Ajde.Pa što nisi,ko ti je branio,sad zbog tebe sve iz početka!
- Ч
УААААААААААА КОРЛЕОНЕ ПОТПЛАЋЕНИ ДУКАТЛИЈО!!!...МОГАО СИ БАР НА ЋИРИЛИЦИ ОВУ ТЕМУ ДА НАПИШЕШ ;)
- Ч
неприлагођена добродошла...представи се друговима спеРмашима ;)
- Ч
"Čiča pusti ćirilicu,nije morao da zaključava staru"
и то исто!!!
- Ч
уаааа дукатлијо предраже ондаК ;)...па бар би код тебе могао агитовати за ћирку ;)
- Ч
па видим ја ;)...зато ти са том десанком испеРма нас поштенски ;)
кога елеки?
- Ч
у матори мог`о би мало да смањиш интезитет ми ни стићи се истуширати кол`ко нас пршћеш ;)))
- Ч
видо сам елеки ;)
оо ево и гамбе шампиона спеРмаааааа ;)))
- Ч
еееее
сада ми се наслов доима :))))))))))))))))))))))) - Ч
еее добар је тај мУдератор ко год биЈо незнани јунак...али и даље је дукатлија :)))))
- Ч
хахха елеки кол`ко си га пута глед`о? ;)
оо добро вече професоре :)
- Ч
регисртоваооо самммм тии сееее на дукатијскиии евертоннн сајт данканееееее спеРмашуууу ;))))))))))))))))))
елеки је краљ :)))
- Ч
видиЈОооооо сам који си тамо одма`....имаш само `иљаду и кусур уписа ;)....
само пробајте знам гдје живиш и како изгледаш, и што је најважније колики ти је ;)
- Ч
хахха...ето видиш....да знају ови около...само ми са испод 12 се примамо у Данетов клуб ;))))
- Ч
12 година ...
наравски ;)
- Ч
елеки јес чуо данета мојне никога да вријеђаш!!! ;)

E,sad ozbiljno,ekipice...Jeste videli sta nam se desilo sa Wlexom?Nikako da ga navatam na forumu,ali ovo sto radi je preterao,znam da ima Ktitor nalog,ali za cije babe zdravlje da se definise 100 definicija dnevno?Pa bice najpopularniji autor na sajtu do juna neka ima po 10 pluseva na svakoj definiciji,odmetnuo nam se omladinac...
- Ч
хаххаха...баш....мораћемо размислити да га због капитализма на нашу жалост :(...одстранимо из ВСЦ тима :(....не смије се тако газити на досадашњи рад...а и нема га на форуму никако...:(

Nemam ništa protiv hrvata,pošto sam i ja rođen u hrvatskoj.Ni protiv muslimana takođe.