Želje za 2009 :)
  • ~Artemida~

Pošto ja ne verujem da ako nekome kažemo želju, da se ona neće ispuniti, predlažem da kažemo iskreno šta želimo u Novoj 2009.-oj godini...
    Mogu i realne i nerealne želje! :)

• Домина

Ja zelim od debelog da mi donese paklu cigara sto se NIKADA ne moze istrositi! :) Ostalo imam. :D
    Porodici,prijateljima i ne prijateljima zelim sve najbolje i to je to :D
    Ufff al' sam skromna :D

• s

E mozda vi ne znate,ali sve zelje koje pozelite stizu kod mene,jer sam rodjen prvog januara pa sam tako postao i pomocnik deda mraza.Otvorio sam sad pismo u kome je Artemida pozalela nesto.Ne smem da kazem sta j to jer je malo bezobrazno,Ali Artemida sredio sam sa dedom,ispunice ti,xe xe :O)

• M

Ja bih želio da sva đeca svijeta budu nahranjena, turbofolk da uđe u Rokenrol kuću slavnih, da prestanu svi ratovi i da se niko više ne mrzi, nego da se svi volu i jebaju. A najviše bih volio da ona debela šupčina od Deda što-mi-nikad-nije-donio-poklon Mraz počne da reklamira pivo, a ne Koka kolu. Jeb'o li ga irvas onaj njegov, ka' da samo đeca vjeruju u njega, pedofil zabrađeni.

• mocca87

želi sebi da ostvarim sve ono što nisam uspela u 2008oj.... a isto to želim i svima vama..... (za ostalo ćemo se već nekako snaći)

• En_Dotter

ja zelim da pozelim

• DS

Želim da počnem novu godinu u društvu zgodne dedamrazice. Ako treba učim finski.

• Lutak iskrivljenog L

ja zelim jednog malog belog zeku:)
    i puno sangarepe, persuna i kupusa koje cu da
    stavim u lonac i kuvam supu od malog belog zeke:)

skromnost je vrlina

• neobavesten

@Sos - Aj daj i meni te tabletice "Sreca, sreca, radost" sto uzimas! Palika. xD

• Lutak iskrivljenog L

to je prosto, samo lupi brzo tri put glavom od zid!
    ali pazi, moras brzo!ponavljaj dok ne proradi, bol je nus pojava ali
    proci ce...

4 X na dan po pola sata

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.