Борилачки клуб
  • YouCantHandleTheTruћ

Пошто се на разним темама, дефиницијама, постерима може наћи нагомилана фрустрација, јавља се потреба за вентилом. Уместо да некога напушите што му је глупа дефиниција или постер, дођите овде и пофајтајте се. Постујте и чекајте некога да дође и бори се.

Правила борилачког клуба:
    1. На другим темама се не прича о борилачком клубу.
    2. На другим темама се НЕ ПРИЧА о борилачком клубу.
    3. Ако некога нема дуже од два сата или се одјави борба се прекида.
    4. Два борца у једној борби.
    5. Једна активна борба у сваком тренутку.
    6. Нема линкова на слике, само речи!
    7. Нема прекидања бораца.
    8. Ако си први пут постовао, мораш да се бориш.

• YouCantHandleTheTruћ

Да видим ко први сме!

• Francky Delevra

Ovo sam ja trebao da smislim pičko jedna! Kako sam sad popizdio nemaš pojma! Hasaj vnugo.

• YouCantHandleTheTruћ

Мрш тамо! Нисам те ни звао овде! Сам си дошао! А знао сам да ћеш да дођеш да једеш говна!

• Francky Delevra

Normalno da si znao gilepterčino ofundrana kad si dobio ideju dok si drkao na moj avatar!

• Francky Delevra

Treba da funkcioniše tako da se terate u pizdu materinu dok nas dvojica na završimo borbu!

• YouCantHandleTheTruћ

Да дркам на тако глуп аватар? Па нисам ретардирано младунче гусана и кокошке!

Хајд' ја се одјављујем, па наставите!

• Francky Delevra

Nisam ni mislio da se nećeš povući ko pička zofilu prenapaljeni.

Sledeća dvojica.

• YouCantHandleTheTruћ

Договорите се више ко се туче! Говна једна, ни да се тучете не знате. Хајде Џанки и Буксноманијак!

• gremlin

ne vredja se. tuce se.

skida kais i sve metalno sa sebe, majicu. bacaka ruke i ceka ko ce prvi da udje u ring...

http://www.youtube.com/watch?v=92ZE62jnW28

• shitbrix

Buxno, će te banuju. Čekamo potvrdu od modova.

I imaš pvt.

• Francky Delevra

Ne mogu ja da vam dam imunitet, ali vas neću sigurno banovati ako imate mere.

Pravila su jasna, svi su gledali film. Dvojica u temi u jednom trenutku, dok oni ne završe ostali mogu samo da gledaju. Kad završe nastavljaju prva dvojica koja postuju.

Brišem spem pa se koljite nejebači zagoreli.

• Скелетор

Džank, upravo ti lupam facu po laminatu, a ti nisi ovde...

• Скелетор

a sad te šutiram po mudanjcima dok si bez svevsti...

• Dzankee

Управо ти мењам изглед лица моторном тестером

• Скелетор

Kupim parčiće kože sa lica i prijavljujem te kao nefer igrača dok ti zakivam maegeri u donji deo leđa dok se kurčiš pred publikom!

• Dzankee

Ломим ти коске буздованом док те шутирам у стомак док не повраћаш крв и не изгубиш ваздух

• Francky Delevra

Ma ne tako, lepši postovi. Ovako nekako:

Džanki, žuljam ti štrokavu nosurdu od španski zid dok cviliš ko nedoklano janje, gutaš zube i zalivaš ih krvlju. Na dupe ti od stra' kreću govna i sadržaj. Opet si se usro, obriši polomljenom rukom prkno i idi kod devojke da ti vida rane. Ustvari kurac, ti nemaš devojku...a koliko sam ti komadinu glavudže odvalio nećeš nikad ni imati.

Svako po post dva i gotova tuča.

• Скелетор

Od količine krvi iz mojijeh usta, polako počinješ da se daviš...a taj buzdovan ti služi kao čamac za spasavanje.

• Скелетор

Džanki, žuljam ti štrokavu nosurdu od španski zid dok cviliš ko nedoklano janje, gutaš zube i zalivaš ih krvlju. Na dupe ti od stra' kreću govna i sadržaj. Opet si se usro, obriši polomljenom rukom prkno i idi kod devojke da ti vida rane. Ustvari kurac, ti nemaš devojku...a koliko sam ti komadinu glavudže odvalio nećeš nikad ni imati.

Ja bi dodao samo da Džankee NE JEBE...

• YouCantHandleTheTruћ

Вас двојица к'о да пишете песме један другом. Није ово Клуб усамљених срца...

Френки, мислим да се још плашимо да не попијемо бан због вређања.

• Пд

Френки, мислим да се још плашимо да не попијемо бан због вређања.

Боље би ти било да се плашиш мене. Ја би, на твом месту.

• Francky Delevra

Pa pazi, ako ćemo po "Borilačkom klubu", onoga ko postuje ovde treba da boli kurac za sistem, pravila i nadređene -a samim tim i za ban. Ko se boji bana ne bi ni trebao da učestvuje u "Fajt klabu". Zar nisam u pravu?

• YouCantHandleTheTruћ

Хоћеш да кажеш да не може оваква тема?

• YouCantHandleTheTruћ

Јес', Френки, али ја се и даље бојим...

• Пд

Хоћеш да кажеш да не може оваква тема?

Хоћу да кажем да би ти боље било да резервишеш собу у ургентном, и ТВ, требаће ти.

• Скелетор

A jel imamo zagarantovani imunitet ili ne? Izjasnite se, ili će i dalje da mi izduvni ventil bude na onoj temi za jebanje...

• Скелетор

Zar nisam u pravu?

koliko se ja sećam filma, takve borbe su ilegalne (ma niiiisuuu), ali niko od organizatora ne sankcioniše članove, pobiju se pa odu na pivo, a neki u Urgentni

• YouCantHandleTheTruћ

Хоћу да кажем да би ти боље било да резервишеш собу у ургентном, и ТВ, требаће ти.

Зајеби предигру, овде одмах прелазимо на фајт!

• shitbrix

Pu, bre!
    Prođe 5min i već nas 4 prekrši pravila...

• YouCantHandleTheTruћ

Хахахаха, која смо банда! Тачно је требало да Френки отвори тему!

• Пд

Зајеби предигру, овде одмах прелазимо на фајт!

Ајде удари први, да те видим!

• Francky Delevra

Znao sam ja da to neće ići, eto sad ste izbačeni zato što ste jezičare. Navukla vas žena sa printskrinom. Šabani!

• YouCantHandleTheTruћ

Пусто женско!

Ајде удари први, да те видим!

Хоћу кад ме врате у клуб...

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.