Daklem, verujem da ste svi čuli za ovu fest. Plato kod Filozofskog faksa je dobio ime po pokojnom frontemnu EKV-a ili Ekaterine Velike.
Kakvo je vaše mišljenje o tome?
Da li nam je to trebalo?
Ima li ljudi koji su više zaslužili da plato dobije ime po njima?
Jel' Milan to zaslužio?Ja, iskreno mislim da ima dosta ljudi koji su više zaslužili da tako važno mesto u glavnom gradu dobije ime po njima. Plus, uvek je tu prisutan motiv veličanja mrtvih i uzdizanja njihovoh rada i postignutog u životu do nebesa, iako to ne zaslužuju. I uvek kad neko izjavi da je rad nekog pokojnog muzičara njesra, svi se bune komentarima tipa "Kako te nije sramota, čovek je mrtav?" i "Prevrće se u grobu zbog tvog komentara!!".
Skrenuh malo sa teme, ali ajde da budemo realni. Dosta ljudi je više učinilo za omladinu i ljude više nego Milan. Bodiroga, Đinđić, Jovan Jovanović Zmaj, Nelson Mandela...Lista je dugačka. I ne znam da li je to ikakav faktor na odluku ili nije - LDP je podneo peticiju.
Pišite.
Čim si rekao Đinđić, sve si upropastio...jebe mi se po kome će se zvati neki tamo plato u Beogradu, ali zašto mislite da su sveci koji poseduju imena ulica bili mnogo više svetiji od nekog tamo rok muzičara i poete
Ja mislim da je Mladenović zaslužio da se bilo šta zove po njemu daleko više od Đinđića
- DP
реално, ниједна тема о екв-у не може да буде боља од теме ''да ли је милан спавао маргиту'' и свака тема везана за овај бенд ће да се заврши реченицом...
није од дроге, од рака панкреаса? па који је кур то пушио?
а имена улица се мењају...краљице јулијане првообнажене, па милојице бомбаша , па опет српских владара за које ниси чуо, па пролетерски дрогоши...
у зависности ко дође на власт...да су радикали, сигуран сам да би Жаре и Гоци имали свој плато...прело Жарета и Гоција...ако дође неки ултра либерал...можда добијемо и плато Faith no more...
никога уосталом не боли курац, само поштаре који се намуче да ти пошаљу рачун и месечно издање ''Црни курци, распомамљене плавуше''-

Rano je i za Milana Mladenovića i za Đinđića. Potrebno je da prođe vreme da bi se slegle stvari, sagledala situacija sa distance i postigao nacionalni koncenzus. Meni to sve liči na one budalaštine na fejsbuku sa podrškom Dači Ikodinoviću i slično. Sve je to kod nas pitanje trenutka i trenutne klime u narodu. Zato svakih tri-četiri godine, kako dođe nova vlast, promeni nazive pola ulica i trgova. Rusi i Nemci i dan danas imaju iste nazive ulica koje su imali pre sto godina. Imaju iste himne koje su imali za vreme Staljina i Hitlera...
- M
Kapiram da će s toga platoa da smeće kupi posebna komunalna jedinica, tojes, moraće da oforme specijalnu jedinicu za čišćenje medicinskog otpada, znači špricevi i još špriceva.
- [Plato kod Filozofskog faksa je dobio ime po pokojnom frontemnu EKV-a ili Ekaterine Velike.
Nemoj se brukati, kakav crni plato kod Filozofskog fakulteta... I niko da te ispravi! Znate li vi ljudi gde je Filozofski faks, a gde Dom omladine?
Plato ispred Doma omladine u Beogradu od danas nosi ime poznatog muzičara i frontmena grupe "Ekatarina velika" Milana Mladenovića, a ploču sa njegovim imenom otkrio je poslednji menadžer EKV-a Dušan Ercegovac.Ispravi prvi post.
- [mislim da je to dobra odluka ali ga niko neće u govoru nako nazivati
Aj dođi do Platoa Milana Mladenovića, svi će reći doći do Doma omladine.Ne, svi će pričati "Nađemo se na narkomanskom platou".
- [
Reci mi to u lice! Danas u 12 na NARKOMANSKOM PLATOU! ;)
ĐinđićOvde sam prestao da čitam. Stvarno mi je muka više od veličanja ovog najobičnijeg mafijaša.
EDIT:
i čak izgubio život zbog svojih uverenja.Ma daj bre, zbog kakvih uverenja je izgubio život? On je taj koji je zemunce doveo na položaj koji su imali, i kad je video koliko su jaki postali pokušao je da ih skloni i ovi su ga likvidirali, to je sva filozovija, najjobičniji mafijaš, nije izgubio on život zbog nikakvih uzvišenih ciljeva ili ljubavi prema otadzbini.

Дусхан децхко је то већ кобјаснио давних дана:
http://vukajlija.com/var/products/posters/201106/151754/i-on-ce-dobiti.jpg?1308478810
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.