Klub uzornih autora
  • P

Dakle, ovde neka se upišu članovi koji nikad nisu bili banovani, ako tako neko postoji osim mene. :) Hajde da se malo ponosimo svojom uzornošću. :))

EDIT: Ne računa se ban na sopstveni zahtev.

• dusan1001

a ja mislio da takav ne postoji
    ja bio banovan 2 puta jednom zbog spema na 12 sati i jednom kao nov autor sam vređao to se ne računa :)

• staklena

Jednom kad sam pobedila u igri "Ko poslednji, banovan" i jednom na sopstveni zahtev. Računa li se to?

• Пд

Банован један једини пут од стране Суровог зато што сам се аутору Јелена Тихи Убица обратио у женском роду.

• staklena

Ti si bio banovan jer si poznat, ne laži! :)

• sijalica

ni ja nikad nisam banovan...

• DP

ja sam banovan jednom ali to se ne racuna. ja UZORIŠEM

• .,.

Фегети...

• Фејзбукманијак

Jeste Staklena banovao me ovaj iznad tebe, tad je jos pokusavao da glumi mocnog moda loloo

• Kb

Ja mislim da nisam nikad bio banovan... Možda i grešim.

• staklena

Da da, sećam se. :) Sad je dobar, sve pohvale!

• Фејзбукманијак

Банован један једини пут од стране Суровог зато што сам се аутору Јелена Тихи Убица обратио у женском роду.

Шта је ту прекршај, и он се сам себи обраћа у женском роду..

• Сантјаго Коровјов

Ja nisam bio banovan. Imam vezu. Lololo šalim se, eve Peki će da potvrdi da sam uzoran autor.

• Električar 

Ahahahaha koje ste devojčice. Ja sam bre bio 2 nedelje u banji. Zna Džankan zajedno smo se kupali hahaha.

• Hipnos

Пффффф, децо, ето и мене.

• Пд

Шта је ту прекршај, и он се сам себи обраћа у женском роду..

То сам се тад и ја питао. :) То додуше није спречило Суровог да ми звизне недељу дана. :)

• .,.

Не, озбиљно је фегетски. Ко није банован, тај нема емоције, ко нема емоције тај није ни човек, ето тако ја то гледам.

• Стеван

Ја бих исто био у друштву узорних да Глупи није имбецил.

• P

E, ne računate se vi fejze, kiko i ostali. Samo autori koji zaista nikad nisu bili banovani. Staklena, ne računa se. ;)

• DP

ja sam relativno nov autor, pa moram da pitam, hu da fak iz JTU. neki pričaju da je genijalan, neki da se tripuje da je viktorijanska cava...

• Vehbija Ćoralić

Пеки д џем

Tovariš?

• Hipnos

Има времена, Данкане...

• L@ki

Полако , има времена.........

• Стеван

neki pričaju da je genijalan, neki da se tripuje da je viktorijanska cava...

Мање-више, у праву су и неки и неки.

• Električar 

Не, озбиљно је фегетски. Ко није банован, тај нема емоције, ко нема емоције тај није ни човек, ето тако ја то гледам.

Ma vidiš da su devojčice lololololo

• menijesamodosadno

Ко није банован тај није прженица. Заболи мене ђока да се овде моронишем и скачем, да би показао како сам опак и да сам мудо што се не бојим бана. Ја тако на то гледам.

• P

Dankane, uzalud tražiš izogovore za svoju neuzornost. ;)

• Пд

Tovariš?

Питај Суровог. :)

• Culle.haha

Samo dvaputa bio banovan, oba puta pravedno. To je uzorno. NI jedno se nisam žalio sa svojih dvadeset i pet duplih naloga.

• Hipnos

Ma vidiš da su devojčice lololololo

Неки од нас заправо и јесу.

• Vehbija Ćoralić

E vidiš, mogao bih da pitam Surovog na pvt, pa će me banuje bez da čita. I onda se ne vraćam na temu

• Rosoneri

pre par dana na 2 dana zbog spema
    inace nisam

• Пд

Нашао би тај пост, али то је било пре неких 6,7 месеци у некој револиционарној теми незадовољног члана, ко зна где је то сад...

• n

Dva puta na sopstveni zahtev. Ni jednom nisam bila gagovana zbog nekih bezobraština.

• Električar 

Hipnos mislio sam na muški deo populacije. Al aj sad, šta je tu je.

• .,.

МСД, брате, видео сам и јуче си неког на форуму напушавао, дакле прженице смо сви, само неке од нас виде, па банују, а неке не :). Немам ништа против, и треба да се напушавамо. Мислим да сте се нешто свађали око Смака...

• Скелетор

Danas sam se skinuo sa bana. 3 dana - hladna glava.

• Tulumbac

Hipnos, devojčice!

Najviše volim gagovane na sopstveni zahtev, hihihi.

Meni su ga munuli par puta. Prvo kad sam reko sevastu da mi popuši kurčinu, posle nešto zbog JTU-a par puta. I kad je Blek manjko, Bog da mu Krešimira prosti.

• Ephram Brown

Ima li neka nagrada za ovu uzornost ?Krem bananica mozda, uvozni euro blok iz Bosne? Diploma?

• Stormborn

Mene jednom Korle banovao, na sopstveni zahtev, Peki takođe, a Džimi me banovao jer me telefon izblamirao, pa me odbanovao dva dana pre roka. :) Moglo bi se reći da sam taman dovoljno uzorna a da nisam štreber. :)

• n

Najviše volim gagovane na sopstveni zahtev, hihihi.

Znaš me, znam te :D :D

• Hipnos

Hipnos mislio sam na muški deo populacije. Al aj sad, šta je tu je.

:)

Hipnos, devojčice!

• Električar 

Tulumbac

Meni su ga munuli par puta.

Znao sam da si pozadinac.

• Advokado

Uvek sam imao pet iz vladanja.

• Dzankee

Банован, 3, 4 пута.