Pitaj Maloletna, slobodno.
Caro, idi na njivu, iskopaj krompir(ili krticu ako nema krompira), poljubi je 3 put i reci glasno: joj krtolo, krtolo, krtičnjaku moj! Ili jednostavno piši kvalitetnije defke, mada je lakše ovo sa njivom.
labokv, izađi u grad u subotu, priđi prvoj koju vidiš i duni joj smrdljiv zadah u nos. Sigurno će pasti u nesvest, a onda je tvoja!

Đule, umoči ruku u kosu, nađi perut, lizni i pričaj ovo brzo: gijamara, gijasera, gijavica, golubija, gija, gija, gija!
Maloletna, smuvaće se sa njom, ali ti to možda nećeš ni saznati. Da bi to sprečila, skini čarape, ubaci ih u sirće i stavi mu pod jastuk.
Dušane, osvojiće ku*ac! A možda i titulu ako budeš obrijao bradu i posuo po parketu Pionira.

gijamara, gijasera, gijavica, golubija, gija, gija, gija!
gijamara, gijasera, gijavica, golubija, gija, gija, gija!RADIIII! mILANE TAROTE RADIII HVALA TI BRATE ENERGIJA BRATE HVALA LJUDEEEEEEEEEI

ajig,ajig,ajig,ajibulog,acivajig,aresajig,aramajig
ajig,ajig,ajig,ajibulog,acivajig,aresajig,aramajig- s
milane ja bih da skinem jednu crnu magiju...to je jedna mala iz kraja, crna, a lepa...magično lepa....pa reci kako..pomagaj...
- s
alo bre milane..kako da menjam ime?...pa će uvredim kuma..al mož to brez da se menja ime..aj molim te, vidi nešto...

Milane da li je artemije komunistički budista
- s
a nemoj bre...neću da budem Krivi Stojko..ako baš mora da se menja ja bih da se zovem nekako japanski...Šipu Rac na primer...ako može...
- s
koji?
- s
će ga nađem..a el treba šešir da ima kaubojski?..i el smeta ako je peder?...ti kauboji svi pederi...