Пошто се на разним темама, дефиницијама, постерима може наћи нагомилана фрустрација, јавља се потреба за вентилом. Уместо да некога напушите што му је глупа дефиниција или постер, дођите овде и пофајтајте се. Постујте и чекајте некога да дође и бори се.
Правила борилачког клуба:
1. На другим темама се не прича о борилачком клубу.
2. На другим темама се НЕ ПРИЧА о борилачком клубу.
3. Ако некога нема дуже од два сата или се одјави борба се прекида.
4. Два борца у једној борби.
5. Једна активна борба у сваком тренутку.
6. Нема линкова на слике, само речи!
7. Нема прекидања бораца.
8. Ако си први пут постовао, мораш да се бориш.
Ma ne tako, lepši postovi. Ovako nekako:
Džanki, žuljam ti štrokavu nosurdu od španski zid dok cviliš ko nedoklano janje, gutaš zube i zalivaš ih krvlju. Na dupe ti od stra' kreću govna i sadržaj. Opet si se usro, obriši polomljenom rukom prkno i idi kod devojke da ti vida rane. Ustvari kurac, ti nemaš devojku...a koliko sam ti komadinu glavudže odvalio nećeš nikad ni imati.
Svako po post dva i gotova tuča.
Džanki, žuljam ti štrokavu nosurdu od španski zid dok cviliš ko nedoklano janje, gutaš zube i zalivaš ih krvlju. Na dupe ti od stra' kreću govna i sadržaj. Opet si se usro, obriši polomljenom rukom prkno i idi kod devojke da ti vida rane. Ustvari kurac, ti nemaš devojku...a koliko sam ti komadinu glavudže odvalio nećeš nikad ni imati.Ja bi dodao samo da Džankee NE JEBE...
- ПдФренки, мислим да се још плашимо да не попијемо бан због вређања.
Боље би ти било да се плашиш мене. Ја би, на твом месту.
- ПдХоћеш да кажеш да не може оваква тема?
Хоћу да кажем да би ти боље било да резервишеш собу у ургентном, и ТВ, требаће ти.
- ПдЗајеби предигру, овде одмах прелазимо на фајт!
Ајде удари први, да те видим!
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.