Занима ме шта мислите о томе да нам је ово само једно од икс постојања.
Тренутно сам под утиском овога http://www.yeatsvision.com/After.htmlДакле?
- V
Nema ničeg.
Kako misliš da tvoja ličnost i tvoja sećanja mogu da nastave da žive kada ti mozak umre?! Apsurdno.
Neceg ima, cega, neam pojma, ali nikad necu poverovati u to da je zivot prudukt udara meteora punog vode o zemlju.samo se ti nadaj, samo se nadaj... kako ne kapiraš, pa postaćeš zemlja ili prah, iz toga ako te usere možda izraste neka biljka, neki cvet, završiš u evaćari, odnesu te kod neke dobre pičke i uživaš u gledanju seksa cele te večeri!
VREDI ŽIVETI
- V
"Neverovatne tvrdnje zahtevaju neverovatne dokaze."
http://extraordinary-claims.com/ 
Мени су снови КЉУЧ схватања целе те приче.
http://www.youtube.com/watch?v=pwT9G6t-SKI&feature=related
Ma ne plasim se ja nistavila sad pod mlade dane, niti cu se ikad plasiti kao je posle zivota sledi isto stanje ako i pre njega, samo nema logike, bar ja tako mislim, pao meteoir i PUF zivot, nije meni to to, ne kazem ja da je za to odgovoran ni Zevs ni Isus ni Muhamed jednostavno nema logike da je tako sve pocelo.

Ne brate, ne verujem ni ja, da se razumemo. Pogotovu ne na onaj način na koji si ti shvatio ono gore. Jebem li ga. Ne znam da objasnim. U suštini mnogo serem, mada ne verujem u život posle života, nego mi dosadno, pa mi padaju razne gluposti na pamet, pa pogledaj moje postove ovde, svaki se kosi sa onim prethodnim, da sam ozbiljan bio bih slučaj za psihijatriju
- V
"Ljudi koje su uspjeli povratiti iz klinicke smrti imaju razlicita iskustva. Neki kazu da se ne sjecaju apsolutno nikakvog vantjelesnog iskustva, dok drugi tvrde kako su isli ka bijeloj svjetlosti, vidjeli svoje najblize koji su pokojni, otisli u raj pa se vratili i sl. Zelim da objasnim zasto se to dogadja. Kada nastupa smrt velika kolicina dimetiltriptamina (DMT) se oslobadja u mozak. To je ista supstanca koja se oslobadja tokom REM faze i odgovorna je za sve ono sto sanjamo. DMT je inace jedna od najjacih psihoaktivnih supstanci. Kada dodje do prestanka tjelesnih funkcija, mozak jos uvijek radi sve dok se ne potrosi kisik koji je prisutan u tijelu. Taj proces moze trajati od nekoliko minuta do pola sata prije nego sto dodje do permanentnog ostecenja mozga. Znaci, ljude koji svjedoce da su dozivjeli vantjelesno iskustvo prilikom klinicke smrti ne treba smatrati lazovima i gledati na njih sa skepsom. radi se samo o nekoj vrsti predsmrtnog sna."
Ignore ijekavicu, nijesam ja pisa'.
Ne brate, ne verujem ni ja, da se razumemo. Pogotovu ne na onaj način na koji si ti shvatio ono gore. Jebem li ga. Ne znam da objasnim. U suštini mnogo serem, mada ne verujem u život posle života, nego mi dosadno, pa mi padaju razne gluposti na pamet, pa pogledaj moje postove ovde, svaki se kosi sa onim prethodnim, da sam ozbiljan bio bih slučaj za psihijatrijuJa pokusavam da budem ozbiljan, jednostavno mislim da je zivot nesto vise od hemijsko fizickoh reakcija, sta go da ima, ima ga, nesto vise od zivota nako nistavila postoji, jednostavno je nemoguce da mi pisemo i cetujemo i razmisljamo samo zbog neke slucajnosti, planeta nam je na idealnoj udaljenosti od zvezde, iamli vodu, i u ovolikom svemiru bas na ovu planetu da padne asteroid koji nosi zivot? Tu ima neceg...