Живот после?
  • nem0

Занима ме шта мислите о томе да нам је ово само једно од икс постојања.
    Тренутно сам под утиском овога http://www.yeatsvision.com/After.html

Дакле?

• Фејзбукманијак

не постоји, кад се све заврши буде само она бела тачка на центру екрана, и то је то ... после тога ништа!

• Moćni Ming

Postoji.
    Postoji duh. Idemo negde, negde dalje a ne znamo gde jer smo još uvek veoma primitivni.
    Jednog dana će i telo znati gde se to ide i verujem da će to biti pobeda nad smrću.

• Šalabajzer

Sve je previše savršeno ovdje da bi bio kraj kad umremo...Jebaćemo i odozgo!

• nem0

А да ли је неко можда у трипу да се сећа претходног постојања?

• dusan1001

Nemo postoje takvi samo njima malo ko veruje misle da su prsli
    Ja mislim da ima ne može energija koja nas pokreće tek tako da nestane

• nem0

Дозволи да преформулишем питање. Да ли се неко од вас сећа претходног постојања?

• nem0

Било ко?

• Скелетор

nešto ko kroz maglu...

• Energija

Ja imam neke tripove (ok, to ste znali). Ne bukvalno sećanja, ali prepoznajem potpuno nepoznate ljude i osećam ih nekada jako bliskim.

• Jezivi

Ne znam da li se neko moze setiti toga.Eventualno,pod nekom hipnozom.Inace,mislim da postoji zivot posle (a i pre) i voleo bih da saznam sta sam bio u nekim proslim zivotima.

• Surovi

gledajte od 4:45. pre toga nešto nevezano za temu.

http://www.youtube.com/watch?v=_RWmZY4O_10

:)

• Сантјаго Коровјов

A sad realno, ne znam šta da mislim. Jednostavno i jedno i drugo mi je nelogično. I da postoji i da ne postoji. Ne znam stvarno. Mada je dosta interesantna tema za diskusiju.

• Dzankee

Наравно за постоји.

• rnrt-rain

jebite me ljudi al ja ne verujem da je zivot slucajka niti da je zitvot sam od sebe ili slucajno nastao, ima tu neceg, ima zivota posle zivota.

• jocko

Šta će biti sa tobom nakon smrti? Ono što je bilo i pre nego što si se rodio. Ništa. Ne boli.

• Сантјаго Коровјов

Moguće, neka reinkaracija ili tako nešto. Nisam pametan. Ne znam šta bih rekao.

• Dzankee

Каква црна реинкарнација јебо те ?

• V

Nema ničeg.
    Kako misliš da tvoja ličnost i tvoja sećanja mogu da nastave da žive kada ti mozak umre?! Apsurdno.

• Dzankee

РЕИНКАРНАЦИЈА ? ШКК

ЕЛ МЕ ЗАЈЕБАВАШ ? ХААХАХХААХАХ

• Francky Delevra

Šta bre tebe džanki boli kurac šta je posle, nisi se neg rodio. :)

• rnrt-rain

meni je cudno da je zivot sam od sebe nasto i da kao takav postoji da smo mi neka prosta bica, da su nase misli i dela hemijske i fizicke reakcije, ma dajte to je suludo,

• Сантјаго Коровјов

ne znam, probao sam da ostanem u okviru teme, mada iskreno nemam nikakvo mišljenje o ovome. Šta ja znam. Previše filozofsko pitanje za mene.

• bojanboj

posle toga mrak,crvi, pa na pecanje...boli vas patka :)

• Surovi

hajde probajte da date svoje mišljenje, viđenje stvari, neki zanimljiv link vezan za temu, a ne obično "ja verujem" - "ja mislim da je sranje". malo smara ovako.

• Dzankee

Не постоји реинкарнација, то би требао да знаш.

• Сантјаго Коровјов

Da džanki, malo sprdnje, a opet da ostanem u okviru teme

• rnrt-rain

CITAtНе постоји реинкарнација, то би требао да знаш.TATIC
    Neceg ima, cega, neam pojma, ali nikad necu poverovati u to da je zivot prudukt udara meteora punog vode o zemlju.

• Cara™

Neceg ima, cega, neam pojma, ali nikad necu poverovati u to da je zivot prudukt udara meteora punog vode o zemlju.

samo se ti nadaj, samo se nadaj... kako ne kapiraš, pa postaćeš zemlja ili prah, iz toga ako te usere možda izraste neka biljka, neki cvet, završiš u evaćari, odnesu te kod neke dobre pičke i uživaš u gledanju seksa cele te večeri!

VREDI ŽIVETI

• Dzankee

Ал си цитирао, јебо си им кеву КОЛЕКТИВНО !

