Crnogorska istorija
  • musssashe

Ovo je tema za Crnogorce...
    Posto su na temi Srpska istotorija...skoro stigli do ameba...
    Nisam Crnogorac...al znam da oni vole da pricaju o plemenima...
    Pa reko da im otvorim temu da se oni šopaju-čije je pleme starije

• Valdemar

Sestra nekakvog serdara jednom kaže da će se udati za junaka koji je na mejdanu osvoji. Onda se skupe junaci, a veli Miljan Đokov Peru Jovovu: Đe si ti za taku đevojku, nema te šaka jada. Onda Pero ubije Miljana na mestu, a zbog krvne osvete skoče Bratonožići na Kuče te im sve muško pobiju, i poplijene ovce. Onda Bratonožići skupe još i Paštroviće pa udri na Kuče, te im sve muško pobiju, i poplijene ovce. A onda Cuci iskoriste priliku, te upadnu, sve muško pokolju, i naravno poplijene ovce. Onda upadnu Turci dok se ovi krve, te sva sela popale, žensko odvedu u roblje, i poplijene ovce. Onda zakliče neki junak: Braćo Crnogorci, ko je vitez roda Obilića, odvedoše dušmani turski ovce! Tu se onda svi na bojnom polju izmire i ižljube, te za Turcima, te složno pokolju Turke, vrate stada, i još popale neke Arbanase i poplijene im ovce. Onda se međusobno darivaju ovcama i sestrama, i vrati se svak u svoje brdo.

• j

pa ovo sto je valdemar napisao to je otprilike to.

• P

Otvorite temu Zvezdarska istorija ,pošto će i Zvezdarci uskoro da se deklarišu kao novi narod....

Voleo bih da mi neki "Crnogorac" objasni po čemu se oni razlikuju od Srba, mislim šta ih čini drugim narodom?

• Earthworm Jim

Otvorite temu 'moje porodično stablo'.

• musssashe

gambi...svidja mi se ta ideja...mislim da svako ima interesantne price i urbane legende....

• СМарко

Ja ama baš pojma nemam o ovim plemenima, ali baš baš ono...

• En_Dotter

ХАХАХАХ! СМарко није племић! СМарко није племић!!!

• СМарко

Smarko je magare trkačko

• j

sto se tiče plemena ja sam apač. pijan sam nije mi dobro

• Skočimiš

HAHAHHAHAHAHAAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHHAHAHAHHAHA KAKVA TEMA! Jebote, jedino bolje od ovog bi bilo ISTORIJA REPUBLIKE KOSOVO! hahahahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahaahahahahaa

• Skočimiš

MARKIZ OD PLJEVALJA! HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAA

• P

@Skočimiš lepo kažem aj da otvorimo temu o istoriji Zvezdare, uskoro će Zvezdarci da se prozovu narodom

• medicus

jedino bolje od ovog bi bilo ISTORIJA REPUBLIKE

Whey ahead of you...
    http://vukajlija.com/istorija-na-republika-e-kosov-s

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.