Šta kupovati devojci za godišnjice, i za, danas popularan, Dan Zaljubljenih?
  • PrankMaster

Nemam ideje, a ne bih kupovao cveće jer je malo kliše. Ideje?

• bojanboj

Nemam ideje

Dildo!

• k

Pa ono, auto neki bi bio kul.

• СМарко

Nemoj cvijeće, to ti je za ono u mart....
    Možda neku igračku plišanu, ja ih volim, majke mi

• PrankMaster

Bojane, neće dildo, mis'iš da mi nije palo na pamet?
    Katija, ako ti finansiraš, može. :)
    Smarko, genijalan si. 'Ladno mi to nije palo na pamet.

• Фејзбукманијак

брате била данас тема!!!

• PrankMaster

Fejzbuče, 'de, daj link, da tamo izlistam šta ima.

• СМарко

Bila tema, da.... ja zaboravio

• PrankMaster

Ja nisam ni vid'o, zato sam i postavio. Tamo ima dosta konstruktivnih ideja, a ja postajem očajan.

• Kolfild

nemoj da kupujes, napravi sam nesto

• PrankMaster

Tipa nekog kolaža, grafita, ili tako nešto? Palo mi je na pamet da isečem neko platno, čaršaf, štagod, da isečem slovima "Volim te", i da joj turim pod terasu, pa da je zovnem da izađe, i da vidi. Al' treba mi nešto konstruktivnije, kvalitetnije, nešto što mož' da ima, i kad pogleda u taj predmet da joj padnem na pamet.

• Ј

Узми лист из блока 5, налепи на њега макароне и та срања и онда нацртај нешто темперама типа Мистер Пропера или тако нешто лололо

• Фејзбукманијак

јогурт вазда креативан ♥♥

• PrankMaster

GM
    Неш јебати!
    V

O'š se kladiš u gajbu piva?

Фејзбукманијак
    http://vukajlija.com/forum/teme/20114 ево ти линка Пранк

Brate, ovo je sve spam, nema nikakvih konstruktivni' predloga.

• PrankMaster

Балдур фон Јöгурт
    Узми лист из блока 5, налепи на њега макароне и та срања и онда нацртај нешто темперама типа Мистер Пропера или тако нешто лололо

Hahahaha. Svaka čas'. Kreativno, nema šta. :D

• leela

prank, kupi sprej u urbanshopu, montana 550 din(na 3 imas popust 20%), pa rgni ispod brankovog mosta, najgolemijim slovima VOLIM TE, em neces morati da kupujes novi carsav, em je poprilicno monumentalno.
    a i ako su stotine pre tebe to uradile verovatno je zato sto upali svaki put :)

• PrankMaster

leela
    prank, kupi sprej u urbanshopu, montana 550 din(na 3 imas popust 20%), pa rgni ispod brankovog mosta, najgolemijim slovima VOLIM TE, em neces morati da kupujes novi carsav, em je poprilicno monumentalno.
    a i ako su stotine pre tebe to uradile verovatno je zato sto upali svaki put :)

Pre bih na NIS-u da radim, ako ću već grafit, da pregazim ortaku graf, pa da bacim tamo, tamo je malčice dojajnije.

• Kolfild

prank, nemoj jebeno 'volim te' srece ti. sjeti se neke vase fore, nekog razgovora, pomenula ti je nekad nesto sto joj je simpaticno, to iskoristi. Detalji su bitni, samo moras da razmislis malo, jebo ga ti..

• PrankMaster

Kolfild
    prank, nemoj jebeno 'volim te' srece ti. sjeti se neke vase fore, nekog razgovora, pomenula ti je nekad nesto sto joj je simpaticno, to iskoristi. Detalji su bitni, samo moras da razmislis malo, jebo ga ti..

Ne bih volim te, naravno, rekoh gore već, izbegavam klišee. Normalno stavio bih kao sideline da je volim, ali bih iscrtao neku foricu, nije to problem, nego generalno, tek da znam d'imam nešto n'umu.

• Charlie

Ovo sam samo čuo nisam siguran da li je istinito

Jedno veče vatrogasci su pozvani da dodju jer je neki klinac pravio požar i drao se...
    Kada su vatrogasci došli da vide šta se dešava, videli su "klinca" 93. (or so) godišta koji je naslagao one male svećice u oblik srca i iz centra istog zvao svoju devojku da izadje na prozor da vidi šta joj je ovaj napravio...

Jedna od romantičnijih stvari koja me je zadivila s obzirom da nisam neki fan romantike.

