Predlog - zakljucane teme prebaciti na sam kraj foruma
  • Jericho

Ime kaze sve, time bi se dobilo na preglednosti, kao i to sto bi spem teme potpuno izgubile na znacaju (time sto ce postati takoreci nevidljive).

Kao sto su odabrane teme zakucane za vrh, tako i zakljucane treba zakucati za dno foruma.

• Ivan92

To sam i ja baš pre neki dan mislio, dobra je ideja.

• leksi

подржавам...

• wojtek

Ја бих се сложио, али мислим да читаву ствар коче информације о бановима. Оне увек морају да буду ту негде при врху. То вероватно може да се заобиђе, али сумњам да је реално очекивати тако нешто.

• dusan1001

wojtek ta tema je ionako mecu odabranima tako da mislim da ne bi smetalo a i ona je u forumu faq mozda bi moglo da se ovo pravilo ne primenjuje na tom podforumu

• dusan1001

pogledaj samo podforum sve vezano za vukajliju ima vise zakljucanih nego otkljucanih tema

• Фејзбукманијак

слажем се, уколико је технички могуће требало би то да се одради! Свака час' за предлог

• wojtek

Међу одабраним темама? Не капирам на шта мислиш. Свеједно, да преформулишем - кул је предлог, али имам неки осећај да спада под категорију "биће". :)

• Lullaby

Raspravljalo se o tome. Nema potrebe, jer se svakako brzo povuku na kraj.

• dusan1001

ne znam kako to zovete odvojena je od ostalih tema kao recimo na podforumu regionalno pravila ponasanja su uvek na prvom mestu i malo odvojeno od ostalih tema

• Earthworm Jim

Taj rad Luli. Zar nije logično da će teme na kojima se ne postuje same da odu na kraj? Jericho, mojne si Stefan Kostić.

• Lullaby

Znamo znanje.

• Earthworm Jim

Baš smo carevi.

• S

Jericho, mojne si Stefan Kostić.

Gambi... Be gone...

• Jericho

Hahaha, da je neko drugi nasao da prebaci, nego Gamby himself :D

• LesTaT

Ja biti za.

Ova tema je zaključana.