- k
Pa ono, auto neki bi bio kul.

Tipa nekog kolaža, grafita, ili tako nešto? Palo mi je na pamet da isečem neko platno, čaršaf, štagod, da isečem slovima "Volim te", i da joj turim pod terasu, pa da je zovnem da izađe, i da vidi. Al' treba mi nešto konstruktivnije, kvalitetnije, nešto što mož' da ima, i kad pogleda u taj predmet da joj padnem na pamet.

http://vukajlija.com/forum/teme/20114 ево ти линка Пранк
- Ј
Узми лист из блока 5, налепи на њега макароне и та срања и онда нацртај нешто темперама типа Мистер Пропера или тако нешто лололо
GM
Неш јебати!
VO'š se kladiš u gajbu piva?
Фејзбукманијак
http://vukajlija.com/forum/teme/20114 ево ти линка ПранкBrate, ovo je sve spam, nema nikakvih konstruktivni' predloga.
leela
prank, kupi sprej u urbanshopu, montana 550 din(na 3 imas popust 20%), pa rgni ispod brankovog mosta, najgolemijim slovima VOLIM TE, em neces morati da kupujes novi carsav, em je poprilicno monumentalno.
a i ako su stotine pre tebe to uradile verovatno je zato sto upali svaki put :)Pre bih na NIS-u da radim, ako ću već grafit, da pregazim ortaku graf, pa da bacim tamo, tamo je malčice dojajnije.
Kolfild
prank, nemoj jebeno 'volim te' srece ti. sjeti se neke vase fore, nekog razgovora, pomenula ti je nekad nesto sto joj je simpaticno, to iskoristi. Detalji su bitni, samo moras da razmislis malo, jebo ga ti..Ne bih volim te, naravno, rekoh gore već, izbegavam klišee. Normalno stavio bih kao sideline da je volim, ali bih iscrtao neku foricu, nije to problem, nego generalno, tek da znam d'imam nešto n'umu.
Ovo sam samo čuo nisam siguran da li je istinitoJedno veče vatrogasci su pozvani da dodju jer je neki klinac pravio požar i drao se...
Kada su vatrogasci došli da vide šta se dešava, videli su "klinca" 93. (or so) godišta koji je naslagao one male svećice u oblik srca i iz centra istog zvao svoju devojku da izadje na prozor da vidi šta joj je ovaj napravio...Jedna od romantičnijih stvari koja me je zadivila s obzirom da nisam neki fan romantike.
To je izgledalo otprilike ovako samo većehttp://2.bp.blogspot.com/_e73CJfqeVdI/TQU9LsIA1tI/AAAAAAAACNQ/O3KHJz3R2oA/s400/candle_heart.jpeg
- k
Bljuc.

Kupis kutiju kurtona,i fino je isprasis. Nijedan drugi poklon joj nece prijati ko to.A za godisnjicu udaris duplo! 2 kutije! Meni je riba priredila ovo gore sa svecama,i bukvalno sam hteo da povratim...Mozda sam ja mentol,ali eto..Ali ako vec hoces nesto,onda bolje smisli nesto originalno,nemoj da joj kupujes raznorazne gluposti...Tipa uzmes tvoju i njenu sliku,uzmes a4 papir,skines slike svih najboljih frajera(bred pita,kolin farel,dzoni dep,itd),stavis vasu u sredinu a njih okolo,i nesto u fazonu "Konkurencija je bila jaka,ali ja sam pobedio"...
- sc
Jaka konkurencija? Anđelina mi je rekla da Bred smrdi, Farel da je gay, a Vanesa mi je na izmaku snaga jedva uspela da izgovori: "Beži u orman ljudino, evo ga ide Džoni!". Jedino Dvajta Hauarda, Alistera Overejma i Remija Bonjaskog smatram za pravu konkurenciju, a ovi mali buđavi holivudski šmekerčići su pičkin dim. Za te praznike, dobro istrenirani razz je svakako najbolji poklon. :P
- p
poklonicu joj samog sebe
- DP
istoči litar krv'.
- DP
kupi one bojice za ukrašavanje tela, al mora sve da bude jestivo, pa joj nacrtaj gokua.
- DP
možeš i da raskineš, kao fol, i posle kad sazna da nisi stvarno raskinuo to će joj biti najveći poklon lolololo
Џими
Ништа не купуј. Треба да јој купиш нешто онако безвезе, било кад, кад ти се ћефне, кад осетиш да треба нешто да поклониш. А не зато што је тамо неки фегет осмислио празник.Евентуално можеш да је тако добро изјебеш да то запамти до следеће године. Нема те жене која ће да одбије добар секс.
Da, brate, ali poenta mi je da ne bacam klišee, razumeš? Kupujem ja povremeno, ali ubodem i nekad neki datum...
Duncan Ferguson
Минђуше два пута. Папагаја у бојама Евертона. Чизмице по мом укусу, Лап топ, скупо летовање... Уз неизбежно цвеће и пичке материне. Волим да купујем девојкама, многи ме зајебавају да сам "галантан" али ја сам ето такав...Dankane, majku mu, znao sam da si ti taj koji je opljačkao MMF. To je u svakom slučaju lepo s tvoje strane, ali nije bitno koliko nešto košta, već misao koja izaziva kupovinu toga. :)