Pitajte Milana Tarota
  • Milan Tarot

Imate neki problem? Ker vas je napustio? Trepavice vam opadaju? Prdež vam ima drugačiji miris u poslednje vreme? Pitajte Milana Tarota! On sve zna! Brzo će otkriti da li je na vas bačena crna magija i daće vam korisne savete kako da je neutrališete i ponovo budete srećni i zadovoljni!

• Cara™

sjajno sjajno

Milane, pita bih vas kako da rešim problem manjka poena za čet, svuda sam isao i kod doktora i kod baba vange, kod milana tarota i karleuše. Jedino mi t moš pomoć.

aj da čujem?

• Zvonimid Djukic Djul

Па ти си ЦАГ! Кад ћу ја поново моћи да изговагам сва слова? Конкгетно ме занима сгово Г.

• dusan1001

ahhahahahah koji je car napravio dupli
    Milane da li će partizan osvojiti evroligu ove godine

• Milan Tarot

Pitaj Maloletna, slobodno.

Caro, idi na njivu, iskopaj krompir(ili krticu ako nema krompira), poljubi je 3 put i reci glasno: joj krtolo, krtolo, krtičnjaku moj! Ili jednostavno piši kvalitetnije defke, mada je lakše ovo sa njivom.

labokv, izađi u grad u subotu, priđi prvoj koju vidiš i duni joj smrdljiv zadah u nos. Sigurno će pasti u nesvest, a onda je tvoja!

• Cara™

hvala gosn milane, evo ujutro čim svanuće ja idem na njivu i sve ću uradim kako si rekao. u guzicu vas ljubim milane hvala vam lololo

iskusno
    http://www.youtube.com/watch?v=nl33nW-ahBU

• dusan1001

MILANEEEEEEEEEEE Nisi meni i đuletu odgovorijo

• Milan Tarot

Đule, umoči ruku u kosu, nađi perut, lizni i pričaj ovo brzo: gijamara, gijasera, gijavica, golubija, gija, gija, gija!

Maloletna, smuvaće se sa njom, ali ti to možda nećeš ni saznati. Da bi to sprečila, skini čarape, ubaci ih u sirće i stavi mu pod jastuk.

Dušane, osvojiće ku*ac! A možda i titulu ako budeš obrijao bradu i posuo po parketu Pionira.

• Otac Srboljub

Milane kad će mi kupiti novi tamjan ne mogu više da kadim sa ovim

• Milan Tarot

Mislim da Pahomije ima toga na lageru kol'ko 'oćeš! Traži od njega.

• Jericho

O boze, otac Srboljub je paganin ko i mi ostali!

• Jericho

Infideeeeeel!

• Otac Srboljub

Aliluja aliluja e sa ovim je već bolje

• Milan Tarot

Čo, ako se svi vi udružite i kada bude pun mesec svi morate u isto vreme ugasiti računar, skinuti gaće i pomirisati ih.

• Otac Srboljub

nisam ja paganin al milan zna nekad da potređi budućnost

• Milan Tarot

Osećam negativnu energiju između Jericha i Srboljuba. Na vas je bačena magija, želite li da vam je skinem?

• Zvonimid Djukic Djul

gijamara, gijasera, gijavica, golubija, gija, gija, gija!

RADIIII! mILANE TAROTE RADIII HVALA TI BRATE ENERGIJA BRATE HVALA LJUDEEEEEEEEEI

• Earthworm Jim

Au, pa sad pgičaš ko pedeg. Nema više eneggije, ljudei. :(

• dusan1001

Sad kad zna r još će više smarati sa pesmama najebali smo milane baci na njega neku mađiju

• Zvonimid Djukic Djul

Boli me kuRac sad me više niko neće zafRkavati. Riba Ribi gRize Rep!!!

• Milan Tarot

Dušane i Gamby ako želite da Djule zaboravi da govori slovo R, izrecitujte onu moju bajalicu ali unazad.

• Otac Srboljub

Migane došgo je do nekih mešanja mađija sad ja ne mogu da kažem g

• Zvonimid Djukic Djul

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

• Cara™

kakva epčina za sve

svima po panadan lo lo

• Milan Tarot

Srboljube! Ali imaš tamjan? Ako si ga nabavio, okadi monitor, zapali sveću za Djuleta, izađi napolje, nađi psa i reži: GRRRRRRRRRRR! Ako se ker uplaši, izlečen si.

• dusan1001

ajig,ajig,ajig,ajibulog,acivajig,aresajig,aramajig

• s

milane ja bih da skinem jednu crnu magiju...to je jedna mala iz kraja, crna, a lepa...magično lepa....pa reci kako..pomagaj...

• Milan Tarot

Stratimire, prvo promeni ime. Zamisli ovo: "Ćao, ja sam Stratimir!" Tebi treba neko kul ime, kao npr Stojko.
    Dakle idi sutra u opštinu, promeni ime, a po mogućstvu i prezime (moj savet za prezime: Krivi).

• Predražinjo

Milane, namazao sam se majonezom po licu i lupkam se šerpom po glavi, jesam li spreman za seansu?

• Milan Tarot

Da! Šta te muči?

• Zvonimid Djukic Djul

DUŠANE popuši kugac gazočagao sam se u tebe sad zašto me toliko mgziš šta sam ti zggešio bgate, bgateeeeeeeee

• Earthworm Jim

TO! ENEGGIJA SE VGATIGA!

• s

alo bre milane..kako da menjam ime?...pa će uvredim kuma..al mož to brez da se menja ime..aj molim te, vidi nešto...

• dusan1001

Bgate mnogo bolje pevaš sa g nego sa rrrrrrrrrrrrrrrrrrr

• dusan1001

Milane da li je artemije komunistički budista

• Jericho

Milane, skini crnu magiju sa mene, a otac Srboljub ima svoju visu instancu, on ima kome da se obrati. Hvala Milane, najbolji si! Sledeci put kad se sretnemo u pekari, imas burek sa sirom od mene, i jogurt od po kile.

• Milan Tarot

Otac Srboljub zna najbolje prilike u crkvi! Kako se usuđuješ da sumnjaš u njegove tvrdnje? Oooo grešniče Dušane!

Stratimire, videću ja sa ocem Srboljubom da te opet prekrsti. Bićeš ti moj Krivi Stojko!

• Milan Tarot

Hvala Jericho, znaš šta volim. Skinuću ti magiju!

• s

a nemoj bre...neću da budem Krivi Stojko..ako baš mora da se menja ja bih da se zovem nekako japanski...Šipu Rac na primer...ako može...

• Milan Tarot

Može, al da se pozove jedan kauboj na krštenje!

• Zvonimid Djukic Djul

jebote ovaj se ladno zove stgatimig znaci ne vegujem. moggo je malo manje slova G u imenu da bude

• Milan Tarot

Onaj sa čmičkom na oku! Ako ga ne nađeš, ništa od male crnke, Stratimire!

• Energija

Milane, zasto me niki nece? A ja vaka lepa, crnam vedje santimetar, brkovi tri santimetra...sve imam!

• Milan Tarot

labo, već sam ti odgovorio. Naći ćeš i dunućeš i opalićeš! Aj uzdravlje!

• s

će ga nađem..a el treba šešir da ima kaubojski?..i el smeta ako je peder?...ti kauboji svi pederi...

• Milan Tarot

Mohraš mu pljunut u kahvu Enehrgijo, i ubahcit mu dlahčcu othkinutu sa svog tijela!

• Zvonimid Djukic Djul

ЕНЕГГИА БГАТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