Nek' se javi ovde ko ovo šlusa
  • gibanica

nek se ovde javi neko ko slusa nesto od sledeceg, jer pocinjem da sumnjam da ovi ljudi kradu kako bi preziveli:

-Jellena sa 2 L
    -tamara todevska
    -maja nikolic
    -zorana
    -romana
    -tijana dapcevic
    -Jelena tomasevic
    -sladja delibasic
    -Ivana Jordan
    -milena vucic
    -ivana selakov
    -DUCK
    -Trik FX
    -isidora bjelica (najsumnjivija)

ako se niko ne javi podnosim prijavu

• wojtek

Их, тезгаре они по којекаквим забитима што за кеш, што за храну. Не брини, увек ће они имати публику.

• Урош

Дак сам слушао 1996.
    Слаџу сам слушао у исто време у оквиру супер групе Џогани фантастико.
    Јелену Томашевић не слушам али је готивим.
    Ивану Јордан исто.
    Јелена са два литра ме смара.
    Остали ни не постоје.

• M

Isidora Bjelica ne pjeva, ona piše (šta, pitaj nju). Za polovinu sa spiska nisam nikad čuo, mada ne sumnjam da su velike zvijezde i da krase naše džetset nebo i stranice Svijeta i Skandala. A da kradu, to si u pravu, pođu na odmor u Grčku i Tursku, i tamo donesu narezanih cedeova sa domaćim hitovima za to ljeto, dadnu ovima našima da izbače glas, ubače svoj, ubače malo basova i voala, cede je spreman da se kupi uz 50 % popusta uz Stars žvake.

• THE KTITOR

Ja isto gotivim Ivanu Jordan, ali je ne slusam nesto posebno. I to je otprilike to.
    E, a znam devojku koja se bukvalno przi na Dejana Cukica. Nisam mogao da verujem, ali postoji. :)

• gibanica

e ovako da se nadovezem, imam ja neku svoju grupicu s kojom sviramo uglavnom klubove diskoteke itd.. BEZ pevacice.
    jedno vece dok smo svirali u jednom lok u novom sadu "a***" prilazi devojka daje 100din :D i pita "jel moze haljina od ivane jordan"??!!

• P

Slušam Duck, Ivanu Jordan, Jelenu Tomašević, Milenu Vučić i Trik FX. Mislim da Duck više ni ne postoji, a Jelena, Ivana Jordan i Selakov i Milena ne pripadaju ovoj grupi. Ivana Selakov je snimila album skoro i ima uveliko nastupe, Ivana Jordan je skoro imala neki koncert, a i Jelena isto ima neke nastupe i koncerte, dok je Trik FX prso sa tupavim singlom "Kokoška".

Ali skroz si u pravu za većinu, trebalo je još da dodaš i Aleksandru Perović.

• Bubašvaba

What the fuck is Duck?

Damn. Dobro zvuči. A nisam imala nameru da se ovo rimuje

• zeljček

Hej Dak
    ti si mrak
    Ti bi sve
    al ne mere

• wojtek

Ја сам присуствовао концерту Дака пре три године у некој сељотеци у Сутомору, а имам и слику да посведочи о томе (коментар на слици је оригиналан, није додат за потребе Вукајлије) :

http://img340.imageshack.us/img340/8082/n10792829901871837893.jpg

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.