Šta kupiti dečku za....
  • l

.... za dakle bilo koju priliku: rođendan, godišnjicu, novu godinu, dan zaljubljenih, šta god.

Momci, šta volite da dobijate od vaših lepših polovina kao poklon?
    Devojke, šta volite da poklanjate vašim jačim polovinama, i na kakvu reakciju su nailazili vaši pokloni?

BEZ SPEMA, MOLIĆU FINO - TUŽAKAĆU.

• Penzioner

Ne spemujem, vama je to lako. Za svaku priliku možete da nabacite malo seksi rublja i ima da zapamtimo taj dan... :-) Zadovoljni smo sto posto!
    A može i nešto iz Armi Šopa , ako ovo prvo nema tehničkih mogućnosti(čitaj meca)...:-)

• DP

BEZ SPEMA

ALI KAKO!!!? ovo je savrsena prilika!

• СМарко

Meni su iskreno omiljeni neki znaci pažnje....
    Parfemi se potroše, igračke se pune prašine i prolazimo pored njih kao da ih nema, dok neke stvari čuvamo...
    Bar ja...
    Imam par nekih kao čestitki, u njima je više iskazana ljubav nego što je čestitano nešto, ali meni je to baš drago i to čuvam....

Neki znaci pažnje, recimo, što pomenuh te igračkice plišane, ali da npr ti staviš nekom međedu da drži neku poruku u ruku ili ako ima majicu da pišeš nešto sa unutrašnje strane i slično....

Ja sam mojoj curi za rođendan napravio čestitku od stare gramofonske ploče, manje, zalijepio sam naše slike onamo đe dođe onaj tekst za spisak pjesama i ne sjećam se čime urezao na ploči slova, ispisao što sam htio, a ona zna da baš volim muziku...
    Mislim da mi je to jedna od kreativnijih stvari koje sam uradio

• Скелетор

Uf, što bi ja spemovao...
    Penzioner objasniJo. Sve što je u vezi sexa mož da prođe

• Скелетор

Ja sam mojoj curi za rođendan napravio čestitku od stare gramofonske ploče, manje, zalijepio sam naše slike onamo đe dođe onaj tekst za spisak pjesama i ne sjećam se čime urezao na ploči slova, ispisao što sam htio, a ona zna da baš volim muziku...
    Mislim da mi je to jedna od kreativnijih stvari koje sam uradio

HAHAHA! SMarko, i ti si lud ko ja!lololo!

• СМарко

Ma mora se čo'ek nekad potrudit, majku mu :)
    A dobro, uz to sam joj kupio i skejt :)

• Скелетор

Mene sramota da kažem šta sam poklonio devojci (šta sam napravio, bolje tako da kežem)

• messalina

Ja dajem neke ne mogu reći neuobičajene, već šašave poklone. Tipa kaktus falusnog oblika ili praseće papuče-
    http://vukajlija.com/var/uploads/avatars/201004/21773/medium_imag0020.jpg?1297521389

Poenta je nasmejati se. Shvatiti koliko čovek može da bude blentav i tako to. Ne znam, možda zvuči patetično, ali volim da poklanjam stvari zbog kojih će se neko nasmejati svaki put kad ih ugleda. :)

• industrial

Lemaja: ja najviše volim da dobijam majice u skladu sa svojim muzičkim ukusom, jer mi dugo traju (godinama) a i muzika je nešto što najviše volim.
    Ne volim da dobijam diskove, parfeme, i tako te gluposti, smaraju.
    Osim gorenavedenog, volim da dobijem nešto što je taj neko/neka sam napravio, pa makar bilo od toalet papira.
    Eto kad bih ja birao šta da dobijem bilo bi tako nešto.

EDIT za neke osobe sa kojima sam u boljim odnosima jako volim kad mi poklone minđuše, jer je to sitno, i mogu stalno da nosim

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.