Спе®мерска екипа 5
  • МаријанаП

Ово није спем. Ово је прва порука на овој теми. Ова порука је само уводна порука. После ове поруке ви можете да наставите са темом из претходног дела ове теме. Ова порука ће се самоизбрисати за
    http://www.underweargoesinsidethepants.com/uploads/data/users/1/countdown.gif
    Опомињемо све чланове да не обраћају пажњу на бројач јер им то није у интересу.
    Ова порука је постављена под шифром: "********".
    За све информације обратите се на следећи број телефона. Ако се јави Милка, тражите локал.

Напомена за све ауторе: Свака порука која није спем биће третирана као спем.

• l

hahaahhahahahahahahah :)))))))))))))))))))))))

ANARHIJAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Predražinjo

Marijanu za predsednika odeljenske zajednice :))))))

• Električar 

SSSSSSSSSSSSSSSPPPPPPPPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

• javio

СССссссССССССсссссССССССссссСССССссСССссСССсСССССссСс

ПППППППППППППппппппппппппПППППППППППППпппппПпппппппппППППППППППППпппППППППпп

ЕЕЕЕЕееееееееееееЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕеееЕеееееееееееЕеееееееЕЕеЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕе

РРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРрррррррррРРРРРРРРРРРРРРРРррррррРРРРРРРРРР

МмммммммммммммМММММММММММММММММммммммммммммммммММММММММММММмм

• Мици

Спееееееееееееееееееееееееееееееррррррррррррррррррррмммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммм
    Како сте спермашииии????? :)

• l

a ovo je bila marijana! carica! jbt, od kako je uvedena promena nickova ne mogu da povatam ko je ko! :S

• javio

где сте спермашииии...има ли вас...или сте изумрлиииии...:))

• Мици

Ма где изумрлиии, нашој врсти се то не догађа, отпорни смо на свеееее :)))))

• Električar 

Živ je speRm umro nije,
    dok je profe i kompanije :D

• Мици

О Елек, чиме си инспирисан вечерас а? :)

• Električar 

Mladim instruktorkama plivanja :D

• Мици

Хахахахахха...и ја сма млађаним таксистима....какав ме је данас дечко возио :)))
    Е Елек, видела сам данас у граду дечка са потпуно истим наочарима као твојим, потпунооо....само сам га похотно одмерила :))))

• Električar 

A jel?Pa lepo,znači još neko ima cvike kao moj drug.

E idem ja,pa se vrćem za 20 minuta.Ti se raskomoti i pusti neku mjuziku :D

• Мици

Па да као твој друг, али ја сам од почетка мислила да су твоје, па ми остало тако :)

Ајде, ајде ти :) ја таман имам пушкице за сутра да напрвим ;) ћу се раскомотим, немој да бринеш ;)

• Др Јанковић

СПЕРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРМ!

Е,јел вас мој баћа много нервирао док сам био одсутан са овог сајта? Знам да се дружио с вама,па,реко,да питам...

• Мици

Ко ти је баћа Јанковићууу??? :)
    Е само да ти кажем да се и ја презивам Јанковић, најс ту мит ју :)

• javio

ko bre ASTRO?? legenda lik bre..:))

• Др Јанковић

Ово ми је млађи баћа-не рођени,додуше,али га волим као најрођенијег:
    http://vukajlija.com/recnik/autori/20846

Он сад иде мало на распуст,па га нећети видети неко време овде.

Него,зар има још Јанковића овде? :)

• Мици

Зекоња :))) ма где да нас нервира скроз је кул :)

Нем ја појма, ја само за тебе знадем да си Јанковић ;)

• Др Јанковић

Ех... :поцрвенео:

• Мици

Немој да нам црвениш, ево један
    СПЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРММММММММММММММММММММММ
    за тебе ;)

• Др Јанковић

Фала. :)
    Ајд један СПЕРРРРРРРРРРРРРРРРРМ за бураза и један СПЕРРРРРРРРРРРРРРРМ од мене. :)

• Мици

Врло си неки фини и дарежљив госн човек ;) па нема одмах се Јанковићи из масе издвајају :)

• Električar 

Ev mene nazad :D

Zdravo doktore,nema te sto godina!

• Др Јанковић

То моја кева понови сваки пут кад ћале и ја нешто колективно засеремо. :)

• Burzum

```O ````O ````O

• Električar 

SSSSSSSSSSSSSPPPPPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

• Мици

Елек, видиш како треба да се понашаш, учи од господина :)

Хахахахах нешто ми то познато...;)

• Др Јанковић

Електро,како изводиш то да ти слова побегну из оквира!?
    Овај... Бурзуме,откуд ти овде?

• Električar 

Pa on je doktor,ja sam samo tehničar :D

• Мици

То умем и ја спппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееерррррррррррррррррррррррммммммммммммммммммммммммммммммммммммммм

само напиши мало дуже..
    Елек, имаш пвт мали :)

• Др Јанковић

Да пробам и ја:
    сперрррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррм

• Мици

Ма мачији кашаљ :)

Елекккккккккккккккккккккккккккккккк...................................

• Мици

Малолетна нема то да се не воли, сад за казну добијаш један екстра дугачак ;)

ССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССПппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппппееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммм

• Električar 

Vratila se maloletna!E ovo mora da se proslavi :D

SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

• Др Јанковић

А дајте... Тек је стигла,немојте одма да је малтретирате... :)

• Мици

Елек, твој је дупло дужи од могггг. :Р Какав си то човеккк? ;)

• Električar 

Hahaha draga to je sasvim normalno kod muškaraca.

• Мици

Докторе, мора да се навикне, иначе ће да нам се прецепи јадна кад Јавио буде дошао, он не штеди спермммммммммм :)))

• Др Јанковић

Да видим колики је мој сперррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррр

• maloletna budala :)

Bio mi komp odapeo, pa vaskrsao.... Vidim da se i Janković vratio :D

• Мици

Докторе мојне да се љутиш, али Елеков је дужи ;)

• Električar 

E doktore moraš još da vedžbaš :D

• Др Јанковић

Смањио се од real-life употребе.ХА! :)

Јесте,врнуо сам се,па реко,да упознам буразову веселу екипу.

• Električar 

Auuuu znači da ja moj ne koristim ako hoću da ostane golem :D

• maloletna budala :)

Da, i brata sam ti upoznala. Ali mene znaš od pre.
    Ja ne volim ove duge i neću ni da ih turam i tačka.
    sperm sperm sperm

• Мици

Хахахахаха...уууу Елеккк шта то рекооооооооооооооооо :))))

И, и какви смо а?