• V

"Neverovatne tvrdnje zahtevaju neverovatne dokaze."
    http://extraordinary-claims.com/

• nem0

Мени су снови КЉУЧ схватања целе те приче.
    http://www.youtube.com/watch?v=pwT9G6t-SKI&feature=related

• Сантјаго Коровјов

Pa ne znam rnrt. Mislim ovo za reinkaraciju je pola sprdnja a pola ozbiljno, na neki čudan način, jebi ga. Ne bih voleo da umrem, ne znam šta bih radio posle toga, bilo bi mi dosadno :P ko ga jebe, ne znam.

• Сантјаго Коровјов

Surovi trenutno nemam tehničkih mogućnosti da bacim neki klip ili tako nešto, pokušavam da isfilozofiram po nešto. :)

• Dzankee

Хришћани не верују у реинкарнацију.

Си читао Библију, Реме ?

• rnrt-rain

Ma ne plasim se ja nistavila sad pod mlade dane, niti cu se ikad plasiti kao je posle zivota sledi isto stanje ako i pre njega, samo nema logike, bar ja tako mislim, pao meteoir i PUF zivot, nije meni to to, ne kazem ja da je za to odgovoran ni Zevs ni Isus ni Muhamed jednostavno nema logike da je tako sve pocelo.

• nem0

Да ли је ико бар бацио поглед на онај линк из мог првог поста?

• dusan1001

Odgledah surovi ovaj tvoj video jeste mnogo više ljudi al je sve manje drugih vrsta a neke su nestale sa lica zemlje

• Dzankee

Да наши први предаци нису начинили први грех на Земљи, ми би живели бесконачно.

Капираш ?

• Сантјаго Коровјов

Ne brate, ne verujem ni ja, da se razumemo. Pogotovu ne na onaj način na koji si ti shvatio ono gore. Jebem li ga. Ne znam da objasnim. U suštini mnogo serem, mada ne verujem u život posle života, nego mi dosadno, pa mi padaju razne gluposti na pamet, pa pogledaj moje postove ovde, svaki se kosi sa onim prethodnim, da sam ozbiljan bio bih slučaj za psihijatriju

• Dzankee

da sam ozbiljan bio bih slučaj za psihijatriju

Хахаха :)

• Cara™

jednsotavno logički stvari stoje: ako jebeni mrav ili krtica nema pravo na život posle zašto bi to čovek imao! Opet ako može krtica trebalo bi da može i čovek. Sa biološkog aspekta ne vidim po čemu smo bolji od bilo koje druge vrste!

• Šalabajzer

pa pogledaj moje postove ovde, svaki se kosi sa onim prethodnim, da sam ozbiljan bio bih slučaj za psihijatriju

hahahahahahahahahhaah

• V

"Ljudi koje su uspjeli povratiti iz klinicke smrti imaju razlicita iskustva. Neki kazu da se ne sjecaju apsolutno nikakvog vantjelesnog iskustva, dok drugi tvrde kako su isli ka bijeloj svjetlosti, vidjeli svoje najblize koji su pokojni, otisli u raj pa se vratili i sl. Zelim da objasnim zasto se to dogadja. Kada nastupa smrt velika kolicina dimetiltriptamina (DMT) se oslobadja u mozak. To je ista supstanca koja se oslobadja tokom REM faze i odgovorna je za sve ono sto sanjamo. DMT je inace jedna od najjacih psihoaktivnih supstanci. Kada dodje do prestanka tjelesnih funkcija, mozak jos uvijek radi sve dok se ne potrosi kisik koji je prisutan u tijelu. Taj proces moze trajati od nekoliko minuta do pola sata prije nego sto dodje do permanentnog ostecenja mozga. Znaci, ljude koji svjedoce da su dozivjeli vantjelesno iskustvo prilikom klinicke smrti ne treba smatrati lazovima i gledati na njih sa skepsom. radi se samo o nekoj vrsti predsmrtnog sna."
    Ignore ijekavicu, nijesam ja pisa'.

• rnrt-rain

Ne brate, ne verujem ni ja, da se razumemo. Pogotovu ne na onaj način na koji si ti shvatio ono gore. Jebem li ga. Ne znam da objasnim. U suštini mnogo serem, mada ne verujem u život posle života, nego mi dosadno, pa mi padaju razne gluposti na pamet, pa pogledaj moje postove ovde, svaki se kosi sa onim prethodnim, da sam ozbiljan bio bih slučaj za psihijatriju

Ja pokusavam da budem ozbiljan, jednostavno mislim da je zivot nesto vise od hemijsko fizickoh reakcija, sta go da ima, ima ga, nesto vise od zivota nako nistavila postoji, jednostavno je nemoguce da mi pisemo i cetujemo i razmisljamo samo zbog neke slucajnosti, planeta nam je na idealnoj udaljenosti od zvezde, iamli vodu, i u ovolikom svemiru bas na ovu planetu da padne asteroid koji nosi zivot? Tu ima neceg...

• Cara™

Tu ima neceg...

Ima kurac, rodio si se, živeces 50-100 gidina. Šta bi ti još! Ne treba biti nezahvalan

• Surovi

@nemo: ja jesam:)