Разноразно питање
  • kaizen

Imam ja jedno "raznorazo pitanje": jel moze lok na ovu temu? ova tema ima milion tema u sebi. Tema na forumu treba da ima jelte temu (jednu).

• 6

да ај сад почни и теме да закључаваш јер ти једу сервер

• 6

боље умодуј некога и врати старе аватаре и остале опције које су давале транспарентност

• Cara™

Kajteze bolje cet lokuj i onog linkera sto ti odvlaci clanstvo

• Cara™

i baci neki redizajn pls

• mesni narezak

bogami najbolje da staviš lok na komplet forum bez da nas pitaš i gotova stvar, to si svakako oduvek hteo.

• Galantni kosovac

Mene umoduj da vidim samo nesto

• Mali Mujo

A jeste previse je aktivan forum i ovako, trebalo bi zakljucati ovu jednu temu na kojoj se stvarno nesto i pisalo

• LesTaT

У праву си Пикси. Једва стижемо да похватамо шта је шта од оволике активности. Прави је моменат за један:
    Л О К
    О
    К

• шнедубла

kaizen, 21. 1. 2025. 01:31:34
    Inace potrajace ovo vracanje jedno par nedelja jer ima dosta definicija koje je moguce vratiti, vecinu zapravo.

Novoregistrovani ako ste izgubili nalog, reply mejla registracije na info@vukajlija.com.

послала сам мејл за ово

• Cara™

vrhunski fotos menscini da sam ovo neko vreme guro ko kme kme ćavatar

• LesTaT

Мислим да јеси

• Cara™

kajteze,

da li je tachno da mozhesh da vidish buduce definicije josh dok su u procesu kucanja i razrade?

• 6

је л зна неко како се зове она дефинија која описује имена предузећа у југославији?!?!

• Cara™

Jel zna neko od dingospowa zasto Vucela i Nikolic nisu zavrsili u Hagu svojevremeno?

• b

udjem, prelistam, ovaj debil cara se uspalio oko naprednjaka na svakoj temi... ne brini, jahacemo te, spremaj sedlo mejmune.

• b

usput, moji Sapcani su danas pokrenuli strajk u advokaturi i time je stala i treca grana vlasti u Srbiji, posle izvrsne i zakonodavne, vlade u ostavci i neaktivnog parlamenta.
    U vanrednom smo stanju.

• Ejdus

Držite nam se Šapčani.

• mesni narezak

kada si toliki musavi krezavi džvedžda-ceca-pink-sns mutant da prizoveš gospodina na ovo malo jada od sajta što je ostalo

• Cara™

jes sabcani dingospowi ozdravili serbiu poslednji bastion ds slobode onog sa buljavim ocima petrovica lol

Aj u septicku lagano

P O T O P
    O
    T
    O
    P

• Cara™

Cekam nekog sad iz varvarina,trgovista i male krsne da kobjasni kako je odande sve krenulo bajo

• Cara™

Inache solid popish po opozicionom sapcu, dok se cela srbija uveliko odricala zutog olosa sabac se drzo djilasoida ko mejmun banane.

U rupu bombase iz koje si izgmizo

• Cara™

rekli su ostace uz zute, kleli se na krv nikada sa vucelom, sacekace proglas i mariniku, navijace za jsd partizan

• Galantni kosovac

Gde mi boja na cetu? @kaizen

• Cara™

brt boja na cetu je izbacena zbog novog redizajna, novi tonovi su pazljivo birani prema sleperima novih korisnika koji lurkuju iz

O F A
    F
    A

• Скелетор

Koja bre fora sa ovim bombardovanjem preko neta u vezi kendrik lemara na superboulu?

• 6

болео би ме курац да сам дебилчина из америке, реално..

• kaizen

ova tema ima previse tema i usporava sajt. lok.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.