који су били против његовог одласка на СП. Сви причали да нема муда за завршницу а човек решио два меча. Крстић ову утакмицу одиграо савршено, капитенски. Остали нису били на очекиваном нивоу.

• Зека

Добро, јесте онај Тепић балван, али направи он пар асистенција, ако ништа друго. Теодосић ко да није играо, мислим да је само у четвртој дао тројку, и то је то ваљда.

Искрено, ако добијемо следећу утакмицу, сматраћу да се догодило чудо!
    Ја очекујем Шпанце, и нисам нешто оптимистичан што се те утакмице тиче.

• D-MAN AC-DC

Jeste dao Zeko na pocetku cetvrte.

• С

Јбг, што се мене тиче, доста су урадили. Дуда је рек'о да их спрема за ОИ 2012 и ту чекам медаљу. Овде шта ураде, ураде. Тео лош ал' је био чуван цело време, на крају опалио нерезонски пар пута али јбг, кад не иде, не иде. Тепића не кривим, није у форми, хоће да се докаже али брате немој да гушиш игру, ако не иде шут, додај.

Мислим да овај тим не може да одигра овако лоше две утакмице заредом.

• Пд

Тео није био лош, него једноставно није имао простора за игру, онај Томас је играо одбрану на њему изванредно.

• С

То и ја кажем. Добро су га чували. Видело се колико не иде без њега. Он нам је неких 30% екипе. Крстић 20%.

Ако дођу Шпанци, треба сјебати оног малог Рубиа, он је нула од играча, а доста га троше јер је прецењен. Марковић га је ломио и у млађим категоријама па може и сад. За остале играче не знам, немају Гасола, а и матори су већ, тако да их можемо добити. Имамо неких 35% шанси протв њих. Против Грка 50%. Ако Теа буде ишло, расту нам шансе за 20%.

• Пд

Ако дођу Шпанци, треба сјебати оног малог Рубиа, он је нула од играча, а доста га троше јер је прецењен.

То и ја причам и сви ми причају да сам луд. Шта тај клинац има тако добро?

А ово што кажеш, ако би морао да бирам, боље Грци наравно, Шпанци су увек добри. Млађи Гасол је добар, имају Рудија Фернандеза, Навара, Гарбахосу... Ма разбиће они Грке...

• С

Навијам за Грке против Шпанаца, чисто ради нас. Јанези пролазе. Французи су неугодни али су Турци бољи и имају домаћи паркет. Верујем у Французе мада реално је да Турци прођу то опуштено. Амери сигурно иду даље. Руси и Литванци исто. Једини занимљив меч ће бити Аргентина-Бразил.

• Крушевљанин

Bas mi je drago sto nasi dobro igraju ,stvarno su me iznenadili slogom i atmosferom u timu.

• С

Пеки, тај Рубио је вечни таленат. Не кажем, рушио је он многе рекорде због младости и има још много времена да постане класа од играча али је тренутно просек. Форсирају га док не постане звезда. Може им се ал' може и да им се обије.

Наваро је добар играч, уопште, ако их крене шут, деру... али Гасол им је био 35% тима... кад сам већ кренуо у процентима... ;)

• mrljo

Samo pustiti Pauna da ih stisne,momak je toliko fizicki spreman da je mgao do ponoci igrati istim tempom

• С

Слажем се за Пауна, дечко кида у одбрани, али у нападу је слаб.

• NMF

Мислим да имамо више шанси против Шпанаца, а и слађе би ми било да добијемо њих. Без Гасола су много слабији и играчким кадром, а и психички. Марковић и Паунић одлично играју одбрану и могу у великој мери да онемогуће њихове организаторе игре. Крстић и Перовић да одиграју чврсто уз, као и увек, огромно залагање Мачвана и Величковића на крилним центрима. Не верујем да Теодосић може да одигра два меча на овако ниском нивоу, а у нападу поред њега може свако да забљесне. Главно, тимском игром можемо лагано да извојевамо победу.

• Nickname

Nisam siguran, al videćemo...

• Nicklord

Nije Teodosić kriv za slabu partiju mnoogo više je kriv Tomas koji je ga je stavio u džep.
    I mislim da imamo 50% šansi da prođemo dalje.

• KanameTosen

"нама бре, није лош распоред...толико" Zeko brate, imamo najtezi put. Hrvatska, Spanija i Turska verovatno.

Spanija jeste slaba neigranjem Gasola ali imaju oni Marka, Rejesa i Garbahosu....koliko su bolji u spoljnoj liniji, o tome nema govora, a mislim da to nama najamanje odgovara. Imamo tu Paunica i Markovica koji su dobri u odbrani, ali bice tesko zaustaviti Navara, Rubija, Fernandeza i Ljulja (kako vec) :D Nama ce biti potrebno da bolje odtvorimo utakmicu. DA VElickovic pokaze kakav je vrsan igrac, da Teodosic ne ponovi mec sa Hrvatskom, da Rasic pocne da sutira vec jednom, da Keselj podigne svoju igru na jos visi nivo i to je to. :D

A sto se Turske tice...jebes ih, zajebani su mnogo, jos kod kuce. Bilo bi mnogo bolje kad bi ih Slovecni izbacili.

• Зека

Да смо били други у групи, распоред би био, Бразил, Литванија, САД.

А за турке ме заболе уво, искрено, нисам ни рачунао толико на полуфинале кад сам видео да се са Шпанијом састајемо.
    Ако данас победимо, мислим да улазимо у финале, без обзира ко буде био у полуфиналу