- l
e aj spermujemo!
- Ч
јел ти радиш свима фациал? или?! ;)
- l
pa kad moram! a sta se mora nije tesko! :P
- Ч
тежак је живот наш умј...овај спеРмера...
кад плавуша ради сав посао :)
- l
pa naravo, ko ce drugi nego zena! vi bi samo da lezite i sve na gotovo da vam se donese! bezobraznici!
- Ч
Боже драги,наравно да ће жена,па јел очекујеш што је ферги рек`о да бришемо у дукс то ;)))
а инче још сам 3 минуте војкаре па палим...
- l
eee jbg! e a sutra si ovde? eh... tako blizu a tako daleko.... :)
- Ч
хех...да да тако близу а тако далеко...оно звао бих те на пиће...да знам да имам времена ;)...али запамти : "љубав је лијепа када се чека,кад само од себе наговјештај да ";)
- l
hahaha pa kad nema nikog drugog, mi sami pa se ljubavisemo!
- l
hahahahahahah! e a ja se bas lepo odmorila, uspela sam na poslu i nesto zavrsiti, za promenu!
- Ч
електро...лемајићко...јавио...имао сам "диван" коментар...али вас нажалост напуштам...
Наташо срећан путкас и јави нам се из даљине...уствари и немој,имај живот!!...бар горе ;)...
љуби вас све и поздравља ваш ЧИЧА...
пс-ти лемајићко замисли да си добила влажан француски жваљави љубац...само ти и нико други..
љубим,љубим,љубим...пусек..ћаолина...
алохца...
- l
opaaaa! mmmm... hehehe
e pa bicemo u kontaktu, ukljucivacu se ja povremeno... ljubim cica, mi amoooooreeeeeee! :******okej, daklem, sad kad mi je muz otisao... de ste momci!
- l
e elektricar, sta fali.. ti i fergi... ja bi bre platila da gdeam tu predstavu! :P
- l
javio, komsija, evo sa' ce! gorca bese?
- l
hahahhahahah! tebi narkomanu mogu samo crtu da izvucem, kafu ne dam!
- l
elektricar, ne kudi konja kojeg nisi jahao! :P
- l
auuuu bre... slatka... puj.... znaci gorak ti zivot? :P
elektro, mislis "bjaaaaazi odmene" hehehehe pa pitam samo.... ne znam.... ko velim.... sta znam....
- l
evo ja cu da se unormalim.
e, caos elektro, de si, sha ima? - l
ljudi, meni sve ovo tako konfuzno...
- l
jaooooo pa ne znam :trepce: mnogo sam radila, istrosio mi se mozak...
e izgleda da ce ona defka Oralni sex biti defka dana... misim, jeste da je haiku, al meni nesto.... pffff
- l
da ladno eeeeee... ja ne mogu moram da popusim cigaretu na terasi....
- l
pravo ti kazem, meni svejedno gde... bitno je s kim!
- l
razumemo mi tebe, stoko narkomanska! :P