• bvdlga

Kupis kutiju kurtona,i fino je isprasis. Nijedan drugi poklon joj nece prijati ko to.A za godisnjicu udaris duplo! 2 kutije! Meni je riba priredila ovo gore sa svecama,i bukvalno sam hteo da povratim...Mozda sam ja mentol,ali eto..Ali ako vec hoces nesto,onda bolje smisli nesto originalno,nemoj da joj kupujes raznorazne gluposti...Tipa uzmes tvoju i njenu sliku,uzmes a4 papir,skines slike svih najboljih frajera(bred pita,kolin farel,dzoni dep,itd),stavis vasu u sredinu a njih okolo,i nesto u fazonu "Konkurencija je bila jaka,ali ja sam pobedio"...

• sc

Jaka konkurencija? Anđelina mi je rekla da Bred smrdi, Farel da je gay, a Vanesa mi je na izmaku snaga jedva uspela da izgovori: "Beži u orman ljudino, evo ga ide Džoni!". Jedino Dvajta Hauarda, Alistera Overejma i Remija Bonjaskog smatram za pravu konkurenciju, a ovi mali buđavi holivudski šmekerčići su pičkin dim. Za te praznike, dobro istrenirani razz je svakako najbolji poklon. :P

• Remac

napises joj "Volim te matere mi moje" i pasce garant

• Tulumbac

Ili "Jebavo sam i grdnije", kuš bolji komplimenat!

• En_Dotter

МПНЧ

Ништа. Што би један дан био посебан. Боли ме курац. Или сваки или ниједан.

• Фејзбукманијак

Ен Дотер, непоправљиви романтик!

• En_Dotter

Много фејзбучиш. Романтика умре убрзо и то је ФАКАТ, тако да шиљи куру и зајеби романтику.

• PrankMaster

Doteru, aminujem fejzbučev komentar. :)
    Remac, pa zar u majku da s' kunem?
    Bvdlga 'de nađe to, dobra ti je ideja.
    Charlie, to je mesto gde romantika eskalira u patetiku. ;)

• p

poklonicu joj samog sebe

• Bioshocker

Ko sto bojanboj rece , drhtavog prijatelja .

• DP

istoči litar krv'.

• DP

kupi one bojice za ukrašavanje tela, al mora sve da bude jestivo, pa joj nacrtaj gokua.

• Пол Гаскоињ

Spavaj je u rč, to se sad ceni.

• menijesamodosadno

У мом случају најбољи поклон јој је то ако се уопште сетим.
    Па сад шта год да смислим...

• kizo

Spavaj je u rč, to se sad ceni.

Sa ovim

Kurac.

• DP

možeš i da raskineš, kao fol, i posle kad sazna da nisi stvarno raskinuo to će joj biti najveći poklon lolololo

• kizo

A koji kurac moramo išta da im kupukjemo za taj Dan pički materina?

• Пол Гаскоињ

ne znam, ja tad idem kod ortaka na slavu vinogradara, nikad nisam proveo taj dan sa curom.

• PrankMaster

Kizo, to kaže današnja propaganda!
    Pol, mašala brate, ali ne mož' d'izbegneš.

• CrnaBo

Мени нек да бомбон, пао ми је шећер.
    Да заљубљених је срање.

• Џими

Ништа не купуј. Треба да јој купиш нешто онако безвезе, било кад, кад ти се ћефне, кад осетиш да треба нешто да поклониш. А не зато што је тамо неки фегет осмислио празник.

Евентуално можеш да је тако добро изјебеш да то запамти до следеће године. Нема те жене која ће да одбије добар секс.

• PrankMaster

CrnaBo, jes' sranje, al' se današnje devojke lože na to...

• .,.

Минђуше два пута. Папагаја у бојама Евертона. Чизмице по мом укусу, Лап топ, скупо летовање... Уз неизбежно цвеће и пичке материне. Волим да купујем девојкама, многи ме зајебавају да сам "галантан" али ја сам ето такав...

• CrnaBo

Пранк, матер му, а шта сам ја онда?
    Џими, немој ником да кажеш, слажем се са тобом.
    Или кутија бромазепама. То увек треба.

• Stormborn

Папагаја у бојама Евертона.

Fegetski roze? :P :)

• PrankMaster

Џими
    Ништа не купуј. Треба да јој купиш нешто онако безвезе, било кад, кад ти се ћефне, кад осетиш да треба нешто да поклониш. А не зато што је тамо неки фегет осмислио празник.

Евентуално можеш да је тако добро изјебеш да то запамти до следеће године. Нема те жене која ће да одбије добар секс.

Da, brate, ali poenta mi je da ne bacam klišee, razumeš? Kupujem ja povremeno, ali ubodem i nekad neki datum...

Duncan Ferguson
    Минђуше два пута. Папагаја у бојама Евертона. Чизмице по мом укусу, Лап топ, скупо летовање... Уз неизбежно цвеће и пичке материне. Волим да купујем девојкама, многи ме зајебавају да сам "галантан" али ја сам ето такав...

Dankane, majku mu, znao sam da si ti taj koji je opljačkao MMF. To je u svakom slučaju lepo s tvoje strane, ali nije bitno koliko nešto košta, već misao koja izaziva kupovinu toga. :)